اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در طراحی کنترل سطح مایع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در طراحی کنترل سطح مایع

سلام. من تازه با plc LOGO آشنایی پیدا کردم و دوره ای در رابطه با لوگو گذراندم. در این دوره استاد سوالی رو طرح کرده که هرچی فکر میکنم درست از آب در نمیآد. خواهش میکنم که در طراحی این پروژه کمکم کنید. سوالش هم اینه:
    یک کنترل سطح مایعه که 4 تا پمپ داره و 5 تا سطح. اگه آب تا سطح A برسه به شرط اینکه به سطح B نرسیده باشه بعد از 10 ثانیه پمپ اول روشن بشه. اگر خروجی بیشتر از ورودی باشه (سطح MINI) پمپ قطع بشه. اگر از سطح B بیشتر بشه به شرط اینکه به سطح C نرسیده باشه 5 ثانیه بعد پمپهای 1و2 فعال بشه. اگر از سطح C بیشتر بشه به شرط اینکه به سطح D نرسیده باشه 5 ثانیه بعد پمپهای 1و2و3 فعال بشه. اگر از سطح D بیشتر بشه 5 ثانیه بعد پمپهای 1و2و3و4و آلارم فعال بشه. هر 6 ساعت پمپها باید یک شیفت داده بشن. بصورت زیر:
    سطح مرحله1 مرحله2 مرحله3 مرحله4
    P4 P3 P2 P1 A
    P3,4 P1,2 P3,4 P1,2 B
    P2,3,4 P3,4,1 P4,1,2 P1,2,3 C
    P1,2,3,4 + ALARM D
    با تشکر.

پاسخ : کمک در طراحی کنترل سطح مایع

سلام دوست عزیز
    اگه ممکنه صورت مسئلتو واضح تر بیان کن.
    اولا درباره این سطح mini بیشتر توضیح بده بگو کجا قرار میگیره؟
    دوما چرا شیر ورودی اب نداره!
    اگه این مسائلو حل کنی برنامش کاری نداره :rolleyes:

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
      سطح mini قبل از سطح A قرار داره. اگر پمپاژ مایع بیشتر باشه یعنی نزدیک به تخلیه کامل باشه پمپها باید غیر غعال بشن.
      حالا اینکه چرا شیر ورودی نداره من هم نمیدونم و مسئله اینجوری طرح شده.
      خودم طراحی کردم ولی فقط سطح A کار میکنه. البته مشکلهای زیادی دارم، مثلا یکی اینکه پمپها به چه صورتی خاموش بشن ، به چه صورتی پمپها 2 تا شیفت داده بشن (در سطحB) و ...
      ممنون میشم راهنماییم کنید. این مسئله مثل خوره افتاده به جونم و روی مغزم داره راه میره. حتی توی خواب هم میبینمش.

دیدگاه

سلام
        دوست عزیز شما دارای 4 ورودی و 4 خروجی هستید که خروجی های شما به ورودی ها مربوط به خودش که در صورت سوال واضح است وابسته است.شما به راحتی با فلیپ فلاپ rs و تایمر ondelay می توانید این کار رو انجام دهید.
        من اگه وقت کنم برنامه اش رو براتون می نویسم.

دیدگاه

سلام آقای حیاتی
          من از 1 ورودی آنالوگ استفاده کردم و بعد از اون 4 تا مقایسه کننده گذاشتم. از یک شیفت رجیستر و 4 شیفت رجیستر بیت هم استفاده کردم. که این 4 شیفت رجیستر بیت به عنوان یک پمپ کار میکنه.
          آیا تا اینجا ایرادی نداره؟

دیدگاه

سلام
            شما به جای این اینکه از ورودی های آنالوگ استفاده کنید می توانید چهار تا ورودی دیجیتال بزارید ورودی اول برای سطح A و ورودی دوم برای سطح B و....
            حالا به راحتی می تونید ورودی ها رو با 4 خروجی مچ کنید و خروجی ها رو با توجه به حالات ورودی برنامه ریزی کنید.
            اگر مشکل دارید بگید تا براتون ببندم

دیدگاه

سلام
              راستش اگر این کار رو بکنید که خیلی خوب میشه :biggrin:
              یه خورده بیشتر توضیح بدید که چجوری میخواید از 4 تا ورودی دیجیتال استفاده کنید در حالی که ورودی ما آنالوگه؟ و اینکه ورودی دیجیتال در عمل یک کلید هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dodgeee
                سلام
                راستش اگر این کار رو بکنید که خیلی خوب میشه :biggrin:
                یه خورده بیشتر توضیح بدید که چجوری میخواید از 4 تا ورودی دیجیتال استفاده کنید در حالی که ورودی ما آنالوگه؟ و اینکه ورودی دیجیتال در عمل یک کلید هست.
                دوست عزیز شما می توانید از ورودی دیجیتال استفاده کنید و به جای سنسور از کلید سویچ استفاده کنید و برنامه خود رو سیمولیت کنید.هر موقع ورودی I1 یک شد یعنی آب به سطح A رسیده و هر وقت ورودی I2 یک شد یعنی آب به سطح B رسیده است.

دیدگاه

سلام
                  از راهنماییتون متشکرم.
                  من فقط یه جایی گیر کردم. جایی که باید پمپها شیفت داده بشن. سطح A کار میکنه. ولی وقتی که پمپهای سطح B می خوان فعال بشن فقط باید یکی دیگه از پهپها روشن بشه چون اگر 2 تاشون فعال بشه با پمپی که از سطح A روشن مونده میشن 3 تا پمپ. همین ایراد هم برای سطحهای بعدی پیش میآد. اگر این گره رو باز کنم تمومه.

دیدگاه

سلام
                    دوست عزیز شما باید از فلیپ فلاپ Rs استفاده کنید که هر وقت دوست داشتید با لبه خروجی رو یک کنید و به یک کردن ریست صفر کنید

دیدگاه

آقا این پروژه , پروژه کاربردی هستش .
                      من با یه روش دیگه پروژتونو تقریبا نوشتم .
                      آیا این پروژه رو برای شرکتی می خوای انجام بدی؟
                      \A

دیدگاه

سلام
                        دستتون درد نکنه که این کار رو برای من انجام دادید. این رو فقط برای خودم وبه جهت ارائه به استاد میخوام.

دیدگاه

سلام
                          دوستانی که با LOGOکار میکنن میتونن در باره برنامه نویسی با دکمه های رو LOGOیه توضیحاتی به من بدن
                          ممنون
                          دل مرده ام تو بیا زنده ام کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رجبی
                            سلام
                            دوستانی که با LOGOکار میکنن میتونن در باره برنامه نویسی با دکمه های رو LOGOیه توضیحاتی به من بدن
                            ممنون
                            سلام
                            logo دارای 6 کلید است که با توجه به طریقه قرار گرفتن کلیدها upو down و left و right و enter و esc است.
                            که شما باید اول حافظه plc رو پاک کنید بعد شروع کنید به وارد کردن برنامه.
                            شما برای این کار باید برنامه رو از خروجی شروع کنید به وارد کردن تا به ورودی برسید برای تمام خروجی باید این کار رو انجام دهید.
                            شما برای وارد کردن برنامه سه قسمت وجود دارد CO(ورودی و خروجی های برنامه) SF (فلیپ فلاپ ها و تایمر ها و...) و GF(گیت های منطقی و...) که دقیقا شبیه نرم افزار logo است.

دیدگاه

من این پروژه رو توی 200 انجام دادم.برای لوگو میتونی از شیفت رجیستر استفاده کنی اما تو 200 با وقفه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X