اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسورهای صفحه لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسورهای صفحه لمسی

پروژه درس کنترل صنعتی من در مورد سنسورهای مورد استفاده در touch screen ها (سنسورهای حسی)هست که موضوعش هم توسط استاد این درس معرفی شده است. اصلا نمی دونم چه نوع سنسوری در این صفحه ها وجود داره یا اینکه اصلا سنسوری در این صفحات وجود داره یانه؟!!!
    "زکاه العلم ، نشره
    زکات علم، نشر و تبلیغ آن است." ( پیامبر اعظم (ص) )
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم **** خود غلط بود آنچه می پنداشتیم

دیدگاه

با سلام
      عرشــــــیا ی عزیز ، اگر کمی دقت و حوصله بخرج میدادید الآن به جواب رسیده بودید.
      در اون لینکی که براتون پیدا کرده بودم این قسمت نوشته شده بود که هیچ ربطی به LCD نداشت!!!
      http://www.mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 189

The basics of a touch screen
      The touchscreen that’s used here is a 4 wire resistive touchscreen. It’s not more then 2 big resistors, one with the connection leads to the top and the other with the leads to the side. By pressing on the screen your making contact between the top and bottom layer. To determine the cordinates you read first the x value and then the y value. To say it simple;
      افتادگی آموز اگر طالب علمی
      هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

ببین دوست عزیز touch به صورت یک شیشه است که روی lcd نصب می شود واصلا یک سنسور نیست قبلا هم گفتم سنسور یک چیز دیگه هست و اساس کار touch هم من و دیگر دوستان توضیح دادیم من نمی دونم شما چرا همش می گید سنسور؟؟ اگه استادتون گفته حتما منظورش یک چیزه دیگه بوده؟؟؟

دیدگاه

با تشکر از تمام دوستان
          همون طور که شما دوستان عزیز فرمودید در صفحه نمایش های لمسی نوع resistive هیچ نوع سنسوری وجود نداره ولی در صفحه نمایش های لمسی از نوع capacistance و ... سنسورهای مختلفی وجود داره. من در حال تهیه مقاله ای در مورد " انواع صفحه نمایش های لمسی و انواع سنسورهای بکار رفته در آنها " هستم که ان شالله به زودی آماده میشه و اونو تو همین سایت در اختیار علاقه مندان قرار می دهم. شما هم اگر میتونین کمکی در این زمینه به بنده بکنین ممنون میشم.
          "زکاه العلم ، نشره
          زکات علم، نشر و تبلیغ آن است." ( پیامبر اعظم (ص) )
          ما ز یاران چشم یاری داشتیم **** خود غلط بود آنچه می پنداشتیم

دیدگاه

سلام دوستان
            کسی میدونه بزرگترین ابعادی که از صفحه لمسی موجوده که بشه استفاده کرد چقدره؟
            :biggrin:
            زندگی را تو بساز ،
            نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
            زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
            زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

سلام.
              این لینک می تواند کمک کنه به شما
              http://yazdkit.com/touch-screen-530.html

دیدگاه

سلام.
                تا اونجایی که من میدونم خود سنسورا هم از مقاومت و خازن تشکیل شدن.
                یعنی یه سنسور میتونه یه مقاومت باشه و برعکس! یه مقاومت میتونه یه سنسور باشه. درسته؟
                کار بسیار ظریفی است که انسانی را ببخشیم، بی آنکه ارزشش را در نظر خود او و خودمان پایین بیاوریم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X