اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سه تا سوال در مورد NDT

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سه تا سوال در مورد NDT

سلام
    سه تا سوال دارم .پیشاپیش از پاسخ هاتون ممنون
    1-یکی از روش های تست های غیر مخرب MT هست یعنی قطعه رو مغناطیده می کنند(یک طرف N و یک طرف S می شود)اگر داخل قطعه ترک هایی باشد باعث ایجاد میدان نشتی روی قطعه می کند و با ریختن ذرات ریز براده می توان میدان نشت را دید.حالا من میگم به جای استفاده از ذرات FULEX میشه از سنسور اثر هال استفاده کرد ؟من این سنسور رو روی یک قطعه پلاستیکی گذاشتم بعد روی قطعه حرکت دادم وقتی هم به ترک رسیدیم هیچ تغییری رو نشون نداد.چررررررررررررررا؟
    2-من سنسور الترسونیک با فرکانس 2mhz پیدا کردم(75 تا 200 هزار تومان قیمتشه) حالا اینو جطوری راه بندازم؟یعنی یه ولتاژ مستقیم بهش بدم یا پالس بدم خلاصه چیکار کنم؟در ضمن این سنسور هم فرستندست هم گیرنده. نمی دونم چطوری باید راش بندازم.برای ارسال امواج داخل قطعه باید رو سنسور و قطعه کمی روغن زد
    3-اگه یک پیچه داشته باشیم (مثل سیم پیچ فلز یاب) به این یه ولتاز با فرکانس مشخص بدیم بعد اونو نزدیک یه فلز ببریم میگن یه یه تغییراتی تو ولتاژ پیچه به وجود میاد چرا؟چطوری میشه اندازه گیری کرد ؟فرکانس بالا خوبه یا پایین؟
    4-سنسور غیر تماسی هست که بشه فلز و جنس فلز و ضخامت اونو اندازه گرفت؟
    5-چطری میشه از برق DC ولتاژ َAC با فرکانس و دامنه متغییر(فرکانس بالا) ایجاد کرد؟(میدونم باید از اینورتور استفاده کرد ولی راه ساده تری نیست.از اینورتور سر در نمی یارم)
    5تاشد :mrgreen: :mrgreen:

پاسخ : سه تا سوال در مورد NDT

سلام از دوستان کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

پاسخ : سه تا سوال در مورد NDT

حداقل یکی شو جواب بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X