سلام به همتون میخوام با یه سنسور که خروجی میگیرم به مدت چند ثانیه با یه قطعه خروجی ثابت کنم بد بایه شستی هر وقت خواستم قطع کنم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نحوه اتصال دایم سنسور
Collapse
X
-
پاسخ : نحوه اتصال دایم سنسور
حالا اصلا بگو خروجی مدارت چی رو راه اندازی میکنه ؟ و با چه ولتاژی؟!!!
مدار فیلیپ فلاپ یه ترکیب دوترانزیستوری هست که در هر حال یکی از ترانزیستور ها روشن و دیگری خاموشه ، توی مدار بالا دوترانزیستور بالایی همون فیلیپ فلاپه...
کلا مدارت مبهمه ، حالا چرا میخوای به این ترتیبی که گفتی باشه ، توضیح صفر تا صد بده ، ما در خدمتیم... :biggrin:
دیدگاه
-
سلام
خوب اگه با میکرو کار میکنی با دوتا if کارت راه میفته .
اولین if چک میکنه که خروجی سنسور یک شده یا نه . اگه یک شده باشه مدار رو فعال می کنه .
دومین if که داخل if بالایی قرار داره یک پین از یک پورت از میکرو رو که یک دکمه به اون برای ریست کردن مدار هست وصله چک میکنه . اگه کلید وصل بشه با دستوری که داخل اون If می نویسی از اون حلقه خارج میشه و مدار ریست میشه . و برمی گرده به پشت if اولی و منتظر می مونه تا دوباره همین اتفاق بیفته.
دیدگاه
-
من خودم با این سنسور ها کار نکردم ولی میدونم که یکی از کاربرداش شمارشه ! :mrgreen:
اگه یه پالس درست و حسابی میدن مدار زیر کارتو راه میندازه ، از فلیپ فلاپ ساده تره!!! ولی اگه پالسشون ضعیفه ؛ یه تقویت کننده میخواد که بعد نتیجه شو ، بدی به این یکی مدار...
تغذیه 741 هم 12 ولت ( تک تغذیه ) هستش...
اگه خروجی سنسور در حالت خاموش کاملا صفره به جای مدار زیر یه مقاومت 10 کیلو بذار !!!
اگه میخوای توی خروجی از رله استفاده نکنی و آژیر رو مستقیم راه بندازی از یه ترانزیستور دارلینگتون استفاده کن ...
دیدگاه
-
دست شما درد نکنه خیلی ممنون اقایی کردی واقعا:job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :applause: :applause: :applause: :applause:
به کودک فال فروش گفتم چه میکنی گفت: به انان که درامروز خود مانده اند فردا رامیفروشم
دیدگاه
دیدگاه