اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای پروژه سرعت سنج اتومبیل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی برای پروژه سرعت سنج اتومبیل

سلام.من پروژه ای دارم که باید یا سنسور adxl202/210 سیستمی درست کنم که سرعت ماشین را اندازه گیری کنه و بعد سیستم روشنایی ماشین با این سرعت تنظیم بشه :nerd:.اما اصلا نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم :question:.میشه کمکم کنین.خیلیییییییییییی فوریه :angry:......ممنونم.

پاسخ : درخواست راهنمایی برای پروژه سرعت سنج اتومبیل

نوشته اصلی توسط elamor
    سلام.من پروژه ای دارم که باید یا سنسور adxl202/210 سیستمی درست کنم که سرعت ماشین را اندازه گیری کنه و بعد سیستم روشنایی ماشین با این سرعت تنظیم بشه :nerd:.اما اصلا نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم :question:.میشه کمکم کنین.خیلیییییییییییی فوریه :angry:......ممنونم.
    با سلام

سنسوری رو که فرمودید برای نشون دادن شتاب لحظه ای استفاده میشه و مناسب سنجش سرعت نیست ،، به این دلیل که اگر بطور مثال ماشین شما در اتوبان در مدت نیم ساعت داره با سرعت 100 کیلومتر ، حرکت میکنه ، در اون لحظه ای که سرعتش به 100 رسیده ، شتابش صفر شده و دیگه این adxl چیز خاصی رو نشون نمیده ، ولی برای محاسبه و نمایش سرعت لحظه ای خودرو ، شما باید از سنسورهای مگنتی و یا اپتیک ، که با شفت میل لنگ و یا با شفت گیربکس ماشین در ارتباط هستند ، استفاده بفرمایید .

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
      شما برای انجام پروژه خودتو.ن نیازی به استفاده از سنسور خاصی ندارید، چرا که این سنسورها در تمام خودروهای امروزی استفاده می شوند.
      این سنسورها که اصطلاحا سنسورهای اثر هال هستند (عموما) بر روی گیربکس پشت کرانویل از طریق پینیون وصل می شوند.
      البته در برخی از خودروهای مجهز به ترمز ABS، از سنسورهای مگنتی که بر روی هر پلوس هر چرخی قرار می گیرند سرعت خودرو محاسبه می شوند.
      سنسورهای سرعت خودرو برای هر دور پینیون 8 پالس 12 ولتی تولید می کنند که با افزایش سرعت خودرو فرکانس این پالسها افزایش می یابد.
      هر 5 پالس معادل 5 متر جابجایی است که با توجه به فرکانس مربوطه می توان به راحتی سرعت را به دست آورد.
      باز اگه کمک دیگه ای از دستم بر میاد حتما پیغام بگذار...

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
        بنده میخواستم بپرسم چجوری میشه از پالسهای خروجی سنسور استفاده کرد و رابطه بین سرعت و فرکانس رو بدست آورد؟
        زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
        امتحان ریشه هاست
        ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
        زندگی چون پیچک است
        انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X