در این رابطه میخوام پروژه مو شروع کنم کمکم کنید ممنون میشم :sad:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فن کنترل شده با دما
Collapse
X
-
پاسخ : فن کنترل شده با دما
سلام
از اونجایی که از اسم پروژه معلومه احتمالا نیاز به یک سنسور دما مثل LM35 یک میکرو و یک DAC (اگر دوست دارید قشنگ بشه) دارید
میتونید برای سنس کردن دما از ADC میکرو استفاده کنید. مدارش رو هم میتونی در همین جاها پیدا کنی ( توی ECA یه سرچ بزن)
برای کنترل فن هم با یک برنامه ساده میتونی سرعت مورد نظر رو روی یک پورت میکرو بفرستی و با DAC به فن وصل کنی و یا بصورت PWM مستقیم با میکرو به فن فرمان بدی
اگه مسئله ای هست بفرمایید.دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی
یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی
دیدگاه
-
[quote author=shadi1366 link=topic=9358.msg39529#msg39529 date=1186911847]
ممنون ازکمکتون
این اولین پروژه ای که من میخوام شروع کنم اشنایی زیادی ندارم
ترجیحا میخوام از میکرواستفاده نکنم البته اگه نیاز باشه و کار قشنگ تری بشه این کارو میکنم
وقتی میخوام با pspice]طراحیش کنم توانتخاب دو تا المان مشکل دارم چون نداره و خروجیها ش هستن
pl1
sk1
[img][/img]
دیدگاه
-
اگر به عنوان اولین پروژه فقط برای یاد گیریه که جدا پیشنهاد میدم یک چیز دیگه بسازین ...
اگر میکرو نزارین که در بازه های خیلی کمی می تونین کنترل کنین ...
مثلا برای 2 سطح دما خروجی lm35 رو به یک مقایسه گر بدین،lm35آ یک سنسوره که به ازای هر درجه سانتی گراد،10میلی ولت میده ... lm311 مقایسه گریه که با 5 ولت هم کار می کنه ...
اگه المانی رو نداره می تونین خودتون اضافه کنین،اما اگه نخواستین،به جاش از المانی که پایه های مشابه داره استفاده کنین
پروژه رو اگر بشه بیشتر توضیح بدین ...
دیدگاه
-
سلام.
میتونید با کمک کلید print screen یا که مخفف Prt ScC روی صفحه کلید هست در لحظه ای که دارید شماتیک رو نگاه میکنید از تصویر داخل مانیتور عکس بگیرید. بعد paint رو باز کنید و ctrl+V رو بزنید. بعد تصویر رو با پسوند jpgآ ذخیره کنید و توسط سایت tinypic.com پلود کنید. چند تا لینک بهتون میده یکیش با جمله [img] شروع میشه اون رو توی پستتون کپی کنید اون موقع تصویر اینجا دیده میشه.
موفق باشید.شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
دیدگاه
دیدگاه