اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شتاب سنج و ژیروسکوپ های فروشگاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شتاب سنج و ژیروسکوپ های فروشگاه

سلام دوستان

من میخوام یه شتاب سنج از فروشگاه بگیرم

ولی نمیتونم بین ماژول های موجود انتخاب داشته باشم

ماژول های ADXL335 و ADXL345 و GY-521 و GY-87 هست

ولی یه جوری قیمتاشون با ویژگی هاشون هم خوانی نداره

مثلا gy521 هم شتاب سنجه با رزولوشن 16 بیت، هم ژیروسکوپه و هم دما سنج ، ولی قیمتش از adxl335 که فقط شتاب سنجه ، ارزونتره oo:

یا مثلا adxl345 خروجیش دیجیتال با رزولوشن 13 بیته ولی قیمتش تقریبا مثل gy521 هستش :angry:

حالا از دوستانی که با این ماژول ها کار کردن یا اطلاعات دارن ، خواهش میکنم ، یکم در مورد اینا توضیح بدن و بگن اینا فرقشون چیه و کدوم بهتر جواب میده :agree:

با تشکر قبلی :bye

پاسخ : شتاب سنج و ژیروسکوپ های فروشگاه

adxl335 خروجی آنالوگ میده adxl345 خروجیش دیجیتال هست. محدوده اندازه گیریشون هم متفاوته باید ببینی کدوم بدردت میخوره
    اون دو ماژول دیگه هم خروجی دیجیتال دارند (شتاب و جایرو)
    بحث قیمت بیشتر به دقت و شرکت تولید کننده بستگی داره (تو ایران هم خیلی قیمتها حساب کتاب نداره)

دیدگاه

خب با این اوصاف gy521 فک کنم از همه بهتر باشه
      همه کار میکنه ، قیمتش هم از همه کمتره !!!

من فکر میکردم که شاید تو ثبات و دقت و نویز و ... باهم تفاوت داشته باشن ، که اونم فقط در عمل معلوم میشه

من اینو برای ربات میخوام ، بیشتر برام مهمه که روز مسابقه ادا های یهویی در نیاره ...

دیدگاه

ضمن قدردانی از جناب mojalan ، باید گفت ایشون در این زمینه استاد ما و دیگران هستند.
        به شخصه خودم از صحبتها و جوابهای ایشون استفاده کردم.

نوشته اصلی توسط radical_baby
        سلام دوستان
        من میخوام یه شتاب سنج از فروشگاه بگیرم
        ولی نمیتونم بین ماژول های موجود انتخاب داشته باشم
        ماژول های ADXL335 و ADXL345 و GY-521 و GY-87 هست
        ولی یه جوری قیمتاشون با ویژگی هاشون هم خوانی نداره
        هر چیزی رو بهر کاری ساختند!

نوشته اصلی توسط radical_baby
        مثلا gy521 هم شتاب سنجه با رزولوشن 16 بیت، هم ژیروسکوپه و هم دما سنج ، ولی قیمتش از adxl335 که فقط شتاب سنجه ، ارزونتره oo:
        یا مثلا adxl345 خروجیش دیجیتال با رزولوشن 13 بیته ولی قیمتش تقریبا مثل gy521 هستش :angry:
        حالا از دوستانی که با این ماژول ها کار کردن یا اطلاعات دارن ، خواهش میکنم ، یکم در مورد اینا توضیح بدن و بگن اینا فرقشون چیه و کدوم بهتر جواب میده :agree:
        با تشکر قبلی :bye
        معلومه هرچیزی که راحت الحلقوم تر باشه گرونتر هست!
        شتاب سنج آنالوگ کاربرد خاص خودش رو داره! جایی که شما نمی تونی پردازش و برنامه نویسی بکنی، جایی که سرعت مقایسه و تصمیم گیری باید بالا باشه، جایی که می خوای کار ساده باشه تا هرکسی بتونه از دیتای شتاب استفاده کنه!

ماژولهای مختلف با ویژگی های مختلف برای شرایط مختلف و کاربردهای مختلف تولید می شوند.
        مثلا GY87 همه چیز داره دیگه! جایرو داره شتاب سنج داره ، فشار سنج داره ، قطب نما داره و ...
        لذا همه کار می تونید با اون بکنید.البته قیمتش هم خوب بیشتره!

ولی اگر نیازی به این همه سنسور در کنار هم ندارید ، مثلا به گفته ی خودتون قرار هست که فقط از شتاب استفاده کنید ، خب کافی هست یکی از شتاب سنج های فروشگاه رو بگیرید:
        ECA هم آنالوگ های خوبی داره (MMA7361 یا ADXL335)
        هم دیجیتال های خوبی داره (ADXL345 و MPU6050 که همون GY521 هست و جایرو هم داره)

اینها به نوعی بهترین ها و پر فروش ترین های بازارهای جهانی هستند.

1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
        2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
        3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

از اینکه وقت کذاشتید و جواب دادید خیلی خیلی ممنونم
          هم از شما و هم از آقای mojalan

بله منم فیلم هایی که زحمت کشیده بودید رو دیدم ، از اون بابت هم یه تشکر مخصوص دارم

پس به نظر شما برای من که برای روباتم میکرو دارم و با پردازش سیگنال مشکلی ندارم ، فرقی نداره از هر کدوم استفاده کنم؟ (adxl345 و gy521 )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X