اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور برای تشخیص پوک بودن گردو؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور برای تشخیص پوک بودن گردو؟

دوستان من می خواستم ببینم اگه یه دستگاه برای تشخیص دادن پوک بودن گردو بسازم از چه سنسوری میشه برای این کار کمک گرفت :question:
    چون تو یه برنامه دیدم که توسط یه دستگاه این کار تو خط بسته بندی انجام می گیره و بعد اون گردویی که پوک هستش توسط فشار هوا از روند بسته بندی فوت میشه بیرون :eek:
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

پاسخ : سنسور برای تشخیص پوک بودن گردو؟

کردویی که پوک باشه سبکتره و مسیرش توسط باد منحرف میشه
    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

سلام شما می تونی از ه سنسور ب***** با دقت بالا استفاده کنید به این صورت که وزن گردوی روی سنسور رو با میانگین وزن کل کردو های سالم مقایسه کنی
      آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
      https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

به نظر من وزن کردن گردو ها هم هزینه بره و هم پیچیده کردن جوابه

اون روش فوت کردن گردو ها هم کارا تره و هم قشنگ تر :applause:

من الان یه چیز دیگه همینطوری به ذهنم خورد

نمیشه تو آب غوطه ورشون کنیم ، اونایی که پوک باشن سر آب بمونن ؟

البته به شزطی که گردو های سالم ته نشین بشن

در مورد این مشکل چگالی هم میشه از مایعی غیر از آب هم استفاده کرد :icon_razz:

دیدگاه

ارزون ترین راه استفاده از باد هست.یعنی همون فوت کردن!
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radical_baby
            به نظر من وزن کردن گردو ها هم هزینه بره و هم پیچیده کردن جوابه

اون روش فوت کردن گردو ها هم کارا تره و هم قشنگ تر :applause:

من الان یه چیز دیگه همینطوری به ذهنم خورد

نمیشه تو آب غوطه ورشون کنیم ، اونایی که پوک باشن سر آب بمونن ؟

البته به شزطی که گردو های سالم ته نشین بشن

در مورد این مشکل چگالی هم میشه از مایعی غیر از آب هم استفاده کرد :icon_razz:
            حرف شما درسته ولی می دونید چه قدر فشار هوا لازمه ؟
            به نظر من شما هر قدر هم باد ایجاد کنی فایده ندار چون گردو ها کروی شکلند
            هنگامی که باد به اونا می خوره هوا رو میشافند و چه سبک و چه سنگین حرکت کمی دارند و
            در مورد اب وچگالی هم باید بگم که به نظر من نشدنی است تازه اگر هم شدنی باشه گردو ها رو خیس میکنه که قابل بسته بندی نیستند.
            ولی اگه خواستید از باد استفاده کنید به نظر من بهتره از یک حلزونی کولر های رومیزی استفاده کنی :nerd:

دیدگاه

با تشکر از همه دوستانی که نظر دادن
              من فقط می خوام توسط همین روش این کار رو انجام بدم چون اگه بخوام از روش غوطه ور سازی استفاده کنم میشه ، ولی چون آب به گردو می خوره از نظر کیفیت ممکنه روی گردو تاثیر بزاره(البته توی پروسه بعدا بالاجبار باید گردو ها رطوبتشون گرفته بشه ولی بازم آب به گردو نخوره بهتره ) و اگه بخوام با وزن کردن گردو این کار رو انجام بدم مشکلاتش زیاده .
              من از همین روش برای غربال چیپس دیدم استفاده می کنن ( البته اونجا با پردازش تصویره ) و چند تا محصول دیگه که چون روشی هست که نه دست کسی به محصول می خوره نه مایعی روی محصول ریخته میشه خیلی خیلی روی کیفیت تاثیر داره اما برای گردو نمی دونم بشه همچین کاری کرد یا نه :read:
              با سنسور آلتراسونیک نمیشه تشخیص داد ؟ دوستانی که با این سنسور کار کردن نظری ندارن ؟
              خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
              [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                با سنسور آلتراسونیک نمیشه تشخیص داد ؟
                خیر

بهترین روش همون باد هست که میشه از کمپرسور های هوای پاراتی استفاده کرد
                اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

بهترین روش همون باد هست که میشه از کمپرسور های هوای پاراتی استفاده کرد
                  اما به نظر من با کمپرسور های هوای پاراتی نمیشه کاری از پیش برد شما بهتره از اون حلزونی هایی که گفتم استفاده کنی من برای تمیز کردن لوبیا از اون حلزونی ها استفاده کردم
                  جواب داد :wow:

دیدگاه

روش باد خیلی خوبه من خودم از این روش استفاده کردم و خوب جواب می ده متاسفانه فایل کدشو ندارم برات بزارم .
                    با استفاده از plc شیر های کنترلی فشار انالوگ می تونی یه سیستم کاملا استاندارد بسازی
                    در ضمن از این روش برای جدا کردن کشمش ها نیز استفاده مس شه که در کشور های اروپایی از این سیستم ها زیاد استفاده میشه و تو کشور خودمونم زیاد دیدم

دیدگاه

منظورتون از التراسونیک چیه ؟ فک نمیکنم کاربردی اینطوری داشته باشه

دیدگاه

التراسونیک که فک نکنم اینجا بدرد بخوره.
                        روش پردازش تصویر هم چطور میخوای توشو ببینی باید یه MRIیا سی تی اسکنی چیزی هم بسازی !
                        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radical_baby
                          منظورتون از التراسونیک چیه ؟ فک نمیکنم کاربردی اینطوری داشته باشه
                          :rolleyes: فکر کردم چون این سنسور اساس کارش بر انعکاس آلتراسونیک شاید بشه کاری کرد ، یعنی بازتاب اون فرکانس در برخورد با گردوی پوک تغییری کنه که فکر کنم کلا اشتباه کردم
                          نوشته اصلی توسط ah rad
                          روش پردازش تصویر هم چطور میخوای توشو ببینی
                          نه پردازش تصویر برای خط تولید چیپس بود (برای تشخیص چیپس هایی که چزغاله شده بودن ) نه اینجا کاربردی نداره
                          نوشته اصلی توسط ah rad
                          باید یه MRIیا سی تی اسکنی چیزی هم بسازی !
                          آره ایده خوبیه مثلا با عبور گردو از داخل یه سیم پیچ با تغییرات ضریب نفوذ نسبی و به تبع اون تغییر شار و تغییر جریان شاید بشه کاری کرد :smile: البته تغییراتش فکر نکنم خیلی محسوس باشه ولی بازم ایده جالبیه :read:
                          [hr]

دیدگاه

موارد مشابه این موضوع زیاد وجود دارند . مثلا من خودم دستگاه جدا کردن پسته پوک رو دیدم که با باد کار میکنه . مقدار فشار باد رو باید در عمل تنظیم کرد .
                            - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرد نامرئی
                              موارد مشابه این موضوع زیاد وجود دارند . مثلا من خودم دستگاه جدا کردن پسته پوک رو دیدم که با باد کار میکنه . مقدار فشار باد رو باید در عمل تنظیم کرد .
                              تلرانس این روش چقدره ؟
                              به اندازه کافی دقت داره؟
                              [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X