اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل نازل هوا با کامپیوتر؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل نازل هوا با کامپیوتر؟

به نام خدا و سلام
    درخواست راهنمایی دارم : ​​​​​​واسط یا ماژول ای که بتوان از طریق کامپیوتر نازل کمپرس هوا را قطع و وصل کرد؟
    #اجکتور_پنوماتیک
    PLC
    ​​​​

نوشته اصلی توسط azim_rezaei نمایش پست ها
    به نام خدا و سلام
    درخواست راهنمایی دارم : ​​​​​​واسط یا ماژول ای که بتوان از طریق کامپیوتر نازل کمپرس هوا را قطع و وصل کرد؟
    #اجکتور_پنوماتیک
    PLC
    ​​​​
    سلام این گونه مدارات میتونه بر اساس میکروکنترلر ساخته بشه به این صورت که یک قسمت میکرو به کامپیوتر متصل میشه و قسمت دیگه هم به نازل یا هر وسیله دیگری و از طریق نرم افزار این کار صورت بگیره و حتی خیلی کارهای بیشتری هم میشه به این شکل انجام داد البته من به صورت خیلی کلی گفتم چون خود میکرو باید برنامه نویسی بشه و مدارات مربوطه طراحی بشه که کار ساده ای نیست
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها

سلام این گونه مدارات میتونه بر اساس میکروکنترلر ساخته بشه به این صورت که یک قسمت میکرو به کامپیوتر متصل میشه و قسمت دیگه هم به نازل یا هر وسیله دیگری و از طریق نرم افزار این کار صورت بگیره و حتی خیلی کارهای بیشتری هم میشه به این شکل انجام داد البته من به صورت خیلی کلی گفتم چون خود میکرو باید برنامه نویسی بشه و مدارات مربوطه طراحی بشه که کار ساده ای نیست
      سلام برای سفارش دادن این ماژول ای که توضیح دادید چطور و از کجا باید سفارش بدم؟

دیدگاه

سلام برای سفارش دادن این ماژول ای که توضیح دادید چطور و از کجا باید سفارش بدم؟
        باید برای شما بسازند البته نمی دانم که آماده چیزی باشه یا نه از اعضای همین انجمن هم میتوانید کمک بگیرین که خوب هزینه هم داره

دیدگاه

به نام خدا و سلام
          #اجکتور_پنوماتیک
          PLC
          ​​​​
          با سلام ، بنظر شما نیاز دارید که با یک کلیک ، بتونید یک خروجی رو قطع و وصل کنید.
          میتونید با استفاده از نرم افزار های Parallel Port Controller و یک ماژول رله این کار رو به ساده ترین روش ممکن انجام بدید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ، بنظر شما نیاز دارید که با یک کلیک ، بتونید یک خروجی رو قطع و وصل کنید.
            میتونید با استفاده از نرم افزار های Parallel Port Controller و یک ماژول رله این کار رو به ساده ترین روش ممکن انجام بدید.
            سلام
            بله ، اما با این تفاوت که خود نرم‌افزار کامپیوتر بنا به شرایط نازل هوا را قطع و وصل کند. کد یا کتابخانه ای در برنامه پایتون میشناسید که بتواند با پورت های کامپیوتر رله را کنترل کند؟

دیدگاه

سلام
              بله ، اما با این تفاوت که خود نرم‌افزار کامپیوتر بنا به شرایط نازل هوا را قطع و وصل کند. کد یا کتابخانه ای در برنامه پایتون میشناسید که بتواند با پورت های کامپیوتر رله را کنترل کند؟
              سلام برای کارهای کنترلی امکان استفاده از کامپیوتر هست اما باید دید با چه شرایطی میکروکنترلر ها قطعاتی هستند برای انجام این گونه کارها که به مراتب خیلی خیلی خیلی ارزان تر کوچکتر و مفید تر و صرف انرژی کمتر برای این کار هستند که با برنامه ریزی مناسب
              میتونی کارهای زیادی در رابطه برای این نوع مسایل با اون انجام داد در پروژه های خیلی بزرگ برای کارخانه ها که واقعا نسبت به اون سطح چند سیستم کامپیوتر ارزشی ندارد میشه از کامپیوتر اون هم به عنوان مکمل استفاده بشه

دیدگاه

سلام
                منظورتون از « بنا به شرایطی » دقیقا چه شرایطی هست؟
                احتمالا کتابخانه هایی برای اینچنین منظور ها وجود داشته باشه ولی مورد خاصی سراغ ندارم.
                ​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

منظورتون از « بنا به شرایطی » دقیقا چه شرایطی هست؟
                  احتمالا کتابخانه هایی برای اینچنین منظور ها وجود داشته باشه ولی مورد خاصی سراغ ندارم.
                  ​​​​
                  سلام چون آردوینو توان پردازش مد نظر را ندارد باید از کامپیوتر استفاده کرد
                  حالا سوالم اینکه بعد از پردازش نیاز دارم که از چند شیر برقی سلونوید که وجود دارد در هر لحظه یکی از شیرها دستور فعال شدن داده شود.
                  چطور میتونم
                  از ماژول usb رله
                  یا PLC دلتا
                  از طریق زبان python درایو کنم؟
                  اگر ممکنه با جزئیات ساده ترین روش را بیان کنید

دیدگاه

سلام چون آردوینو توان پردازش مد نظر را ندارد باید از کامپیوتر استفاده کرد
                    حالا سوالم اینکه بعد از پردازش نیاز دارم که از چند شیر برقی سلونوید که وجود دارد در هر لحظه یکی از شیرها دستور فعال شدن داده شود.
                    چطور میتونم
                    از ماژول usb رله
                    یا PLC دلتا
                    از طریق زبان python درایو کنم؟
                    اگر ممکنه با جزئیات ساده ترین روش را بیان کنید

سلام مجدد ، آیا در نرم افزاری که استفاده میکنید خروجی سخت افزاری تعریف شده یا باید تعریف بشه؟
                    از چه نوعی؟ ( سریال یا متفرقه )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X