اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد اینورترLS 600

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد اینورترLS 600

نوشته اصلی توسط B2
    خدا رو شکر یه نفر پیدا شد که منوالو بخونه بعد سوال بپرسه به کلمه آخر دقت کنید
    پارامتر 23 c حالت اتوماتیک و C02 حالت دستیه.و جفتشون مربوط به کار شما میشن.
    ما همیشه این مشکلو با مشتریهامون داشتیم ک منوال دستگاه زیاد خوب نبود و مورد دیگه دیپ سوئیچ دستگاهه که واقعا معضلیه!چندین بار هم به شرکت سازنده پیشنهاد تغییر رو دادیم ولی...
    خوب پس اخرش من باید چه کار کنم . اگه میفرمایید که C23 برای حالت اتومات هست . یعنی اگه این مد را برنامه ریزی کنم . و در همین حین هم طبق راهنمایی دفترچه اینورتر مقدار C02 =0 باشه .. هر وقت گشتاور خوب نباشه طبق فرکانس داده شده م بصورت اتومات انجام میشه و بهش گشتاور مناسب میده ؟؟؟ :smile:
    ولی با پارامتر C02 اگه برنامه ریزی بشه , و مقدارش برابر C02=34 بشه بصورت دستی بوده و برابر حداکثر گشتاور در فرکانس داده شده هست؟؟؟ :nerd: :nerd:

و یه سوال دیگه هم داشتم که در پست های قبلی کسی جواب نداد متاسفانه !!
    ایا میشه فقط و فقط در یک جهت دور مثلا فروارد از پارامتر deceleration و یا aeceleration برنامه ریزی و استفاده کنم . که در عکس دور موتور این پارامتر به حالت معمولی باشه . ایا امکانش هست ؟؟؟
    منظورم پارامتر C05 , C06 هست !!!!!!!!!!

دیدگاه

خوب پس اخرش من باید چه کار کنم . اگه میفرمایید که C23 برای حالت اتومات هست . یعنی اگه این مد را برنامه ریزی کنم . و در همین حین هم طبق راهنمایی دفترچه اینورتر مقدار C02 =0 باشه .. هر وقت گشتاور خوب نباشه طبق فرکانس داده شده م بصورت اتومات انجام میشه و بهش گشتاور مناسب میده ؟؟؟ :smile:
      ولی با پارامتر C02 اگه برنامه ریزی بشه , و مقدارش برابر C02=34 بشه بصورت دستی بوده و برابر حداکثر گشتاور در فرکانس داده شده هست؟؟؟
      بله درسته
      ایا میشه فقط و فقط در یک جهت دور مثلا فروارد از پارامتر deceleration و یا aeceleration برنامه ریزی و استفاده کنم . که در عکس دور موتور این پارامتر به حالت معمولی باشه . ایا امکانش هست ؟؟؟
      منظورم پارامتر C05 , C06 هست !!!!!!!!!!
      خیر همچین پارامتری نداره ولی شاید بشه با JOG همچین کاری انجام داد ولی چون تا حالا استفاده نداشته تست نکردم فرصت شد یه تستی میکنم.همچین کاری کجا استفاده میشه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
        بله درستهخیر همچین پارامتری نداره ولی شاید بشه با JOG همچین کاری انجام داد ولی چون تا حالا استفاده نداشته تست نکردم فرصت شد یه تستی میکنم.همچین کاری کجا استفاده میشه؟!
        بسیار ممنون که جواب صریح و کاربردی میدین . واقعا نیاز داشتم . :applause:
        ببخشید منظور از JOG چیه؟؟؟
        خوب دارم. رویه پروژه که مال یه نفره کار میکنم . در حین انجام این پروژه لازم شد که اینطوری باشه .
        بازم ممنون از پاسخ های شما . معلومه که کارتون هست و تجربه دارید :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

------------

دیدگاه

بخشید منظور از JOG چیه؟؟؟
            jog ترمینالیست که اگه تحریک بشه اینورتر سرعت اصلی رو رها میکنه و با سرعتی که در پارامتر مربوط به سرعت jog تنظیم شده شروع به حرکت میکنه این ترمینال دارای زمان استپ و استارت جداگانه ای هم هست و نسبت به سرعت اصلی هم دارای الویته معمولا.
            خوب دارم. رویه پروژه که مال یه نفره کار میکنم . در حین انجام این پروژه لازم شد که اینطوری باشه .
            بله متوجهم که مال پروژس! ولی میخوام بدونم دقیقا اپلیکیشن چیه که همچین پارامتری نیازه؟؟ بالاخره منم باید یه چیزی یاد بگیرم وگرنه تبادل اطلاعات میشه یه طرفه که زیاد جالب نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
              jog ترمینالیست که اگه تحریک بشه اینورتر سرعت اصلی رو رها میکنه و با سرعتی که در پارامتر مربوط به سرعت jog تنظیم شده شروع به حرکت میکنه این ترمینال دارای زمان استپ و استارت جداگانه ای هم هست و نسبت به سرعت اصلی هم دارای الویته معمولا.بله متوجهم که مال پروژس! ولی میخوام بدونم دقیقا اپلیکیشن چیه که همچین پارامتری نیازه؟؟ بالاخره منم باید یه چیزی یاد بگیرم وگرنه تبادل اطلاعات میشه یه طرفه که زیاد جالب نیست!
              بله درسته . منظورتون از jog همون تنظیم پارامتر C13 هست دیگه ؟؟؟
              تا یه حدی که راهنما را خوندم متوجه شدم . سرعت سوم که حتی سرعت اول و دوم را هم داره با استفاده از پارامتر های C07 , C10 عالی بود :rolleyes: :rolleyes:

البته چیز خواصی فعلا نیست و شایدم من در جریان نیستم ولی این پروژه مال شرکت اب هست که یه پیمانکار داده براش راه اندازی کنم . تا اون جایی که به من اطلاعات داده میگه فکر کن یه دریچه بزرگ داریم که کف یه منبع بزرگ اب هست و من میخوام با استفاده از سیستم تله متری . با سامانه مانیتورینگ کنترل میشه . این دریچه را باز و بسته کنم طوری که هنگام باز شدن دریچه ابتدا اهسته تا 4 ثانیه بلند بشه و بعد با سرعت و بعد باز با اهسته تا اخر بره . و هنگام برگشت با سرعت و بدون کم شدن سرعت بسته بشه . فقط همین ....

یه سوال دیگه دارم اگه من پارامتر C02 =34 قرار دادم ایا اینور تر نیاز به فن داره . ؟؟ مشکلی براش به وجود نمیاد ؟؟؟

دیدگاه

بله درسته . منظورتون از jog همون تنظیم پارامتر C13 هست دیگه ؟؟؟
                درسته
                لبته چیز خواصی فعلا نیست و شایدم من در جریان نیستم ولی این پروژه مال شرکت اب هست که یه پیمانکار داده براش راه اندازی کنم . تا اون جایی که به من اطلاعات داده میگه فکر کن یه دریچه بزرگ داریم که کف یه منبع بزرگ اب هست و من میخوام با استفاده از سیستم تله متری . با سامانه مانیتورینگ کنترل میشه . این دریچه را باز و بسته کنم طوری که هنگام باز شدن دریچه ابتدا اهسته تا 4 ثانیه بلند بشه و بعد با سرعت و بعد باز با اهسته تا اخر بره . و هنگام برگشت با سرعت و بدون کم شدن سرعت بسته بشه . فقط همین ....
                خوبه.در اینصورت شاید لازم باشه از یه پی ال سی هم بهره بگیرید و یا از اینورتری استفاده کنید که پی ال سی هم داشته باشه مثل دلتا مدلC2000 یا C200 .
                یه سوال دیگه دارم اگه من پارامتر C02 =34 قرار دادم ایا اینور تر نیاز به فن داره . ؟؟ مشکلی براش به وجود نمیاد ؟؟؟
                فن برای موتور ک باید بذارید ولی برای اینورتر شاید لازم بشه.اینورتر خودش سنسور حرارتی داره و اگه گرما بیش از حد باشه فالتOH میزنه و استپ میشه.

دیدگاه

ببخشید میشه بگید این اینورتر رو از کجا تهیه کردید؟ توانش چند کیلو واته و قیمتش چنده؟
                  فکر کنم کار رو برای خودتون سخت کردید اگه یه کم بیشتر هزینه کرده بودید الان خیلی راحتتر میتونستید کار رو جلو ببرید.
                  توی رنج قیمتی پایین اگه خواستید برند Sinee هم کیفیتش خوبه و هم امکاناتش بالاست. شما روی این اینورتر هیچ کنترلی ندارید. غیر از کم و زیاد کردن فرکانس کاری انجام نمیده. برای مقایسه بد نیست دفترچه چند تا اینورتر دیگه رو هم نگاه کنید تا بفهمید که چرا کار رو برای خودتون سخت کردید.
                  همین sinee هفت تا ترمینال قابل برنامه ریزی داره که از بین 52 عملکرد می تونید انتخاب کنید و پایه ها رو برنامه ریزی کنید. 4 تا زمان acc/dec جداگانه میشه تعریف کرد. اینجوری شما برای یه جهت زمان راه اندازی رو صفر میکنید و برای جهت برگشت زمان توقف رو.
                  نمیدونم ولی فکر کنم کلا اینورت رو عوض کنید به صرفه تر هست تا بخواید این اینورتر رو راه بندازید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pinkplus
                    ببخشید میشه بگید این اینورتر رو از کجا تهیه کردید؟ توانش چند کیلو واته و قیمتش چنده؟
                    فکر کنم کار رو برای خودتون سخت کردید اگه یه کم بیشتر هزینه کرده بودید الان خیلی راحتتر میتونستید کار رو جلو ببرید.
                    توی رنج قیمتی پایین اگه خواستید برند Sinee هم کیفیتش خوبه و هم امکاناتش بالاست. شما روی این اینورتر هیچ کنترلی ندارید. غیر از کم و زیاد کردن فرکانس کاری انجام نمیده. برای مقایسه بد نیست دفترچه چند تا اینورتر دیگه رو هم نگاه کنید تا بفهمید که چرا کار رو برای خودتون سخت کردید.
                    همین sinee هفت تا ترمینال قابل برنامه ریزی داره که از بین 52 عملکرد می تونید انتخاب کنید و پایه ها رو برنامه ریزی کنید. 4 تا زمان acc/dec جداگانه میشه تعریف کرد. اینجوری شما برای یه جهت زمان راه اندازی رو صفر میکنید و برای جهت برگشت زمان توقف رو.
                    نمیدونم ولی فکر کنم کلا اینورت رو عوض کنید به صرفه تر هست تا بخواید این اینورتر رو راه بندازید.
                    خوب فکر کنم چون قیمتش مناسب بود بخاطر همیت از این استفاده کردم و نیازی هم به پیچیده بودن نداشتم البته خودم انتخاب نکردم و شرکتی که براش توضیح دادم اگه تو پست های قبلیم خونده باشی توصیه کرد . البته کارم تموم شده و پروژه راه افتاده فقط نقایص کوچکی داشت که دارم برطرف میکنم با کمک دوستان به خصوص جناب B2 که معلومه تجربه این کار را داره . قیمتش هم حدود 300 شد ه . :nerd: فکر کنم برند های شما که معرفی کردید گرون باشه . ولی گفتم نیازی هم به پیچیده بودن نداشتم . بیشتر سرعت مد نظر بود . توانش هم خوبه 1/2 اسب هست حداکثر 5/ کیلو وات .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                      سلام
                      دوستان اگر در اینور تر های سری LS فرکانس را کم کنین که دور موتور کم بشه ایا قدرت موتور هم کم میشه . و در این صورت حتما باید فرکانس را بالا ببریم . تا قدرت هم افزایش پیدا کنه ؟؟؟
                      اگه اینطوره پس اینورتر با دیمر چه فرقی داره ؟؟؟ :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
                      خب برای افزایش قدرت 2تا پارامتر تو اینورتر ها هست یکی فرکانس اشباع و یکی درصد ولتاژ اشباع که هر دو در حالت vf ام فعال هستند. با تنظیم اینها شما گشتاور ثابتتون رو تغییر میدین که تایین درصد گشتاور هم از طریق تغییر مقدار booster امکان پذیر هست.

اگه اینورتر تو حالت vector باشه که با تیین مقادیر مختلف و بسه به نوع close loop یا open loop بودن شما قدرت رو به خوذ پروسیسور vfd واگذار میکنین که خودش بر حسب تغییرات جریان و ولتاژی و ... گشتاور یا قدرت رو کم و زیاد میکنه .

دیدگاه

سلام دوستان در مورد همه چیز صحبت کردین اما ایا شما از موتور خودتون امپر گیری کردین؟ شاید محاسبه ی کلی شما اشتباه است. شاید توان موتور با توان کار مورد نظرتون یکی نباشد. منظورم این است که حین کار موتور چه با اینورتر چه بدون ان حتما امپر گیری کنید . شاید ماکزیمم توان موتور شما نسبت به کار مورد نظرتون کم است. در ضمن اینور ترهای ls خوبن هم منوی راحتی دارن هم نسبت به قیمتشون کارایی صحیح و بالایی دارن. در ضمن اینورتر توان موتور رو به میزان خیلی کم تغییر میدهد. چون اصول کار اینورتر پایین اوردن فرکانس به نسبت ولتاژ با کشتاور ثابت هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X