اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

زمان پاسخ دهی سنسور مادون قرمز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

زمان پاسخ دهی سنسور مادون قرمز

با سلام خدمت مهندسین و اساتید محترم.
    من میخوام عبور یک جسم رو که با سرعت زیاد(در حدودm/s 600-700m/s) از جلوی سنسور مادون قرمز میگذره تشخیص بدم.
    میخواستم بدونم سنسورهای فرستنده و گیرنده مادون قرمز 5mmمعمولی که در بازاد هستن در این سرعت جوابگو هستند یانه؟و اگر نمیشه راه حل پیشنهادی چیه؟
    لازم به ذکره از یک IC lm324برای تبدیل آنالوگ به دیجیتال میخام استفاده کنم.
    فاصله ی سنسور های فرستنده و گیرنده 10cmو روبروی یکدیگر قرار دارند.
    عکس مدار هم گذاشتم
    با تشکر

پاسخ : زمان پاسخ دهی سنسور مادون قرمز

جواب که میده فقط مدارتون مشکل داره چون ذیود گیرنده را باید تو بایاس معکوس ببندید و در ضمن در مورد نویز های نوری هم فکر کنید با این مدار هوا افتابی بشه یه جور مشکل دارید یه لامپ کنارش روشن بشه یجور ومهتابی روشن کنید مشکل عوض میشه و جور دیگه ای .مقاومت ها هم به جای 470 کیلو 10 کیلو و به جای 220 اهم اگر تغذیه 5 ولت باشه 470 اهم یا 560 اهم
    دنیا را چه سکوتی فرا می گرفت اگر هر کس به انداره
    عملش حرف می زد.(امام علی ع)

دیدگاه

با تشکر.در مورد نویز های نوری راه حلی سراغ دارید.چون این مدار رو بستم(با همین شیوه بایاس) و در نور اتاق جواب گرفتم.ولی همونطور که خودتون گفتید در زیر نور خورشید به مشکل بر میخوره.
      با تشکر

دیدگاه

چند تا راه داره ساده ترینش فیلتر های مکانیکی هست این لینکش http://www.jahankitshop.com/market/list/cat/113
        اما راه حل اساسی استفاده از pt2262-IR و گیرندش PT 2272 هست که ایسی های کد گزار و دیکد هست

دیدگاه

ممنون.میشه توضیح بیشتری بدید....؟
          با تشکر

دیدگاه

برای سرعت سنج از لیزر استفاده میشه عموما
            AYRIC

دیدگاه

خوب اگه بخام از لیزر استفاده کنم از چه سنسوری استفاده کنم.اسمش چیه؟
              سوال اصلی من این بود.اگه یه جسمی مثلا 100میکرو ثانیه جلوی این سنسورهای مادون قرمز معمولی که در بازار هست قرار بگیره این سنسور میتونه اونو تشخیص بده آیا؟
              با تشکر

دیدگاه

اون فیلتر مکانیکی که توضیح خاصی نداره نور های محیط را کم اثر میکنه
                اما در مورد اون ای سی ها خروجی نورت را به صورت کد ارسال میکنه و گیرنده که دریافت کرد اگه کد صحیح باشه بهت خروجی میده که این عمل باعث میشه نورمحیط کاملا بی اثر بشه فقط میمونه بحث تاخیر زمانی که باید ببینی با این ای سی مورد نداشته باشید کاتالوگ ای سی را از alldatasheet.com بگیرید بخونید کامل متوجه میشوید .

دیدگاه

ببخشید منم همین پروژه دارم میشه دربارهی برنامه نویسی میکرو توضیح بدین

لطفا میشه نحوه ی کار مدار توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۲:۳۶ ۱۳۹۵/۰۸/۱۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X