اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاس های جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران و امیرکبیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاس های جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران و امیرکبیر

سلام به نظر من اگه MATTLABرو بلد باشین میتونه در یاد گیری PLC مخصوصا در روش برنامه نویسی FBD کمکتون کنه ولی در کل به نظر من بهتره اوا با زلیو شروع کنین کار کردن باش راحته نیاز به کلاس هم نداره اگه اونو یاد گرفتین میتونین برید دنبال S7 باور کنید خیلی ساده است اصلا هم کلاس لازم نداره امتحانش ضرر نداره

دیدگاه

به نظر من هیچکدوم نیاز به کلاس نداره هرکی میخواد تازه شروع کنه بهتره اول با ZLIO شروع کنه کار کردن باش خیلی ساده اس نیازی هم به کلاس نداره بعد از اون کار کردن با S7 کار ساده ای میشه اصلا PLC ترس نداره امتحان کنید به حرف من میرسین

دیدگاه

هیچ کدومش ساده نیست. این ما هستیم که یه کشور جهان سومیم و از کوه یخ 10 متر که هیچی 10 سانت بالاشو که روی آبه میبینیم و میگیم سادست سادست و... هیچ کاریم نمی کنیم و وقتی بخوایم یه کاری بکنیم دنبال کپی پیست از سایت های خارجیم!

اگه از هر 100 تا دانشجوی برق 1 نفر مطلب می فهمید و درست باهاش کار میکرد الان وضعیت جور دیگه ای بود و از هر یک میلیون نفر ایرانی یکی PLC بلد بود (نه اینکه فقط عیب یابی کنه و تاریخچش رو بلد باشه و حتی نتونه یه طراحی کنه) الان صنعت ما وضع دیگه ای داشت.

مشکل بزرگ دانشجو جماعت اینه که تا مشکلشون حل میشه(حالا با کپی پیست یا راهنمایی یکی دیگه و...) می گند سادست!این که کاری نداره و...
        من PLC کار نکردم اما بی خودی شعن یه تخصص رو پایین نیارید!
        Gracias A La Vida
        [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
        http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
        زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

سلام
          این بحث را تموم کنید خواهشن کسی دیگه ادامه نده
          به نظرم تا همین جا بسته دیگه همه فهمیدن که مطلب برای بازار کار خوب نیست و برای پاس کردن درس و مطالب علمی و تئوری بدرد میخوره که برای محیط دانشگاهی و برای اساتید بدرد میخوره
          مرسی
          زکات دانش گسترش آن است.
          seyyed.moosavi@gmail.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X