اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت کنترل کننده موتور dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی و ساخت کنترل کننده موتور dc

من می خوام یه کنترل کننده موتور dc درست کنم چندتا مدار گیر اوردم و در رنج 10-20 ولت به نتیجه هم رسیدم اما خوب اگر بخوایم به توربین های نیروگاه توسعه بدیم اون موقع چه شکلی میشه ؟ آیا مداری در این مورد سراغ دارید؟
    برای رنج های بالاتر پیشنهادی دارید؟
    ممنون می شم اگر دوستانی که در این زمینه تخصص دارند راهنمایی کنند می خوام یه پروژه اساسی تحویل بدم به همین دلیل به کمک شما دوستان عزیز نیاز دارم
    خواست+ تلاش کرد= توانست

پاسخ : طراحی و ساخت کنترل کننده موتور dc

:surprised: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim:
    این نیرو گاهتون چقدر میخای قدرت داشته باشه روشن کردن یه لامپ معمولی خوبه یا یه شهرو میخوای تامین کنی :redface: یکم بیشتر توضیح میدی
    A-Hosseini

دیدگاه

رنجی که من پیدا کردم تا 20 ولت بود اما خوب توربین که 20 ولت نیست حالا به قول شما یه نیروگاه که یه لامپ رو روشن کنه البته نه لامپ کم مصرف یه لامپ گازی خفن جوری رنج کنترل ما بیشتر از 120 ولت باشه
      ممنونم :bye
      خواست+ تلاش کرد= توانست

دیدگاه

سلام
        در مورد کلیات فکر نمی کنم که خیلی فرقی داشته باشه،فقط مدارهای درایو موتور فرق میکنه که بتونه ولتاژ و جریان بیشتری رو تامین کنه،توی بیشتر کتابهای الکترونیک صنعتی مدارهاش هست!
        موفق باشی
        در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
        مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

من هر چقدر دنبال درایور موتور های نیروگاهی یا توربین گشتم چیز خاصی پیدا نکردم اون چیزی که مد نظرمه پ آمپ های مورد استفاده قرار گرفته و سنسور های سرعت و موقعیته اگر منبع یا اطلاعاتی در این باره دارید ممنونم می شم به ما هم بگید.
          خواست+ تلاش کرد= توانست

دیدگاه

سلام
            ببین دوست عزیز فکر نمی کنم برای کارهای قدرت دیگه پ امپ و این جور چیزها استفاده بشه،بیشتر تریستور و ... بقیه المانهای قدرت استفاده میشه!
            توی کتابهای الکترونیک صنعتی همه اینها هست،من هر وقت وقتم آزاد شد برات میگردم و مطالب رو اینجا میذارم
            برای سنسور هم از انکودرهای صنعتی استفاده میشه!
            اگه توی گوگل shaf encoder سرچ کنی احتمالا یه چیزهایی پیدا کنی
            برای مدار ای سایت رو یه نگاه بنداز
            http://www.educypedia.be/electronics/circuitsmotorcontrol.htm
            در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
            مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

سلام
              ببخشید موضوع تحقیق من با موضوع شما یکسان است میشه جواب سوال منو بدید که(کنترل گشتاور موتور dc کاربردی تر است یا سرعت موتور dc ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...