اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درباره بازار کار plc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال درباره بازار کار plc

دوستان سلام
    از دوستانی که در این زمینه کار میکنن میخواستم بپرسم که بازار کار Plc چطوریه و آیا به نظر شما می ارزه که دنبال بالا بردن اطلاعات و کسب مهارت در این رشته باشیم؟
    مثلا با گذروندن دوره های آموزشی
    با تشکر

پاسخ : سوال درباره بازار کار plc

نوشته اصلی توسط ali_avr_search
    دوستان سلام
    از دوستانی که در این زمینه کار میکنن میخواستم بپرسم که بازار کار Plc چطوریه و آیا به نظر شما می ارزه که دنبال بالا بردن اطلاعات و کسب مهارت در این رشته باشیم؟
    مثلا با گذروندن دوره های آموزشی
    با تشکر
    به نظر من بالا بردن اطلاعات تو هر زمینه این مفیده
    اما اگه منظور شما بازار کار باشه که تو این دوره نمیشه رو هیچ چیزی حساب کرد. یکی رو میبینی با اطلاعات ناقص کلی کار داره یکی دیگه با کلی معلومات هیچ کس طرفش نمیاد.
    استفاده راحت از رپیدشیر و مگاپلود و سایر سرورها
    http://rapidbaz.com/from/26877

دیدگاه

سلام.چون من قبلا تو کار پی ال سی بودم میگم تا تو کار نرفتی الکی کلاسای آموزشی نرو.
      کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد خان
        سلام.چون من قبلا تو کار پی ال سی بودم میگم تا تو کار نرفتی الکی کلاسای آموزشی نرو.
        سلام
        چه جالب
        ما این همه جون میکنیم کلاس آموزشی میریم تا کسی تحویلمون بگیره بهمون کار بده و حالا شما کارو قبل از بلد بودن چیزی پیدا میکنی
        روش خاصی داری برای ورود به دنیای صنعت بگو این همه حرص نزنیم
        لحظه ها را می گذراندیم تا به خوشبختی برسیم غافل از اینکه خوشبختی در آن لحظه ها بود که گذراندیم
        دکتر علی شریعتی

دیدگاه

سلام
          این بحث قبلا در همین سایت انجام شده .
          دوست عزیز امروزه تمام کارخانه های مدرن برای راه اندازی و کنترل دستگاه ها از plc استفاده می کنند.پس یادگیری این مقوله جدید مطمئنا بازار کار خوبی خواهد داشت چون تمام صنایع از این سیستم استفاده می کنند.

دیدگاه

به نظر من تو مقوله هایی مثل plc , ابزار دقیق و ... برای ورود به دنیای صنعت و پیدا کردن یه جایگاه شناخته شده ، سوای اینکه باید مهارت و تخصص داشته باشیم ، باید متفاوتر از بقیه ی متخصصایی باشیم که همزمان دنبال کارو پروژه و مناقصات هستند .
            اگه یه جایی رفتیم و نتونستیم ایراد سیستمو رفع کنیم و یا کارو باسلیقه و ایمنتر و تمیزتر از بقیه ارایه ندادیم ، در واقع از اعتبار کارمون کم کردیم و در اون محدوده جغرافیایی دیگه احتمال اعتماد بهمون کمتر میشه.
            بازار کار plc خوبه ولی ... نه تنها ورود به بازار برای اونایی حتی کارو بلدن مشکله ، موندن تو بازار هم موضوع مهمیه که باید بهش توجه کرد.
            لحظه ها را می گذراندیم تا به خوشبختی برسیم غافل از اینکه خوشبختی در آن لحظه ها بود که گذراندیم
            دکتر علی شریعتی

دیدگاه

کی گفته بازارش خوبه؟
              بدلیل تحریم و گرونی ارز دیگه کمتر کسی میره سراغ پی ال سی
              به جای پی ال سی همون مدارات کنتاکتوری استفاده میکنن.
              اصلا صنعت فلج شده.
              الان اگه استخدامی ببینی بیشتر برای نگهداریه.یعنی کسایی که قبلا این سیستما رو بستن دنبال یکی هستن مانیتورینگش رو به دست بگیره.
              اصلا ئیگه برنامه نویسی مرده.
              شما زنگ بزن 100 جا بگو مجانی میام سر کار.میگه ما بیکار نشستیم کاری نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط repar
                کی گفته بازارش خوبه؟
                بدلیل تحریم و گرونی ارز دیگه کمتر کسی میره سراغ پی ال سی
                به جای پی ال سی همون مدارات کنتاکتوری استفاده میکنن.
                اصلا صنعت فلج شده.
                الان اگه استخدامی ببینی بیشتر برای نگهداریه.یعنی کسایی که قبلا این سیستما رو بستن دنبال یکی هستن مانیتورینگش رو به دست بگیره.
                اصلا ئیگه برنامه نویسی مرده.
                شما زنگ بزن 100 جا بگو مجانی میام سر کار.میگه ما بیکار نشستیم کاری نیست
                جوش نزنید برادر،این تاپیک مال 3سال پیش هست و اون موقع اوضاع اینجوری نبود.در این تاپیک ها حتی الامکان پست ندید
                جانم به فدای ائمه اطهار
                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X