دو تا تیغه تو خاک بزار، مقاومتش رو بخون. هر چند شد، یه مقیاس پس از آزمایش و خطا براش در نظر بگیر. :mrgreen:
نه، راستش من که نمی دونم. من فعلا دنبال سنسور رطوبت هوا هستم.
ببخشید که کمکی از دستم بر نمی اد.
سلام
من دنبال یک سنسور رطوبت خاص می گردم
لطفا اگه کسی سراغ داره یا میتونه بسازه با من تماس بگیره
از نظر مالی هم مشکلی نیست(قیمت توافقی)
یک صفحه پارچه ای به شکل مستطیل به ابعاد 1*5 سانتی متر و ارتفاع 5 میلی متر موجود است. میزان رطوبت در طول این پروفیل پارچه ای یکنواخت نیست. این صفحه را به 5 قسمت فرضی 1*1 سانتی متری تقسیم میآکنیم. می خواستم سنسور رطوبت میزان رطوبت پارچه در هر یک از این 5 قسمت فرضی رو به طور مجزا نشون بده.
لطفا راهنمایی کنید.
اصلا یک چنین چیزی امکان پذیر هست؟
Sabzi.farhang@yahoo.com
سلام
من دنبال یک سنسور رطوبت خاص می گردم
لطفا اگه کسی سراغ داره یا میتونه بسازه با من تماس بگیره
از نظر مالی هم مشکلی نیست(قیمت توافقی)
یک صفحه پارچه ای به شکل مستطیل به ابعاد 1*5 سانتی متر و ارتفاع 5 میلی متر موجود است. میزان رطوبت در طول این پروفیل پارچه ای یکنواخت نیست. این صفحه را به 5 قسمت فرضی 1*1 سانتی متری تقسیم میآکنیم. می خواستم سنسور رطوبت میزان رطوبت پارچه در هر یک از این 5 قسمت فرضی رو به طور مجزا نشون بده.
لطفا راهنمایی کنید.
اصلا یک چنین چیزی امکان پذیر هست؟
Sabzi.farhang@yahoo.com
دوست عزیز بهتره درخواست خودتون رو توی یه تاپیک مجزا بیان کنید تا هم بتونید به جواب برسید، هم اینکه تاپیک بقیه و مختل نکنید.
شما دقیقاً توی دوتا از تاپیکهای بسیار قدیمی این پست رو ایجاد کردی.
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
سلام
من کلی دنبال این سنسور گشتم یه سنسوری که هم صنعتی باشه هم دقیق تا بلاخه یه مدل المانی پیدا کردم و یه دونه خریدم و انصافا خوب هم هست
من سنسور رطوبت خاک با خطای 0.1 پیدا کردم اگر کسی میخواد با من در تماس باشه تا بهش کمک کنم
*************@gmail.com
---------------
ویرایش شد.
سلام خدمت کلیه اساتید
من دنبال یک سنسور جهت اندازه گیری رطوبت خاک گلخانه می گردم کسی سنسور خاصی سراغ نداره
من برای کاربردهای گلخانه ای از این سنسور استفاده می کنم که سنسور خوبی هست و در فروشگاه ECA حداقل 20 درصد ارزونتر از بقیه جاها تهیه کردم که کارمو راه انداخته
دیدگاه