پاسخ : انتخاب ترانزیستور (ها) برای راه اندازی رله (3mA - 150mA) (24Volt)
درود...
دوست عزیز اول شما باید اون مقاومتی که به بیس ترانزیستور خورده رو یکم بیاری پایین.....ترانزیستور هم اینارو پیشنهاد میکنم...2N2222----S8050----BC639----
به نظر من اینا از نظر ولتاژ و جریان میتونن این بار رو به راحتی تحمل کنن...
در ضمن اونجا خروجی میکرو رو نوشتید 3 میلی آمپر....مگه میکروتون چیه؟؟؟اگه AVR باشه این مقدار به 40 میلی آمپر میرسه...البته فرقی تو انتخاب ترانزیستور نداره هااا...در ضمن اون مقاومت هم من بهت 100 اهم پیشنهاد می کنم...1 کیلو زیاد...حداقل یکم مصرف مدار پایین بیاد...
موفق باشید...
اندازه گرفتم حدود110میلی امپر بود .
برای اطمینان گفتم150
توان ترانزیستور چقد باید باشه؟
یکی میگفت توانش و اینجوری حساب کن ( 150mA * 24Volt ) که میشه 3.6 وات
بعید میدونم درست باشه ولی حالا در کل گفتم توی تایپیک جدید مطرح کنم و کمک بخوام
اندازه گرفتم حدود110میلی امپر بود .
برای اطمینان گفتم150
توان ترانزیستور چقد باید باشه؟
یکی میگفت توانش و اینجوری حساب کن ( 150mA * 24Volt ) که میشه 3.6 وات
بعید میدونم درست باشه ولی حالا در کل گفتم توی تایپیک جدید مطرح کنم و کمک بخوام
فک می کنی اشتباهه؟مشکلی نیست
شما مقدار مقاومت بوبین رله رو با مولتی متر اندازه بگیرین
رله 24 ولتی رو با اکثر ترانزیستورا میشه راهش انداخت
چرا فک می کنی درست نباشه من نمی دونم
بدرود
اخه تاجایی که یادمه توان برابره با جریان عبوری از کلکتور ضرب در افت ولتاژ روی کلکتور امیتر .
و ما زمانی که جریان عبور میکنه افت ولتاژمون روی بوبینه و عملا 1 ولت رو کلکتور امیتر داریم . (1*125mA) برابر با 1.25mW
وقتی هم قطع باشه = 24v * 0mA که اونم میشه 0 ...
یعنی فک میکنم هیچ وقت پیش نیاد زمانی که هم جریان داشته باشیم هم 24 ولت رو روی کلکتور امیتر
اخه تاجایی که یادمه توان برابره با جریان عبوری از کلکتور ضرب در افت ولتاژ روی کلکتور امیتر .
و ما زمانی که جریان عبور میکنه افت ولتاژمون روی بوبینه و عملا 1 ولت رو کلکتور امیتر داریم . (1*125mA) برابر با 1.25mW
وقتی هم قطع باشه = 24v * 0mA که اونم میشه 0 ...
یعنی فک میکنم هیچ وقت پیش نیاد زمانی که هم جریان داشته باشیم هم 24 ولت رو روی کلکتور امیتر
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
مثلا چ ترانزیستوری ؟
شما هروقت مقدار بوبین رله رو اندازه گرفتین بنده میتونم بگم بوبین رله 24 ولتی 150 میلی امپر نیست من نمی دونم این 150 میلی امپر از کجا اومده.....تا جایی که یادمه حدودای30 میلی امپر بود واسه همین میگم شما مقاومت بوبین رله رو اندازه بگیرید تا ببینیم چقدره جریانش
موفق باشید
مقاومت بوبین حدود 500 اهم (!)
پس فک کنم جریان عملا بیشتر از 60 میلی آمپر نشه
سلام مجدد خدمت شما
بله برادر جریان یه رله که زیاد نیست...اگه زیاد باشه که فایده نداره اصل کارش اینه که با جریان کم یه جریان زیاد رو کنترل کنه
24تقسیم بر 500میشه حدودای 50 میلی امپر که با اکثر ترانزیستورا میشه رله رو راه انداخت
موفق باشید بدرود
دیدگاه