اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به دستگاهی که جریان موتور وپمپ اب 62 اسب رو اندازه گیری کنه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نیاز به دستگاهی که جریان موتور وپمپ اب 62 اسب رو اندازه گیری کنه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
    با سلام
    آقا نفرمایین. ACS758 رو امتحان کنین. من بیش از 130 آمپر ازش گرفتم، با دقت خوب. البته فکر کنم رنجش 250 آمپره. برای کاربرد شما نقطه ضعفش فقط رو بردی بودنشه.
    سلام. شما این مشکل روبردی بودن acs758 رو چطوری حل کردید؟ یعنی چطوری 130 آمپر رو از رو pcb رد کردید رو سنسور؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOSTEF
      سلام. شما این مشکل روبردی بودن acs758 رو چطوری حل کردید؟ یعنی چطوری 130 آمپر رو از رو pcb رد کردید رو سنسور؟
      حل که نشد و من به همون صورت روبردی ازش استفاده کردم. اما روی هر یک از پایه های ورود و خروج جریان، یه fill مولتی لایر بزرگ کشیدم و روی هر فیل هم ماتریسی از پد که فکر کنم 30 تا شده بود گذاشتم. به این ترتیب 30 رشته سیم 2، جریان رو وارد و 30 رشته هم خارجش میکردن. اتصال این دو تا فیل از طریق سنسور بر قرار میشد. یعنی جریان از سنسور عبور میکرد.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

میدونید دوستان من قصد جسارت به هیچیک از اساتید رو ندارم
        ولی چیزی که من سالها تو صنعت دیدم جز ترانس CT چیزی نبوده برای این جریانها
        حتی توی یه پروژه که جریان DC در حد 20 کیلو آمپر هم بود باز هم از ترانس CT استفاده میشد
        در هر صورت اگر بردی با این IC ها ببرید تو یه کارخونه یه جوری به آدم نگاه میکنن که پشیمون میشید
        برای هر کاری هر قطعه ای معایب و مزایی داره که حتما دلیلی داشته که توی صنایع از این سنسور ها استفاده نمیشه
        در هر صورت باز صلاح مملکت خویش خسروان دانند
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

جناب بیرامی عزیز!
          حتما میدونین که میانگین عمر ماشین آلات صنعتی تو کشور ما، بیش از 20 ساله، ولی سن و سال این سنسور ها کمتر از این حرفاست. طبیعیه که سی تی جا افتاده تره و تجهیزات زیادی هستن که قابلیت اتصال به اون رو دارن.
          نکته بعدی که قبلا هم عرض کردم و برای این سنسورها یه نقطه ضعف تلقی میشه همون رو بردی بودنشه و چون نسبت به سی تی اصلا یوزر فرندلی نیست.
          نکته سوم اینه که این قطعه هم اگه بخواد در میان افراد عادی و غیر متخصص جا بیفته، باید از حالت قطعه به صورت ماژول با ورودی و خروجی های استاندارد در بیاد تا کاربریش راحت بشه و حد اکثر با چند تا پیچ بشه نصبش کرد، اینکارم دست مهندسای الکترونیک رو میبوسه.

دیدگاه

شماتیک اون کارو پیدا کردم. امیدوارم بدرد بخوره.

اینم pcb اون قسمت:

دیدگاه

درود.
              معمولا برای کنترل چنین موتوری از کنترل بار دیجیتال استفاده میکنن.

نمونش
              http://www.shivaamvaj.com/pages/view/pageid/102/lang/fa
              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X