اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در مورد اصول کارکرد سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در مورد اصول کارکرد سنسور

سلام
    اقا سوال اینجاست که یه سنسور ی مثل lm35که تو data sheet نوشته 1 درجه دقت داره یعنی چی؟
    دو تا نظر هست
    1- گروه اول میگن که این سنسور اگه در رنج 0 تا 100 که ماکزیمم تحمل این سنسور هست کار کنه خوب 1 درجه خطا داره
    اما اگه شما اون رو محدود کنید به مثلا 10 درجه یعنی کلا بین 10 تا 20 درجه کار کنه خطا کمتر میشه.یعنی سنسور یه خروجی خطی میده حالا این شما هستید که با رنج انتخابی دقت سنسور رو تعیین میکنید.و اون خطایی که تو دیتا شیت مینویسه خطا به ازای ماکزیمم کار هست
    2-گروه دوم میگن نه این درست نیست و بالاخره سنسور بر اساس مواد فیزیکی سازندش یه دقت فیزیکی داره که سوای رنج کاریش هست و صرفا به خواص فیزیکی سیستم بر میگرده مثلا برا lm35 حتی تو رنج 20 درجه هم خطا همون 1 هست
    حالا لطفا نظرتونو بگید که کدوم درسته و چرا
    ممنونم[/font][/size]

پاسخ : مشکل در مورد اصول کارکرد سنسور

ببینید ما دو تا فاکتور در شناسایی سنسور ها داریم
    nonlineary( اگه درست نوشته باشم) که میگه سیگنال خروجی سنسور چه قدر به y=x نزدیک هست
    accuracy(بازم اکه درست نوشته باشم)که میزان خطا رو نشون میده میزان اشتباهی که ما داریم
    حالا من فکر میکنم یه رابطه ای بین این دو فاکتور هست و از طرف دیگه من فکر میکنم که این میزان نزدیکیy=x فاکتوری هست که به خواص فیزیکی ربط داره
    و اگر فرض کنیم که سنسور یه خروجی ایده ال y=x میده اون وقت دیگه ما بسته به a/d که استفاده میکنیم دقت نهایی رو تعیین میکنیم یعنی هر چه تعداد division ها در یک بازه بیشتر باشه دقت بالاتر مره پس با یک adc ثابت هر چه دما محدود تر شه چون فاصله تقسیمات adc کمتر میشه پس دقت بالا تر میره
    نظرتون چیه دوستان؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X