اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار کنترل کننده آزمایشگاهی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت مدار کنترل کننده آزمایشگاهی

سلام.این ترم آزمایشگاه کنترل دارم. استادمون ازمون خواسته با استفاده از op-amp و خازن و . . . مدارعملی واسه کنترل کننده بسازیم.نقشه مدار و حدودا دارم.فقط مشکلم اینه که مقادیر خازن که واسه هر مداری متغیره رو چه جوری قابل تنظیم بزارم.اصلا نیازی هست یا نه؟ کمکم کنین ثواب بردیناااااااااااااا
    بازیه ز ندگی اون نیست که تاسه خوب بیاری , اینه که تاسه بد رو خوب بازی کنی

پاسخ : ساخت مدار کنترل کننده آزمایشگاهی

شما باید مقدار خازن رو ثابت در نظر بگیرین برای مثال 10uF و مقادیر مقاومت هارو متغیر قرار بدین و متناسب با طراحیتون عدد دهی کنید.
    اگه بیشتر توضیح بدین بیشتر کمکتون می کنم.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

بازم میخوای؟ (;
      {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

سلام.ممنون از توجهتون.
        نیازی به سنسور نیست. مسئله استادمون اینه که یه تابع تبدیل بهمون میده و با توجه به ویژگیهای جدیدی( خطای ماندگار و Ts یا o.s ) که میخواد ما باید کنترل کننده طراحی کنیم. حالا من مداری میخوام که تابع تبدیل به دست اومده رو بهش بدم و پاسخ پله اونو بگیرم.فک کنم ساد باشه.یه مدار که بشه مقدیر مقاومته جدید(با توجه به راهنمایی آقای امیر علی) رو بهش دادو بعد پاسخ پله رو دید.میشه مقادیر مقاومت ها رو به صورت دیجیتای دید؟مقداره پتانسیومترا رو میگم.مدار؟ ممنون

دیدگاه

سلام
          اگه میخواید مقدار پتانسیومترها رو به صورت دیجیتال داشته باشید می تونید از میکرو استفاده کنید
          در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
          مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

شما بر حسب ts , Mp و هر چی که داری تابع مدار باز رو به دست بیار و به من بده !
            شما معاده مدار باز مدارت رو برای مثال.....200/(S+5)(S+2) رو به من بده تا برات کامل توضیح بدم... :agree:
            هر کاری کردم نشد بنویسم 200 تقسیم بر اون عبارت خودت صورت مخرج رو عوض کن
            I ❤️ ECA

دیدگاه

ممنون بابت راهنماییهاتون.اگه ممکنه نقشه یه مدار که بتونه با توجه به مقادیر مقاومتاش و خازنهاش که متغیره تابع تبدیل (s-a)*k /(s^2+b*s+c) را واسه ما بسازه رو لطف کنین. با استفاده از op-amp و . . .
              تابع تبدیل و نتونستم درست بنویسم. یه صفر تو صورت داره با یه درجه 2 تو مخرج.
              ممنون
              :rolleyes:

دیدگاه

سلام این مدار رو نگاه کن :
                3 طبقه داره که اولی یک جمع کننده سادست برای فیدبک و منبع ورودی.
                برای طبقه دوم و سوم به جای s -- 1/sc بزار و در حوزه لاپلاس گین پمپ رو بدست بیار اونوقت متوجه میشی گین هر طبقه چقدر هست و به جای چه تابع تبدیلی گذاشته شده
                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X