سلام دوستان!من یک سیستم کنترلر با AVR طراحی کردم که شامل دو قسمت LCDوKeyPad با(mega8) و بخش IO با(mega16)هست،کار اصلی کنترل رو mega8 انجام میده،mega16 که از طریق Max232 به mega8 وصل شده در تابلو قدرت قرار داره و دو عدد اینورتر هم در کنارش هست که خوشبختانه تاثیری روش نداره،کلا 3تا موتور 0.75kw و یک عدد موتور 5kw رو کنترل میکنه 3تا encoder رو هم از طریق int های mega16 می خونم(البته برنامش رو تغییر دادم و بدون استفاده از اینتراپت نوشتم ولی هنوز چک نکردم)حالا مشکل اینجاست که گاهی وقتا زمانی که موتور 5kw روشن میشه ارتباط میکرو ها قطع میشه و Timeout میده!روی تغذیه میکرو هم خازن 100n گذاشتم توی ورودی مدار هم فریت بید گذاشتم پیشنهادی دارید؟ضمنا کابل های برق موتور ها و انکودر ها و لیمیت سوئیچ ها حدود 10 متر در کنار هم به تابلو منتقل شده!
در طراحی جدیدم که هنوز تست نکردم تغییراتی در سخت افزار ونرم افزار دادم مگا 8 و 16 رو با یک مگا 64 تعویض کردم،برای انکودر ها از اینتراپت استفاده نکردم ورودی خروجی ها رو هم تغییر دادم که شماتیکش رو میگذارم!اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم
در طراحی جدیدم که هنوز تست نکردم تغییراتی در سخت افزار ونرم افزار دادم مگا 8 و 16 رو با یک مگا 64 تعویض کردم،برای انکودر ها از اینتراپت استفاده نکردم ورودی خروجی ها رو هم تغییر دادم که شماتیکش رو میگذارم!اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم

دیدگاه