اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی باز کردن درب حیاط با ریموت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونگی باز کردن درب حیاط با ریموت

نوشته اصلی توسط mmohamadd
    سلام.اگه میتونی خودت بساز اگه نمیوتی همون لینکی که دادمو میتونی سفارش بدی واست میارن.اگه آمادشو بخری یه جوری طراحی شده که 2 تاشم با 12 ولت کار میکنه.میتونی یه جفت باطری 12 ولت بگیری.بعد یکی از سیم هایی که رفته داخل در باز کن (همونی که زنجیر بهش وصله) قطع ش کن سر راهش رله بزار.(سری کن باهاش) :|
    میشه بیشتر توضیح بدید لطفا؟
    ینی از ترانس خود آیفون استفاده نکنم ؟
    بیشتر و شمرده تر توضیح میدی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karane
      میشه بیشتر توضیح بدید لطفا؟
      ینی از ترانس خود آیفون استفاده نکنم ؟
      بیشتر و شمرده تر توضیح میدی؟
      ببین داداش.میتونی اون لینکی که دادمو ببینی و بخریش.واسه فرستنده که همون ریموتشه باید باطری 12 ولت بخری.واسه گیرنده.ببین اون منبع تغذیه آیفون یکی واسه پنل میره که dc شده یکی واسه درب باز کن میده که ac.ازون برق دی سی ش میتونی استفاده کنی اما واسه ریپلی که داره یه خورده زیاد توصیه نمیشه کلا.از باطری استفاده کنی بهتره.اینجوری کلا جدا هم میشه دیگه نیاز به سیمکشی نداره.واسه گیرنده یه قاب درست میکنی دقیقا میزاری بالای در باز کن.فرستندم که دست خودته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط loverdead
        سلام دوست من چیزایی که لازم داری
        1.ماژول فرستنده یک کاناله(یک کاناله چون فقط برای درب حیاط میخوای) قیمت فکر کنم یک کانالش 4000 یا 5000 تومان
        2. ماژول گیرنده RF معمولا 315 Mhz قیمت 3500
        3.ای سی pt 2272 -m4
        4.یک عدد رله 5 ولتی + ترانزیستور bc337 + دیود 1n4007 مقاومت هم که دیگه لازمه یکی دو تا اینا هم خیلی باشه 2000

و از اخر باید یه سر رله رو به دوتا از سیم های ایفون وصل کنی با اتصال رله دو سیم به هم میچسبن و درب باز کن ایفون عمل میکنه

برا که بدونی کدوم دو تا سیم ها هست با یه چیز فلزی دوتا دوتا تست کن ولی معمولا سیم های شماره 3 و 4 هستند نقشه هم خواستی بگو کمکت کنم
        من شهرستانم،ماژول فرستندشو نداشت،ریموت بخرم به جاش اشکالی داره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X