اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای انتخاب سنسور ژیروسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای انتخاب سنسور ژیروسکوپ

سلام به همه ی دوستان
    برا رباتم نیاز به یه ژیروسکوپ 3 محوره داشتم. اگه کسی کار کرده لطفا یه خوبشو به ما معرفی کنه... :icon_razz:

پاسخ : کمک برای انتخاب سنسور ژیروسکوپ

آنالوگ میخوای یا دیجیتال؟

mems میخوای یا نه؟ چون mems ها کوچیکترند اما یه درد سرهایی مثل دریفت رو بیشتر دارند
    AYRIC

دیدگاه

دیجیتال چون فک کنم رزولوشنش بیشتره
      ترجیحا ماژول باشه

دیدگاه

L3G4200D یه سنسور جدید با فیلتر داخلی و توی اکثر IMU ها دیده میشه که استفاده شده.
        http://www.iran-module.ir/product_info.php/products_id/463/pname/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%DA%98%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%88%D9%BE-3%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1-L3G4200D

خود سنسورش 30 تومن بیشتر نیست. ولی پیشنهاد میکنم نخری چون با لحیم کاریش مصیبت داری :icon_razz: ماژولش هم اگه مال اسپارک فان باشه خیلی گرونه

به نظر من بهتره ماژول GY-80 رو بخری قیمتش حدود 90 هستش. که یه IMU برد هستش (فقط سنسور های IMU رو داره)
        یدونه L3G200 یدونه ADXL345 یدونه HMC5883 و یدونه BMP085 که بترتیب ژایرو، شتابسنج ، کامپس و سنسور فشار هستند
        لاجیک کانورتر و رگولاتور 3.3 ولتی هم داره چون این سنسورها همشون 3.3 ولتی هستند.

فقط با خروجی گرفتن از L3G4200 داستان داریا
        AYRIC

دیدگاه

سلام این GY-80 رو از کجا میشه خرید-قیمت هم همینی که گفتید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
            سلام این GY-80 رو از کجا میشه خرید-قیمت هم همینی که گفتید
            ایران ماژول
            روی سایتش نیست
            AYRIC

دیدگاه

راه اندازیش GY-80 چطوره؟ اینم دردسر داره؟ :biggrin:
              اخه قبلا یه دونه ژیروسکوپ itg3205 رو خریده بودم ولی هر کاری کردم راه نیفتاد(با i2c)
              شنیدم این ژیروسکوپا کلا هم خیلی حساسن و هم راه اندازیش دردسر داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidcalaf3
                راه اندازیش GY-80 چطوره؟ اینم دردسر داره؟ :biggrin:
                اخه قبلا یه دونه ژیروسکوپ itg3205 رو خریده بودم ولی هر کاری کردم راه نیفتاد(با i2c)
                شنیدم این ژیروسکوپا کلا هم خیلی حساسن و هم راه اندازیش دردسر داره
                دقیقا
                اولش میخری
                بعدش میای باهاش کار کنی
                یکم میری جلوتر :angry:
                تازه یه سری اطلاعات بدست میاری که اصلا باید چکار بکنی :surprised:
                اعتماد به نفست رو از دست میدی :sad:
                افسرده میشی :cry2:

آره سخته ببین خروجی گرفتن ازش کاری نداره. ولی از بین بردن دریفتش کار وحشتناکیه. حتی وقتی هیچ حرکتی نداره به جای صفر مدام یه سری عدد هایی بر میگردونه که اگه بدون الگوریتم بخوای از خروجیش استفاده کنی یهو میبینی زاویه از 0 شد 50 :sad: که برای حل این اکثرا با کامپیوتر ارتباط برقرار میکنن و توی متلب کارهارو ادامه میدن تا دریفت رو از بین ببرن. نه این که این ژایرو این مشکل رو داشته باشه همشون همینطورین
                شنیدم ژایرو هایی که MEMS نیستن کمتر این مشکل رو دارن
                AYRIC

دیدگاه

یعنی واقعا به راحتی راه اندازی میشن؟من که هرچه قدر به ITG3205 که با I2C کار میکنه ور رفتم راه نیفتاد.
                  میشه بیشتر توضیح بدین که چجوری باید اینژیروسکوپا رو راه اندخت؟

دیدگاه

تو سایت های خارجی دیدم خیلی خوب ازشون جواب گرفتن -5 6 تا دارم باید راشون بندازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                      تو سایت های خارجی دیدم خیلی خوب ازشون جواب گرفتن -5 6 تا دارم باید راشون بندازم
                      5 6 تا از چی داری؟ :eek:

نوشته اصلی توسط vahidcalaf3
                      یعنی واقعا به راحتی راه اندازی میشن؟من که هرچه قدر به ITG3205 که با I2C کار میکنه ور رفتم راه نیفتاد.
                      میشه بیشتر توضیح بدین که چجوری باید اینژیروسکوپا رو راه اندخت؟
                      رید کردن خالیش کار خاصی نداره
                      اول باید دیتاشیت رو کاملا بخونی
                      روند خود برنامه هم چیز خاصی نیست من خودم با PIC کار میکنم. از کد های آردنیو هم میتونی کمک بگیری کنی
                      AYRIC

دیدگاه

سنسور دارم منظورم ماژول نبود-ولی این ماژول فکر میکنم با قیمت 90 با چیزایی که روشه مناسبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid bolkom
                          سلام به همه ی دوستان
                          برا رباتم نیاز به یه ژیروسکوپ 3 محوره داشتم. اگه کسی کار کرده لطفا یه خوبشو به ما معرفی کنه... :icon_razz:
                          توی سایت فروشگاه، چندین مدل ژیروسکوپ موجود هست! مثلاً (GY-521(MPU6050 یا همین GY-80 و ...

فعلاً دارم روی GY-521 کار می کنم، چیز مناسبی هست!

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد راه اندازی MPU6050 (GY521 ) به تایپیک زیر بیاید:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=88421.msg545834#msg545834
                          همواره یادمان باشد:
                          1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                          2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                          3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X