دنبال ساعتی میگردم که خروجی رله هم داشته باشه یعنی مثلا بجای زنگ زدن یک رله در بازه زمانی قابل تنظیم وصل بشه و تو بازار هم پیدا بشه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساعت رله دار ؟
Collapse
X
-
پاسخ : ساعت رله دار ؟
سلام اگه دنبال این هستی که پول این وسیله ها رو میتونید یک ساعت زنگ دار خانگی رو هم رله دارش کنی :agree: یعنی جای بازر زنگش بهش رله وصل کنی یعنی جای زنگ زن فرمان بده به رله خیلی سادست والبته لذت بخش چون کار دست خوده امدم هست اگه دقیقا بگید واسه چه کاری هم میخواید میشه راحت تر راهنمای کرد!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط milad-adminسلام اگه دنبال این هستی که پول این وسیله ها رو میتونید یک ساعت زنگ دار خانگی رو هم رله دارش کنی :agree: یعنی جای بازر زنگش بهش رله وصل کنی یعنی جای زنگ زن فرمان بده به رله خیلی سادست والبته لذت بخش چون کار دست خوده امدم هست اگه دقیقا بگید واسه چه کاری هم میخواید میشه راحت تر راهنمای کرد
با تشکر
روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است
دیدگاه
-
سلام کار خاصی نیست دیقیقا مثل نصب رله به یکی از پایه های میکرو هست یعنی شما باید بازر زنگ ساعت عقربه ای رو در بیاری و سیم مثبت شو پیدا کنی بعد (در صورت نیاز مقاومت) بدی به مقاومت مقاومت هم وصل هست به پایه وسط یا بیس ترانزیسوتر هر زمان ساعت زنگ خورد برق وارد مقاومت میشه و ترانزیستور سویچ میکنه و رله جذب میشه و هر وسیله که قرار رله بهش فرمان بده روشن میشه به همین سادگی فقط شما باید ولتاژ خروجی بازر صدای ساعت رو اندازه بگیری که اگه زیاد بود یک مقاومت بزاری که تا ترانزیستور نسوزه!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط جعفر رضائیجالبه .خوشم اوم
اینم خودش یه نوع اوری!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
دیدگاه
دیدگاه