:question:دوستان عزیز من در مورد خود شافت انکودر و اینکه به چه نحوی می توان دو موتور ac را با دو اینورتر و انکودر هم سرعت کرد،اطلاعات لازم دارم .اگه ممکنه راهنمائیم کنید. متشکرم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
شافت انکودر
Collapse
X
-
پاسخ : شافت انکودر
نوشته اصلی توسط bagheri_electronic:question:دوستان عزیز من در مورد خود شافت انکودر و اینکه به چه نحوی می توان دو موتور ac را با دو اینورتر و انکودر هم سرعت کرد،اطلاعات لازم دارم .اگه ممکنه راهنمائیم کنید. متشکرم.باید اول نوع و چگونگی خروجی شفت انکودرتونو توی دیتاشیتش نگاه کنی.اگه ماله شرکت omron باشه سه تا خروجی داره که اگر جهت موتور ها عوض نمیشن یکی از سیمهای سیاه و سفید رو با وقفه ی میکرو بخونی کافیه ولی اگر تغییر جهت چرخش داری باید سیم سیاه رو مرجع قرار بدی و بر حسب تقدم و یا تاخر سیم سفید جهتو تشخیص بدی ،که سیم سیاه و سفید بسته به نوع شفت انکودر پالس تولید میکنه مثلا 1800 پالس برای هر دور چرخش .سیم نارنجی هم برای هر دور فقط یک پالس تولید می کنه.خوب حالا نکته ی مهم اینه که توی دیتاشیتش ببینی پلاریته ی پالس های خروجی چیه:
HIGH , LOW,Open Collector
که بسته به اینکه کدومشون باشن فعالسازی وقفه خارجی میکرو فرق میکنه.یعنی با سطح بالا فعال بشه یا پایین.البته حالت Open Collector رو با 2تا مقاومت pull-upیا pull-down کن.
خوب بعد از راه اندازی شفت انکودر باید یکی از موتورها رو مرجع قرار بدی و تعداد پالس های اونو بر حسب زمان بخونی و سرعت موتور دیگر رو متناسب با نسبت پالس بر زمان موتور اول تنظیم کنی .خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
حضرت فاطمه (س)
دیدگاه