اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LABVIEW

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : LABVIEW

بازم سلام...
    راستشو بخواین اسم کتاب مشخص نیست...آخه این pdf که من دارم در اصل اسکن شده صفحات یه کتابه که اسمش معلوم نیست...ضمنا انتشارات ناقوش هم یه کتاب در مورد labview داره که هم حجمش کمه و هم خیلی ساده و روانه...نوشته jerry Y.Beyon  که به فارسی ترجمه شده...
    در مورد سوالات هم اگه میشه همین جا لابه لای بحث ها جواب بدید دیگه :redface: :redface:

دیدگاه

من سعی خودم رو میکنم...اگه یه کافی نت پر سرعت پیدا کردم میرم و پلودش می کنم...این کتاب به درد کسانی میخوره که یه آشنایی جزیی با این نرم افزار دارند...

دیدگاه

سلام دوستان عزیز، من کتاب آموزش Labview تألیف آقای مهندس فرید قابوسی از سری کتاب های مثلث نارنجی را پلود کرده ام که می توانید از لینک زیر دانلود کنید . در ضمن برای خارج کردن کتاب از حالت فشرده از winrar استفاده کنید.

لینک کتاب :
        http://rapidshare.com/files/13779359...id.Ghabusi.rar
        حجم: 15MB

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
          در مورد نرم افزار LabVIEW که من مدتی هست دارم باهاش کار می کنم، چند نکته هست که سعی می کنم هر زمان فرصت (و حوصله :smile داشتم بیام و اینجا مطرح کنم. امیدوارم بدرد بخور باشه...
          1- این نرم افزار محصول شرکت آمریکایی National Instrument هستش و آخرین ورژن اون 8.6 که خود نرم افزار حجمی حدود 650 مگابایت داره. البته تعداد زیادی Module و Toolkit انتخابی هم داره که به لطف نبود قانون کپی رایت در ایران میشه اونها رو از بازار تهیه کرد. ( چیزی حدود 3 یا 4 عدد DVD ناقابل...) البته این شرکت تولید کننده بهترین و قویترین کارت های DAQ تو دنیا هم هست که با همین نرم افزار میشه از اونها استفاده کرد. آخرین نوع کارتهاش هم DAQmx هستش که بسیار سریع، پیشرفته و دارای قابلیت های زیادن...
          2- انواع ماژول های اون شامل ماژول کنترل، FPGA، میکروپروسسور، ابزار پردازش صدا و تصویر، DSP و... هست که هر کدوم هم برای خودشون یک دنیای بزرگ هستند البته با قابلیت های خارق العاده و در عین حال نسبتا ساده...
          3- مهمترین کاربرد این نرم افزار در مانیتورینگ و کنترل خطوط تولید هستش.( البته به اعتقاد من)
          4- در روز های آینده سعی می کنم چند تا پروژه ساده رو تو سایت پلود کنم و در مورد اونها بیشتر صحبت می کنم تا یک خورده دستتون بیاد که این برنامه چه قابلیت های عجیبی داره...
          5- در ضمن میتونه با Matlab، زبانهای برنامه نویسی Visual Studio و Multisim ( یک چیزی تو مایه های Electronic Work Bench) و .... هم لینک شه و از خروجی اونها استفاده کنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X