اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا اتصال چند ترایاک به صورت موازی جهت کنترل آمپراژ 300 آمپر امکانپذیر است .

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Re: آیا اتصال چند ترایاک به صورت موازی جهت کنترل آمپراژ 300 آمپر امکانپذیر است .

با سلام
    با روش موازی کردن ترایاک میشه خروجی قدرت درست کرد من یک مدار دیمر 10KWدرست کردم و خیلیم عالی برام کار کرد با استفاده از ترایاک BT139 و یک مقاومت کم اهم در گیت ترایاک اگه نیازی بود بگین مدارشو بزارم
    موفق باشین[/QUOTE]سلام لطفا مدار را قرار دهید ممنون

دیدگاه

پاسخ : Re: آیا اتصال چند ترایاک به صورت موازی جهت کنترل آمپراژ 300 آمپر امکانپذیر است .

نوشته اصلی توسط rahim17 نمایش پست ها
      با سلام
      با روش موازی کردن ترایاک میشه خروجی قدرت درست کرد من یک مدار دیمر 10KWدرست کردم و خیلیم عالی برام کار کرد با استفاده از ترایاک BT139 و یک مقاومت کم اهم در گیت ترایاک اگه نیازی بود بگین مدارشو بزارم
      موفق باشین
      سلام لطفا مدار را قرار دهید ممنون[/QUOTE]

دوست عزیزم در این مورد نیکی و پرسش؟
      لطف کنید مدارش رو قرار بدید
      اگر تصویر پشت و روی مدار مونتاژ شده رو هم قرار بدید بی نهایت ممنون میشم
      @Hoasghary58

با تشکر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط rahim17 نمایش پست ها
      با سلام
      موفق باشین
      سلام لطفا مدار را قرار دهید ممنون[/QUOTE]

دوست عزیزم در این مورد نیکی و پرسش؟
      لطف کنید مدارش رو قرار بدید
      اگر تصویر پشت و روی مدار مونتاژ شده رو هم قرار بدید بی نهایت ممنون میشم
      @Hoasghary58

با تشکر

دیدگاه

با سلام
        بله موازی کردن ترایاک ها امکانپذیره .البته بنده مدار عملی برای همکاری سه ترایاک با یکدیگر بیشتر ندیده ام و برای ۵ عدد باید ضخامت مس و مدار چاپی رو در طراحی در نظر بگیرید .
        اما اینکه در پست های قبل به اختلاف زمان تریگر هر ترایاک اشاره کرده بودند اشتباه است . چرا که این اختلاف زمان فقط لحظه شروع بکار وجود داشته که در حد میلی ثانیه است و چون معمولا ترایاک ها در ابتدای استارت در حالت حد اکثر توان خود نیستند و بعد بلافاصله ترایاک دوم ملحق خواهد شد مشکلی بوجود نمی آورد
        اما از ترایاک های یکسان در مدار استفاده کنید
        مثلا همگی BT 136 یا همکی bt 137 یا bt139
        برای توان بالا بجای ۵ عدد از دو تا BTA16 استفاده کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X