اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازی گیری دما در نقاط متعدد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اندازی گیری دما در نقاط متعدد

بله میتونید. البته اگر توانایی کار با پروسسورها رو دارید.
    به گفته دوستمون ترانسمیتر ها پورت 485 دارند.
    تغذیه تمام سنسور ها رو با هم موازی میکنید. خروجی ولتاژ سنسورها رو به تک تک ورودی های مالتی پلکسر میدید. خروجی مالتی پلکسر به ترانسمیتر متصل میشه.
    با کنترولر (میتونه plc یا میکرو کنترولر باشه) سنسور یک رو انتخاب و دما رو با 485 از ترانسمیتر میخونیم. تمام سنسور ها رو با همین روال میتونیم بخونیم. دستگاه من بیست و هفت هشت تا از این مالتی پلکسر داشت. من 400 تا دما رو میخوندم. (کار من از یه پیک دو پیک گذشته )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akamseda
      منظورتون از تغذیه سنسور چیه دقیقا؟ ترانسمیترهای صنعتی PT100 معمولا سه یا چهار ترمینال برای اتصال سنسور دارن که تنها کاری که میشه کرد اینه که سنسور رو به طور مستقیم بهش وصل کنیم.
      و اگه امکانش هست شماتیک روش کارتون رو قرار بدید چون من از توضیحاتتون متوجه نشدم چیکار کردین.
      http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/5BFB36CFCC32C662862570D5006DC0C0

این لینک رو ببینید. ex+ و ex- تغذیه هستند. (همون جریان اعمالی ما).
      ch+ و ch- ولتاژ خروجی از سمت سنسور هستند.

من از نوع دو سیم استفاده کردم. در طرح من چون طول سیم ثابت بود به راحتی مقاومت سیم رو به صورت نرمافزاری اصلاح کردم.

دیدگاه

نکته ای رو الان متوجه شدم. با موازی کردن تغذیه تمام سنسور ها اندازه گیری شما به مشکل میخوره. شما به دو عدد مالتی پلکسر موازی نیاز دارید. باید تغذیه (منبع جریان) هر ترانسمیتر بیکاری از مدار جدا بشه تا اختلالی در اندازه گیری پیش نیاد. مالتی پلکسر اول به خروجی ولتاژ هر سنسور و 7پایه مشترک به ورودی ولتاژ ترانسمیتر. مالتی پلکسر دوم به ورودی جریان هر سنسور و پایه مشترک به منبع جریان روی ترانسمیتر. ادرس هر دو مالتی پلکسر با هم موازی.(دقت بکنید که مالتی پلکسر تامی کننده جریان فقط روی خط مثبت میتونه قرار بگیره.

دیدگاه

بابا یه نقشه بزارین من که گیج شدم. :angry: :read:
          بقول شاعر 2013: دوصد تایپ چو نیم شماتیک نیست.
          خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

http://upload.tehran98.com/upme/uplo...ff63194dd1.bmp
            این حالت رله ای، سنسورها سه سر، و در هر لحظه فقط یکی از رله ها فعال و بقیه خاموش هستند. مولتی پلکسر هم یه چیزی تو همین مایه فقط به جای رله مولتی پلکسر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
              نکته ای رو الان متوجه شدم. با موازی کردن تغذیه تمام سنسور ها اندازه گیری شما به مشکل میخوره. شما به دو عدد مالتی پلکسر موازی نیاز دارید. باید تغذیه (منبع جریان) هر ترانسمیتر بیکاری از مدار جدا بشه تا اختلالی در اندازه گیری پیش نیاد. مالتی پلکسر اول به خروجی ولتاژ هر سنسور و 7پایه مشترک به ورودی ولتاژ ترانسمیتر. مالتی پلکسر دوم به ورودی جریان هر سنسور و پایه مشترک به منبع جریان روی ترانسمیتر. ادرس هر دو مالتی پلکسر با هم موازی.(دقت بکنید که مالتی پلکسر تامی کننده جریان فقط روی خط مثبت میتونه قرار بگیره.
              خب بعد بیست بار خوندن متوجه شدم تقریبا چیه قضیه. مثل اینکه شما در پروژه عملی خودتون دقیقا همین روش رو انجام نداده بودین. آخه قبلا گفتین از یه منبع تغذیه که توسط مقاومت با سنسور سری کرده بودید برای خوندن ولتاژ بهره برده بودین.یخورده گیج شده بودم.
              ولی دقیقا متوجه نشدم چرا مشترک کردن سنسور ها روی یک پایه ترانسمیتر مشکل ایجاد میکنه؟

نوشته اصلی توسط akamseda
              http://upload.tehran98.com/upme/uplo...ff63194dd1.bmp
              این حالت رله ای، سنسورها سه سر، و در هر لحظه فقط یکی از رله ها فعال و بقیه خاموش هستند. مولتی پلکسر هم یه چیزی تو همین مایه فقط به جای رله مولتی پلکسر
              ممنون دوست عزیز من تصمیم گرفتم از همین روش رله استفاده کنم چون فعلا نمیخوام از سنسورای زیادی استفاده کنم ولی دوس دارم روش آقا مهدی رو هم عملا تجربه کنم.
              روش رله رو تابلو برق در تعداد بالا سیمکشی رو شلوغ میکنه . ولی با روش مالتی پلکس رو یه برد کوچک میشه خلاصش کرد واسه همین پیگیر این هم هستم
              علاوه بر این اگه نیاز باشه مثلا 40دمای نقطه رو اندازه گیری کنیم به این معنی هست که 40 تا رله نیاز داریم و 40 پایه جهت تحریک رله ها خب بازم نیاز به آی سی هست تا بتونیم پایه های پردازنده رو گسترش بدیم
              خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X