اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم های کنترلی تعلیق مغناطیسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سیستم های کنترلی تعلیق مغناطیسی

با سلام
    اگه کسی در مورد سیستم های کنترلی تعلیق مغناطیسی اطلاعاتی داره خواهشا کمک کنه . منظورم نوع سنسور هایی که در اونا استفاده میشه (چه سیستم های تعلیق لنزی چه سیستم های تعلیق جاذبه ای ).چینش سنسور ها در سیستم مذکور مثلا در یاتاقان های مغناطیسی. بهترین وسریعترین کنترل قدرت آهنربا.
    فوری.
    ممنون...

پاسخ : سیستم های کنترلی تعلیق مغناطیسی

سلام
    قبلا یه نفر توی سایت روی همچین پروژه ای کار کرده بود،فکر میکنم در قسمت پایان نامه ها باشه،یه جستجو بکن
    موفق باشی
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

با سلام
      مطالبی که توی پایان نامه بود مفید بود ولی در مورد سیستم های کنترل 2 یا 3 محوری توضیحی نداده بود مثلا فرض کنید جسم معلقمون باید در یک راستا حرکت کنه مثل ترن های مغناطیسی پرنده . در باره ی کنترل محور دوم چی اطلاعی دارین؟ همچنین برای تعلیق اکثرا 2 آهنربا یکی ضعیف برای کنترل مکان جسم و دومی قوی تر برای تعلیق جسم می ذارند در مورد بهترین سیستم های کنترل جریان هر کدوم از آهنرباها اگه ایده ای دارین ممنون می شم.
      با تشکر
      __________________________________________________ __________________________________________________ ________________
      چرخ با این اختران نغز و خوش و زیباستی صورتی در زیر دارد آنچه در بالاستی

دیدگاه

خواهشا جواب بدین کارم گیره.

دیدگاه

با سلام
          از بابت اینکه هر دوی ما یک کار عملی را تقریبا با یک اطلاعات یکسان شروع کرده ایم خوشحالم
          من یک سری کارها رو در این مورد انجام داده ام که در اولین فرصت link شان را در اختارتان قرار
          خواهم داد ولی از انجایی که من به علت مشکلاتم دیر به دیر می توانم به سایت سر بزنم اگر با
          میلم در ارتباط باشید بهتر نتیجه خواهیم گرفت گفتم اگر مایل باشید ؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X