اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با سنسورهای دارای خروجی (RS-485(A,B

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با سنسورهای دارای خروجی (RS-485(A,B

با سلام
    سوال از دوستانی که سنسورهای صنعتی استفاده کردن.
    من دو تا سنسور دارم که پروتکل ارتباطیشون rs485. (خروجی a,b دارن)میخوام ایندو رو به میکرو وصل کنم و به روش master, slave ارتباط برقرار کنم.یعنی اگه گفتم slave1 فقط slave1 دیتاشو بفرسه.
    باتوجه به اینکه من به پایه های re ,de آیسی 485 دسترسی ندارم اینکار ممکنه؟اصلا چطور این سنسورها که خروجی a,b دارن رو شبکه میکنن؟
    چشم ظاهربین، بر آزار است وای ار بنگرد این گلستانـها که پنهان زیر خارستان ماست

پاسخ : مشکل با سنسورهای دارای خروجی (RS-485(A,B

بله شدنی هست
    اول هر کدام از دستگاه های شما یک کد سخت افراری داره پس با فرا خوانی اون کد دیتای همون دستگاه را دریافت می کنید و برای شبکه کردو هم تمام
    پین های A به هم متصل میشود و تمام پین های B هم به هم و به A,B یک MAX485 متصل کرده و حالا MAX را به میکرو متصل می نمایید و با بایه کنترلی MAX دیتا خروجی و ورودی را مشخص مینمایید.از ADM485 هم میتوانید استفاده نمایید.
    دنیا را چه سکوتی فرا می گرفت اگر هر کس به انداره
    عملش حرف می زد.(امام علی ع)

دیدگاه

من از این سنسور ها دیدم. باید دیتاشیت سنسور را ببینی. شاید نشه شبکه کنی
      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
      3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد$
        بله شدنی هست
        اول هر کدام از دستگاه های شما یک کد سخت افراری داره پس با فرا خوانی اون کد دیتای همون دستگاه را دریافت می کنید و برای شبکه کردو هم تمام
        پین های A به هم متصل میشود و تمام پین های B هم به هم و به A,B یک MAX485 متصل کرده و حالا MAX را به میکرو متصل می نمایید و با بایه کنترلی MAX دیتا خروجی و ورودی را مشخص مینمایید.از ADM485 هم میتوانید استفاده نمایید.
        ممنون از توجهتون
        پس منظورتون اینه در حالت عادی گیرنده هستن و زمانیکه کد سخت افراریشون را صدا زدیم دیتا میفرستن؟
        این کدو تو دیتاشیتشون ندیدم. لطف میکنید سنسوری با این کد معرفی کنید؟

دیدگاه

اغلب سنسور ها فقط فرستنده هستند.
          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
            اغلب سنسور ها فقط فرستنده هستند.
            خب اگه اینطور باشه دیگه شبکه کردن امکانپذیر نیست.

دیدگاه

باید دیتاشیت سنسور را پیدا کنی. احتمال زیاد فقط یکطرفه هست.

دیدگاه

http://www.pepperl-fuchs.us/usa/en/index.htm این لینک یک شرکت ابزار دقیق هست که سنسور هاشون هم تو بازار ما هست و RS485 هم هستند
                من خوم هم از سنسور های آلتراسونیکش استفاده کردم
                دنیا را چه سکوتی فرا می گرفت اگر هر کس به انداره
                عملش حرف می زد.(امام علی ع)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X