اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رایور کنترل توان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رایور کنترل توان

کد:
    VI = T*W+I^2R = TW+IR T/K
    T=KI
    I^2R= توان اتلافی
    V= ولتاژ اعمالی
    R= مقاومت
    I= جریان محرک
    W= سرعت موتور
    T= گشتاور 
    K= ثابت موتور
    موتور DC دارم که مقدار W و T مورد نیاز از یک سری فرمول بدست می آید . با سعی و خطا می تونم توان اتلافی را حساب کنم . در اینجا مقدار ولت آمپر موتور بدست می آید .
    حالا اگر با یه منبع تغذیه پر توان موتور را تغذیه کنم و یه درایور قوی سر راهش بذارم و ولتاژ نامیش 12 باشه و بخوام با PWM میکرو سرعتش را کنترل کنم
    چطوری می تونم توان موتور را کنترل کنم ؟
    یعنی من با فرمولها تونستم با توجه به گشتاور اعمالی به موتور در هر لحظه دور مورد نظرم را تامین کنم بنابر این ولت امپرم را دارم ( با توجه به افزودن توان اتلافی کل )
    به نظر خودم باید میزان دوتی سیکل PWM را در ولتاژ لحظه ای ضرب کنم و در کسر ولت آمپرم قرار بدم تا جریان مورد نیازم بدست بیاد
    آیا این درسته ؟ چطور باید آمپر را کنترل کرد ؟ مقدار توان منبع تغذیه را چطور محاسبه کنم تا حداقل افت در ولتاژ رخ بده

پاسخ : درایور کنترل توان

سلام بر دوستان
    کیست که مرا یاری کند ؟ :icon_razz:
    یه موتور دارم که گشتاور وارده بر اون را در هر لحظه ( که به طور مستقل از یه سری فرمول بدست میاد ) پیش بینی کرده ام و در یه متغیر ریختم حالا می خوام که این موتور را با این گشتاور تعیین شده با سرعت مشخص ( که مقدار نهاییش را درون یه متغیر ریختم) بچرخونم بدون خطا !
    سرعت لازم شفت را در گشتاور اعمالی لحظه ای ضرب و در یه متغیر ریختم و با در نظر گرفتن افت توان ، توان کل ( ولت آمپر ) را در هر لحظه بدست آوردم
    منظورم از کنترل جریان اینه که مثلا اگه بر روی یه موتور گشتاور 2نیوتون متر وارد بشه و دیوتی سیکل ما 35 درصد و سرعت شفت 10 دور بر دقیقه باشه چطور میتونم همین موتور با 5 نیوتون متر و دیوتی سیکل 35 را با 10دور بچرخونم ؟
    حالا پیشنهادتون چیه ؟
    اگه یه گیربکس سر راه موتورم قرار بدم کنترلش بهتر نمیشه ؟ ( خروجی فرمول را برای خروجی گیربکس استفاده می کنم ) همین موتور dc که دارم گیربکس داره و دارای سرعت زیر 70 rpm هست . شنیدم موتورهای براشلس برای این کار مناسبتره . نظرتون چیه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X