اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

THEBEN یه پی ال سی کاردرست اسوی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

THEBEN یه پی ال سی کاردرست اسوی

یه لینک از این پی ال سی ها میزارم مال شرکت تبین هستش نرم افزارشم سعی میکنم به زودی up loud کنم این برنامه انقدر اسونه که یه بجم می تو نه بهگه پی ال سی کار کردم
    این لینک برنامه های شبیه سازشه
    به دری وری های آلمانی اون نگاه نکنید
    http://www.theben.de/simulationen0.html?&no_cache=1&L=1
    اینم مال pdf
    http://www.theben.de/datenbltter.html?&no_cache=1&L=1
    دوباره می سازمت وطن اگر چه با استخان خویش

پاسخ : THEBEN یه پی ال سی کاردرست اسوی

این نامردیه یکی یه هرفی حدیثی من امروز کارت گرافیکم ترکید پروژم هم نصفه کارس لا اقل یکی یه فهشی دری و وری بگه دلمون خوش با شه اینهمه کار می کنیم اثری هم داره :cry:

دیدگاه

چرا فهش یا دری وری !!
      خیلی هم متاسفم که مشکلی برای کامپیوترت پیش اومده ...
      من خودم عادت دارم که امتیاز + بدم !! یعنی درستش هم اینه و دیگه تاپیک هم شلوغ نمیشه !
      در ضمن ، مطمئا باشین چه کسی پست نزنه یا حتی یه + هم ندن ، بازم از اهمیت کار شما کم نمیشه !!
      در هر حال ... امید وارم که کامپیوترت هر چه زودتر درست بشه و منتظر مطالب بعدی شما دوست عزیز هم هستیم ...

(( این حرفهای من رو از طرف کل گره eca بدون ))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshad
        من خودم عادت دارم که امتیاز + بدم !! یعنی درستش هم اینه و دیگه تاپیک هم شلوغ نمیشه !
        در ضمن ، مطمئا باشین چه کسی پست نزنه یا حتی یه + هم ندن ، بازم از اهمیت کار شما کم نمیشه !!

دوست عزیز مطمئن باشین دوستان از تک تک تاپیک های این سایت استفاده میکنند و خوب قطعا فعالیت شما دوستان همیشه مورد توجه ما و بقیه دوستان است.
        بعضی مباحث مانند PLC یکم سطح بالاتر هستند و خوب همه دوستان نمیتونن استفاده کنند یا نظری بدن ولی برای جویندگان همیشه این مباحث جذابیت خودش رو خواهد داشت
        I ❤️ ECA

دیدگاه

دم بجه های با معرفت eca گرم روحمو شاد کردین :job: :bye :biggrin: :smile: :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X