اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسوری برای تشخیص مانع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسوری برای تشخیص مانع

سلام به همه اساتید
    من دنبال سنسوریم که بتونم مانعی تا حداکثر فاصله ی 5 سانتی متر رو تشخیص بده.مشکلم اینه که سنسورم باید کوچیک باشه (از نظر طولی) چون جایی که دارم نصب می کنم یه ریل به عمق 2 سانتی متره.به ذهن خودم سنسور اثر هال رسید که به جسمم می تونم آهن ربا وصل کنم. ولی جایی که می خوام اینو استفاده کنم محیط , محیط کثیفیه نه خیلی زیاد ولی خاک و غبار هست.ممکن هم هست براده آهن باشه و فاصله ی 5 سانتی متری این قطعه تا سنسور.مهم ترین نکتشم قیمتش هست که نمی خوام خیلی زیاد بشه :smile:
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
    "لحظه پیروزی از آن جهت برایم شیرین است که ملت کشورم را در آرامش و شادی ببینم"
    نادر شاه

پاسخ : سنسوری برای تشخیص مانع

سلام داداش
    من هم یه زمانی دنبال همین مبحث بودم .
    برای این کار میتونی از سنسور شارپ استفاده کنی . :agree:
    http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
    daydigi.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط matrex
      سلام داداش
      من هم یه زمانی دنبال همین مبحث بودم .
      برای این کار میتونی از سنسور شارپ استفاده کنی . :agree:
      ممنون از راهنماییتون
      من با این سنسور کار نکردم.تا 5 سانتی مترو جواب می ده؟جرو کدوم دسته از سنسوراست؟part number خاصی نداره؟
      نادر شاه

دیدگاه

سنسور GP2D120 سنسور مادون قرمزه از 3 تا 30 سانت را می بینه.

دیدگاه

5 سانتی متر که چیزی نیست
          چرا از آی آر معمولی استفاده نمیکنید؟
          البته اگه نور محیط تغییر بکنه ممکنه یکم کارتون سخت بشه. چقدر فضا داری؟
          AYRIC

دیدگاه

فاصله ی من ثابت نیست.ولی بین 1 تا 3 سانتی متر متغیره.بیشتر نشدنش دست منه.ولی کمتر از این نمی شه
            احتمال داره بعضی وقتا نور خورشید بتابه.موقعیت دقیق نصبشو ندارم.ولی تو یه پر.فیل 6 در 3 نصب میشه که یه وجهش بازه
            نادر شاه

دیدگاه

دقیق ای سنسور چی رو میخواد تشخیص بده؟؟
              منظورم نوع و چگونگی قرارگیری مانع چطوری هست؟؟
              :-?
              http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
              daydigi.com

دیدگاه

پس از شارپ نمیتونی استفاده کنی. چون اونا حداقل 3 سانت رو میگیره
                میتونه با جسم تماس داشته باشه سنسور یا نه؟
                AYRIC

دیدگاه

من جنس جسمی که میخوای سنس کنی رو نمیدونم اما برای اینکه قابلیت اطمینان در تشخیصت رو بخوای خیلی بالا ببری بیا از سنسورهای صنعتی تبریز پژوه استفاده کن.
                  قیمتش بالاست اما خیلی مطمئنه!
                  خوروجی قطع و وصل به صورت کنتاکت هم بهت میده
                  یه پتانسیومتر کالیبره هم رو خودش داره که میتونی خودت کالیبرشم بکنی
                  اگه جنس قطعت فلزیه از IPS استفاده کن و اگر غیر فلزیه از CPS استفاده کن.
                  نه گرد و خاک روشون اثر میذاره و نه نور محیط
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام به همه اساتید
                    من دنبال سنسوریم که بتونم مانعی تا حداکثر فاصله ی 5 سانتی متر رو تشخیص بده.مشکلم اینه که سنسورم باید کوچیک باشه (از نظر طولی) چون جایی که دارم نصب می کنم یه ریل به عمق 2 سانتی متره.به ذهن خودم سنسور اثر هال رسید که به جسمم می تونم آهن ربا وصل کنم. ولی جایی که می خوام اینو استفاده کنم محیط , محیط کثیفیه نه خیلی زیاد ولی خاک و غبار هست.ممکن هم هست براده آهن باشه و فاصله ی 5 سانتی متری این قطعه تا سنسور.مهم ترین نکتشم قیمتش هست که نمی خوام خیلی زیاد بشه :smile:
                    پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
                    اگه یه کم حوصله درد سر کشیدن داشته باشی، میتونی به صورت خازنی فاصله رو اندازه بگیری. اگه دوتا پلیت کوچیک (کنار هم) رو به عنوان سنسور بذاری، وقتی جسمی جلوی این پلیت ها حرکت بکنه، ظرفیت خازنی پلیت ها تغییر میکنه البته پیکو فارادی.

از سنسورهای گیرنده و فرستنده (یه سنسور که هم فرستنده است و هم گیرنده) آلتراسونیک هم میتونی استفاده کنی. مدل DPU1640AIH10.5A که ضد آبه و هم فرستنده است و هم گیرنده (جوان الکترونیک هم داره).
                    خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط matrex
                      دقیق ای سنسور چی رو میخواد تشخیص بده؟؟
                      منظورم نوع و چگونگی قرارگیری مانع چطوری هست؟؟
                      :-?
                      واسه کارم دارم از کرکره های اتوماتیک که اکثر مغازه ها دارن استفاده می کنم.ولی باید ابتدا و انتهای کارو پیدا کنم.میکروسوییچ به ذهنم رسید ولی مدل صنعتی ای که به کارم بیاد و به نظرم مفید بیاد پیدا نکردم.دنبال سنسور خازنی بودم که بزرگ بود.
                      سنسور های شارپ خوب بودن که برای فاصله ی من مفید نیستن.
                      نادر شاه

دیدگاه

اگر بتونید از سنسورهای نوری (نور قرمز یا مادون قرمز) طوری استفاده کنید که نور خورشید بهش نرسه میشه با استفاده از فیبرهای نوری میتونید در ابعاد کوچک سنسور رو نصب کنید

دیدگاه

سلام
                          یه سری سنسور های نوری هستن که نور محیط روی اونجا تاثیر نمیزاره و خروجی صفر یا یک میدن
                          به ازای دیدن مانع و ولی یکم بزرگ هستن یه سری دیگه با فیبر نوری کار میکنن و خود سنسور رو میشه
                          برد تو فاصله یکم دور تر نصب کرد مثلا نیم متر، ولی قیمتشون یکم بالاست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X