با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم گفتم در اینجا برای آموزش و تحلیل انواع اینورتر چه در زمینه نصب و راه اندازی اولیه و مباحث تخصصی تر آن تبادل اطلاعات شود که میدونم با گرد آوری کلیه این اطلاعات میشه به تمامی مهندسین و مخصوصا استادکاران تجربی برق کمک چشم گیری کرد مثلا اولین برندی که میشه بحث کرد LS باشه .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
گرد آوری اطلاعات پایه در راه اندازی انواع اینورتر
Collapse
X
-
پاسخ : گرد آوری اطلاعات پایه در راه اندازی انواع اینورتر
مثل اینکه این موضوع برا کسی جالب نیست.
مثلا اولین برندی که میشه بحث کرد LS باشه .
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز بنده خودم تا حدودی با انواع برندها کار کردم و از اونا تو کارخانجات استفاده کردم گفتم اگه بشه این مبحث رو راه بندازم که اگه بشه بصورت اجمالی تر به این موضوع پرداخته بشه در زمینه ترجمه هم شما درست میفرمایید فکر خوبیه بنده کاتالوگ لاتین بعضی از اینورترها در تمامی مدل هاشو دارم خیلی کار راه اندازه ولی گفتم اگه بشه هر برند رو بشه تو یک مبحث ساده تشریح کرد از نوع و روش راه اندازی تا شبکه کردن اینورتر ها نحوه کنترل pid و از این جور قبیل کارها.در مرز مشترک امروز و فرداها بر قله آرزوها ایستاده ایم . شعله ی فانوس امید چگونه می تواند بیدار باشد . اگر من خفته باشم؟!
دیدگاه
-
منظور چه چیزی است
کلیات در دفترچه ذکر شده
من با ls 7.5 5.5 و دلتا b کار کردمهرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط bodyforliveمثل اینکه این موضوع برا کسی جالب نیست.
قیمتام بالا
خلاصه ریسکه
پس من شروع میکنم
1.این اینورتور چه درجه ای در بازار داره به لحاظ کیفیت و کارکرد وقیمت؟؟؟؟
2.مدل های مختلفش به چه صورت تقسیم بندی میشه؟؟؟
دیدگاه
-
تا اونجایی که من اطلاع دارم الان در صنعت برای کنترل دور موتورها دارن از اینورتر استفاده میکنن اونم با ظریب دقت بالا در رابطه با تقسیم بندی اینورتر ها هم اینطور میشه گفت براساس قدرت و فیلتر آن که مربوط به استفاده آن در شرایط مختلف است دسته بندی میشن و از لحاظ قیمتی بر اساس قدرت و برند آن قیمتها متفاوتند.
در ضمن در لینک پایین هدف اصلی این تاپیک رو بصورت خلاصه قرار دادم امیدوارم بتونیم از این کامل تر رو تهیه کنیم.
http://up.toca.ir/images/cbzqfx7sx7llbd9.pdfدر مرز مشترک امروز و فرداها بر قله آرزوها ایستاده ایم . شعله ی فانوس امید چگونه می تواند بیدار باشد . اگر من خفته باشم؟!
دیدگاه
-
دوستان عزیز صرفا جهت اطلاع در زیر کاتالوگ انگلیسی انواع اینورترهای شرکت ls رو براتون قرار دادم
http://up.toca.ir/images/wtwbl6x0cwqsi5i4bdo.pdf
http://up.toca.ir/images/or04g5blb6h5ksenzov.pdf
http://up.toca.ir/images/7s60i8o69gj841sq66o.pdf
http://up.toca.ir/images/woovjeeat3w54fy2bgaa.pdf
http://up.toca.ir/images/41fu507w4k49t70efps5.pdfدر مرز مشترک امروز و فرداها بر قله آرزوها ایستاده ایم . شعله ی فانوس امید چگونه می تواند بیدار باشد . اگر من خفته باشم؟!
دیدگاه
-
منظور چه چیزی است
کلیات در دفترچه ذکر شده
من با ls 7.5 5.5 و دلتا b کار کردم
با کدوم مدل LS کار کردید؟ میتونید این دو دستگاهی که خودتون عملا استفاده کردید با هم یه مقایسه کوچیک داشته باشید؟ از لحاظ سادگی کار با پارامترها و راه اندازی موتور...هر چیزی که عملا تجربه کردیدو بفرمایید.
.این اینورتور چه درجه ای در بازار داره به لحاظ کیفیت و کارکرد وقیمت؟؟؟؟
.مدل های مختلفش به چه صورت تقسیم بندی میشه؟؟؟
البته تقسیم بندی از نظر ولتاژ کاری و توان خروجی هم وجود داره که تکفاز باشه یا سه فاز.معمولا رنج تکفاز تا توان 2.2 کیلووات وجود داره و سه فاز تا توانهای مگاوات..
ضمنا منوال ها و کاتالوگهای LS یا شرکتهای دیگه رو میتونید از سایت خود این شرکتها دانلود کنید و اپ کردنشون اینجا زیاد مفید نیست
دیدگاه
-
سلام b2 جان منظورم برند ls بو نسبت به باقی شرکت ها چه رده ای رو داره
برای مدل های مختلف که گفتید از موتور pm گفتید که یه توضیح مختصر بدون خارج شدن از موضوع اصلی بدید ممنون میشم
ولی فکر میکنم که برای بیشتر از 2.2 کیلووات باشه چون پمپ های کف کش با بیش از این توان رو دیدم که با اینوتر راه اندازی شده
سوال بعدیم اینکه آیا میشه از طریق افزایش فرکانس دور موتور رو کنترل کرد ولی با سرعت زیاد؟؟
آیا تو تغییر فرکانس باید موتور به پایداری برسه یا خیر؟؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط تیباآقا برا من بسیار جالبه چون باید با همین اینورتر چند پمپ کفکش رو کنترل دور انجام بدم و تجربه اولمه
قیمتام بالا
خلاصه ریسکه
پس من شروع میکنم
1.این اینورتور چه درجه ای در بازار داره به لحاظ کیفیت و کارکرد وقیمت؟؟؟؟
2.مدل های مختلفش به چه صورت تقسیم بندی میشه؟؟؟
من مدل کار کردم دو مدل دانفوس کار کردم -اینوت کار کردم-وکن و(وگ) هم کار کردم وزمینه کاری من هم بیشتر در مورد pid کنترل بوده
الان در ایران بیشتر دانفوس استفاده میکنند که البته دو مدله آکوا که ساخت خود دامارکه و مدل میکرو که ساخت چینه
lsهم البته اینورتر خوبیه
و اما این دوستی که میخاد کفکش کنترل که تخصص من همینه هر سوالی داشتید بپرسید تونستمحتما جواب میدم
:nice:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mohammady.tehو اما این دوستی که میخاد کفکش کنترل که تخصص من همینه هر سوالی داشتید بپرسید تونستمحتما جواب میدم
:nice:
فدک, اسپیکو, راد؟؟؟
خوب الان یه سری کفکش داریم تو یک حوض میخوایم که با تغییر دور تو نازل ها برنامه های خاصی انجام بدن آیا برای همش یک ینورتر میخاد؟؟
دیدگاه
-
سلام b2 جان منظورم برند ls بو نسبت به باقی شرکت ها چه رده ای رو داره
برای مدل های مختلف که گفتید از موتور pm گفتید که یه توضیح مختصر بدون خارج شدن از موضوع اصلی بدید ممنون میشم
سوال بعدیم اینکه آیا میشه از طریق افزایش فرکانس دور موتور رو کنترل کرد ولی با سرعت زیاد؟؟
آیا تو تغییر فرکانس باید موتور به پایداری برسه یا خیر؟؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط B2بله یه کاربرد این مطلب تو سانتریفیوژ هست.که باید اینوتر مورد نظر قابلیت تولید فرکانس بالا رو داشته باشه مثلا دلتا مدل B میتونه تا 2000 هرتز و مدل VE میتونه تا 6000 هزار هرتز تو خروجی ایجاد کنه.انورترهای با کاربرد معمولی عموما تا فرکانس 600 هرتز رو ساپورت میکنن.دقیقا متوجه منظور نشدم.
خودم فکر میکنم مسئله داره...ولی راهیم داره
دیدگاه
دیدگاه