اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین کتاب برای یادگیری کنترل چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین کتاب برای یادگیری کنترل چیه؟

برای درس کنترل مدرن و فهم عمقی اش یه کم زمان زیادی نیاز داری
    اول برای درس کنترل مدرن روی درس جبرخطی تمرکز بکن اگه خوب جبرخطی رو بخونی میتونی خوب کنترل مدرن رو بخونی برای شروع میتونی برای سیستمهای خطی از کتاب دوجلدی چن استفاده بکنی ترجمه اش هست توی بازار نمی دونم انتشاراتش مال کجا بود نویسنده اشم یادم نیس :redface: :mrgreen:

برای کنترل مدرن همون مال صدیق خاکی هم بد نیس
    برای درس ابزاردقیق مراجع انگلیسی بیشتر از فارسیا به دردت میخوره بهتره قبل ابزاردقیق به فکر چند تا کتاب برای مباحث فیزیک کلاسیک (دوره کامل :rolleyes و هیدرولیک پنوماتیک باشی و بعد از اون بری دنبال کتاب
    شدیدا بهت توصیه میکنم از مستندات ابزارآلات شرکت های معروف توی صنعت ابزاردقیق استفاده بکن که خیلی از نکته ها همین کتاب از داخل همین doc ها میشه راحت تر و باقلواتر بدست آورد

موفق باشی :nice:

دیدگاه

کتاب اوگاتا خیلی عالیه ولی اگر برای مطالعه زمان کافی ندارید کتاب کنترل راهیان ارشد (تقوی) رو پیشنهاد میکنم. آریاز رو من کامل برای کنکور خوندم ولی خیلی پر غلط و ضعیف حل کرده. بخصوص از کنکورهای اخیر خیلی پرغلطه. من واقعا از روی کتاب راهیان عالی پیش رفتم. حتی فصل کنترلر رو هم که از هر رفرنسی میخوندم نمیفهمیدم، از این کتاب کامل فهمیدمش. فوق العادست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marysimaa
        کتاب اوگاتا خیلی عالیه ولی اگر برای مطالعه زمان کافی ندارید کتاب کنترل راهیان ارشد (تقوی) رو پیشنهاد میکنم. آریاز رو من کامل برای کنکور خوندم ولی خیلی پر غلط و ضعیف حل کرده. بخصوص از کنکورهای اخیر خیلی پرغلطه. من واقعا از روی کتاب راهیان عالی پیش رفتم. حتی فصل کنترلر رو هم که از هر رفرنسی میخوندم نمیفهمیدم، از این کتاب کامل فهمیدمش. فوق العادست
        سلام.
        اولا این تاپیک که مال 3 سال پیش هست :bye
        دوم: جساراتا میگم که چرا رفتین مخابرات؟ oo:
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marysimaa
          مطمئنید نویسنده کتاب رو درست نوشتید؟ مگه کتاب کنترل مهندس تقوی مال پارسه نیست؟ من جزوه 90 درصد پارسه رو دارم اسم ایشون رو روش نوشته بود oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kavehhh1350
            مطمئنید نویسنده کتاب رو درست نوشتید؟ مگه کتاب کنترل مهندس تقوی مال پارسه نیست؟ من جزوه 90 درصد پارسه رو دارم اسم ایشون رو روش نوشته بود oo:
            بله- مطمئنم درسته. شما فایل جزوه 90 درصد رو دارید؟ ممنون میشم بگذارید

دیدگاه

دورف از همشون بهتره یادگیری عمیق و مفهومی اگه وقت داری اینو بخون با اگاتا

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                من اکثر کتابهای کنترل موجود در بازار رو بررسی کردم یکیش رو تازگیا پوران پژوهش با نام کتاب کنترل خطی امین رضائی چاپ کرده عالییییی
                همه چیو مفهومی نوشته
                این کتاب آریاز رو همه جاشو خوندم کلی غلط داره هرجا نتونسته به جواب برسه گفته هیچکدام از گزینه ها صحیح نیست
                مخصوصا سوالهای از 81 به بعدش که افتضاح خاطراتشو تعریف کرده تا انتقال مطالب متنش هم که قدیمیه اصلا ویرایش نمیشه
                هر کی خواست ایرادات سایر کتابهای کنکور رو هم بدونه من می تونم بهش بگم
                من خودم از هر کتابی خوشم نمی آد ولی این کتاب پوران پژوهش یه چیز دیگست البته پوران پژوهش کتاب مدارش هم خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parham kara
                  سلام خسته نباشید
                  من اکثر کتابهای کنترل موجود در بازار رو بررسی کردم یکیش رو تازگیا پوران پژوهش با نام کتاب کنترل خطی امین رضائی چاپ کرده عالییییی
                  همه چیو مفهومی نوشته
                  این کتاب آریاز رو همه جاشو خوندم کلی غلط داره هرجا نتونسته به جواب برسه گفته هیچکدام از گزینه ها صحیح نیست
                  مخصوصا سوالهای از 81 به بعدش که افتضاح خاطراتشو تعریف کرده تا انتقال مطالب متنش هم که قدیمیه اصلا ویرایش نمیشه
                  هر کی خواست ایرادات سایر کتابهای کنکور رو هم بدونه من می تونم بهش بگم
                  من خودم از هر کتابی خوشم نمی آد ولی این کتاب پوران پژوهش یه چیز دیگست البته پوران پژوهش کتاب مدارش هم خوبه
                  کتاب مدار پوران کجاش خوبه؟ همش کپی برداری از کتاب سورمه ای دانشگاه تهرانه یا دسور.... خودش که حرفی برای گفتن نداره

کتاب کنترل پوران چند صفحه هست؟ اگه بالای 500 صفحه باشه ارزش خوندن نداره...

دیدگاه

سلام
                    برای دوستانی که تازه این تایک رو میبینن بگم که
                    کتاب نورمن نایس بسیار عالیست. وطراح سوالات ارشد تغییر کرده و بیشتر از این کتاب ونکات ان استفاده میکنه.در وهله دوم کتاب اوگاتا وبعد دروف و کو عالیه.
                    کتاب اقای رضایی برای تست زنی و کتاب اقای تقوی هم خوبه
                    انقدر شکست خوردم تا همه راههای شکست خوردنو یاد گرفتم.

دیدگاه

کنترل راهیان ارشد
                      گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X