اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال مینی پی ال سی logo با کامپیوتر(Pc)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال مینی پی ال سی logo با کامپیوتر(Pc)

سلام به همگی
    من یک مینی plc نوع logo دارم که در مورد نحوه ارتباط دهی اون با کامپیوتر مشکل دارم. علیرغم اینکه کامپیوتر سخت افزار من رو شناخته(یعنی در Device manager اون رو بعنوان یک پورت مجزا برای plc logo میشناسه) ولی با وجود اینکه ورژنLOGO SOFT Comfort V.6 هست ولی هنگامی که نرم افزار رو باز کرده و برنامه رو میخوام روی LOGO بریزم اون رو نمیشناسه(یعنی برای نرم افزار حالی نمیشه که الان LOGO به کامپیوتر وصل شده)یعنی نمیتونه سخت افزار رو پیدا کنه
    لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم

پاسخ : اتصال مینی پی ال سی logo با کامپیوتر(Pc)

سلام دوست عزیز.
    اگر از کابل USB استفاده میکنی حتما و حتما باید درایور مربوطه رو نصب کنی.
    شما به چه صورتی این کار رو انجام میدید؟ یعنی از کدوم منو اقدام می کنید؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenanaseri
      سلام به همگی
      من یک مینی plc نوع logo دارم که در مورد نحوه ارتباط دهی اون با کامپیوتر مشکل دارم. علیرغم اینکه کامپیوتر سخت افزار من رو شناخته(یعنی در Device manager اون رو بعنوان یک پورت مجزا برای plc logo میشناسه) ولی با وجود اینکه ورژنLOGO SOFT Comfort V.6 هست ولی هنگامی که نرم افزار رو باز کرده و برنامه رو میخوام روی LOGO بریزم اون رو نمیشناسه(یعنی برای نرم افزار حالی نمیشه که الان LOGO به کامپیوتر وصل شده)یعنی نمیتونه سخت افزار رو پیدا کنه
      لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم
      سلام
      دوست عزیز ورژن نرم افزار شما demo است و نسخه اصلی نیست برای همین قسمت Pc to logo بسته و غیر فعال است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dodgeee
        سلام دوست عزیز.
        اگر از کابل USB استفاده میکنی حتما و حتما باید درایور مربوطه رو نصب کنی.
        شما به چه صورتی این کار رو انجام میدید؟ یعنی از کدوم منو اقدام می کنید؟ :question:
        من از همون قسمت transfer from pc to logo استفاده می کنم درایورش هم نصبه ولی میگه لوگو رو نمیشناسه

دیدگاه

سلام
          دوست عزیز ورژن نرم افزار شما demo است و نسخه اصلی نیست برای همین قسمت Pc to logo بسته و غیر فعال است
          [/quote]
          میشه راهنمایی کنید که از کدوم لینک یا کلا از کجا نسخه اصلی رو بگیرم؟

دیدگاه

شما میتونید نرم افزار اصلی را از همان جا که لوگو را تهیه کرده ای بگیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenanaseri
              سلام
              میشه راهنمایی کنید که از کدوم لینک یا کلا از کجا نسخه اصلی رو بگیرم؟
              [/quote]
              سلام
              شما میتونید نسخه اصلی رو از فروشگاه سایت تهیه کنید:
              http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=411

دیدگاه

دوست عزیز اگه از LOGO نسل OBAO6 استفاده می کنید باید از ورژن 6.1 استفاده کنی نه 6.1 DEMO

دیدگاه

منم همین مشکل رو دارم.همه کار هایی رو که گفتین رو هم انجام دادم.هر کسی میدونه خواهشا کمک کنه.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان.
                    من هم همین مشکل رو داشتم ولی حلش کردم.
                    وقتی کابل رو به کامپیوتر وصل میکنی باید در قسمت device manager ببینی کدوم پورت رو به عنوان پورت com شناخته و بعد در نرم افزار logo اون پورت رو به عنوان پورت ارتباطی معرفی کنی.
                    البته من در مورد وصل شدن با usb به logo صحبت کردم.
                    تا زمانیکه زنده ام خود برای سرنوشت خود تصمیم می گیرم. آنگاه که مردم...

دیدگاه

نحوه اتصال لوگو 8 با کابل اترنت به کامپیوتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X