اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط با پروتکل MODBUS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط با پروتکل MODBUS

سلام دوستان . من یک pm500 (ماژول اندازه گیری توان ، جریان هرفاز و ....)که با پروتکل MODBUS میشه اطلاعاتشو ذخیره کرد . من تو نت یه چیزایی رو پیدا کردم ولی بعضی از نرم افزاراش گیر نمیاد مثل AVReporter 3.0 .
    دوستان اگه کسی داره حاضرم ازش بخرم . خیلی واجبه این پروژه که بتونم این اندازه گیری های pm500 رو ذخیره کنم . دوستان اگه نرم افزاری چیزی که هم مناسب باشه(قیمت) و هم در دسترس معرفی کنن که بتونم این کار رو انجام بدم .

پاسخ : ارتباط با پروتکل MODBUS

دوست عزیز اگه پروتکل مودباس رو ساپورت میکنه و شما می خوای به کامپیوتر وصلش کنی باید یه تبدیل rs-485 به rs232 بسازی یا بخری. از تبدیل های usb هم می تونی استفاده کنی. یه سری نرم افزار هست که می تونی باهاش به ریجسترها دسترسی داشته باشی و اونها رد بخونی یا تغییر بدی. حتی می تونی اونها رو ذخیره کنی ولی این نرم افزار ها عمومی هستند یعنی آدرس ریجستر رو با مقدارش ذخیره می کنه.
    اگه واسه نمایش و لاگ کردن می خوای می تونی از یه HMI استفاده کنی حدود 500 هزار تومن هزینه اش میشه. امکاناتی که داره
    صفحه نمایش 4.5 اینچی رنگی و تاچ
    امکان ذخیره اطلاعات روی فلش با فرمت txt یا excel
    امکان نمایش گراف با شکل های مختلف از اطلاعات
    و .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pinkplus
      دوست عزیز اگه پروتکل مودباس رو ساپورت میکنه و شما می خوای به کامپیوتر وصلش کنی باید یه تبدیل rs-485 به rs232 بسازی یا بخری. از تبدیل های usb هم می تونی استفاده کنی. یه سری نرم افزار هست که می تونی باهاش به ریجسترها دسترسی داشته باشی و اونها رد بخونی یا تغییر بدی. حتی می تونی اونها رو ذخیره کنی ولی این نرم افزار ها عمومی هستند یعنی آدرس ریجستر رو با مقدارش ذخیره می کنه.
      اگه واسه نمایش و لاگ کردن می خوای می تونی از یه HMI استفاده کنی حدود 500 هزار تومن هزینه اش میشه. امکاناتی که داره
      صفحه نمایش 4.5 اینچی رنگی و تاچ
      امکان ذخیره اطلاعات روی فلش با فرمت txt یا excel
      امکان نمایش گراف با شکل های مختلف از اطلاعات
      و .....
      ممنون از راهنماییتون . فقط چه مدل HMI??

دیدگاه

من با cermate کار میکنم برندش panel master هست. مدل pk047
        اگه خواستی بگو هم شماره نمایندگیشو بدم هم بیشتر راهنماییت کنم

دیدگاه

سلام دوستان.....من به یسری نتایج تو ارتباط با وسایلی که با MODBUS شبکه می شن رسیدم . یسری فیلم آموزشی ارتباط Labview با modbus هست که بفعلا همشون سرجمع نیست.... ایشا... بعدا نتایج کار رو بصورت یه pdf می زارم....

حالا من یه سوال داشتم از کسانی که با PM500 کار کردن..... ماژول rs485 که بصورت تصورش در پایین هست ، آیا یک مبدل است یا فقط سه پایه مربوط به rs485 رو آورده بیرون ؟ راهی هست که بدون استفاده از این ماژول شبکش کنیم؟(منظورم اینه که مستقیم به همون سه پایه داخل اسلات وصل کنیم)

دیدگاه

خوشحال میشم اگه اون فایل pdf رو تکمیل کنید و در اختبار بقیه هم بگزارین
            بله اون ماژول rs485 است و برای خوندن اون می تون از citect هم استفاده کنی
            دقت کنید + و - داره اشتباه نشه مقاومت ترمینیتور رو هم در نظر بگیرین
            بدون امضاء

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X