اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل دمای پیوسته با میکروکنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل دمای پیوسته با میکروکنترلر

سلام دوستان عزیز
    من یه مشکلی دارم اونم پروژه ی کارشناسیم هست که باید یک کنترلر پیوسته با میکروکنترلر پیاده سازی کنم ولی هیچ دیدی نسبت به اینکه کنترلر PID رو در میکرو برنامه ریزی کنم ندارم :cry2: :sad:
    خواهش میکنم کمکم کنید ممنون میشم! :cry:

پاسخ : کنترل دمای پیوسته با میکروکنترلر

نوشته اصلی توسط part_time_l0over
    سلام دوستان عزیز
    من یه مشکلی دارم اونم پروژه ی کارشناسیم هست که باید یک کنترلر پیوسته با میکروکنترلر پیاده سازی کنم ولی هیچ دیدی نسبت به اینکه کنترلر PID رو در میکرو برنامه ریزی کنم ندارم :cry2: :sad:
    خواهش میکنم کمکم کنید ممنون میشم! :cry:
    کنترل پیوسته چه ارتباطی به PID داره؟ منظورت از پیوسته اینه که دائم می خوای دما اندازه گاری بشه یا نه؟
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

یعنی نمیخوام ON و Off ای باشی یه PID رو میخوام پیاده سازی کنم با میکرو. این صفر و قطب و باید به چه صورت در میکرو برنامه ریزی کنم؟؟ :question:

دیدگاه

من درست این مساله صفر و قطب و PID رو متوجه نمیشم.
        صفر؟؟؟ یعنی مثلاً به ازای چی چی خروجی صفر بشه؟؟؟؟

قطب؟؟؟ خروجی ناپایدار می خوای؟؟؟

الان مثلاً صفر و قطب رو می خوای توی یه فرکانس خاص باشه؟ یا توی یه دمای خاص؟

اگه بتونی موضوع پروژت رو دقیق تر توضیح بدی شاید بهتر بشه کمک کرد.

دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

من الان اگه بخوام یه کنترل PID بسازم با توجه به جدول مقادیر ضرایب p و D و I رو بدست می آرم و یه فرمولی میشه به این شکل :
          K(1+I/s+Ds) که با پ امپ و مقاومت و خازن میشه پیاده سازی کرد. اما در یک میکرو نمی دونم به چه صورت این رو میشه پیاده سازی کرد. منظورم این هست.

دیدگاه

درست یادم نمیاد اما من مثال کنترلر pid رو توی یه سایت انگلیسی دیده بودم که به زبان c نوشته بود همین چند روز پیش از کامپیوتر پاکش کردم
            شاید تو سایت cernell university بود
            Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

برو به سایت زیر و دنبال PID controller بگرد. یک مثال خوشگل برات میاره که کل منطقش رو هم شرح میده و کار هم میکنه (بر خلاف تصور خیلی لز دوستانم که اینکاره هم هستن)
              www.codeproject.com

اونجا آدرس هایی داخل ویکی پدیا هم برای کمک عنوان کرده. که خوب البته میتونی دنبال همین موضوع در ویکی هم بگردی.

دیدگاه

کتاب فارسی در این زمینه هست ، با میکرو pic کار کرده
                اسمش رو فراموش کردم ، اما می دونم برای کانون نشر علوم بود و مترجمش هم خانم بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X