اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای شبیه سازی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای شبیه سازی

سلام دوستان

پروژه پایان تحصیلم، پروژه ی هست که در اون دو تا پی ال سی s7_200 با هم دیگه در ارتباط هستند (به صورت master و slave شبکه شدن ) حالا برای اینکه به استاد نشون بدم که برنامه کار میکنه، موندم چکار کنم! در واقع نمیدونم که با چه برنامه ای و چه جوری شبیه سازی کنم. ممنون میشم که دوستان کمکم کنند.
    پروژه هم یه کنترل سطح استخری هست که آب از یه فاصله دورتر ( مثلا چندین کیلومتر ) از یه چاه آبی به سمت استخر پمپ میشه.

پاسخ : کمک برای شبیه سازی

AUTOMATION STUDIO
    میدونی نرم افزار بالا چیه ؟ نمی دونی ؟ ورزن 5 در حدود 350 مگ حجم داره تهیه کن تا بدونی
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
      AUTOMATION STUDIO
      میدونی نرم افزار بالا چیه ؟ نمی دونی ؟ ورزن 5 در حدود 350 مگ حجم داره تهیه کن تا بدونی
      ممنونم دوست عزیز از جوابتون. اسمش رو شنیده بودم ولی نمی دونستم که باهاش شبیه سازی هم میکنن، ببینم نرم افزاری هست که بشه 1 هفته ای یاد گرفت؟شبکه رو هم میتونه شبیه سازی کنه؟
      ( فقط تو رو خدا این دفعه ملایم تر جوابم رو بده :cry بازم منونم از توجهتون و جوابی که میدین

دیدگاه

با سلامی همچون شبنم سحر گاهی اوه آه
        یا عزیز بلی یک هفته ای مشود یاددان گرفت همچون پلنگی که از کنار برکه عبور میکرداند
        بیشتر برای یادگیری پنوماتیک و هیدرولیک و PLC است البته فکر کنم شبیه سازی عبارت بهتری باشد
        منتها اون نوع شبیه سازی که I2S , SPI و .. فکر کنم تو ورزن های جدید باشه
        البته S300 هم که خودش شبیه ساز داره
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Eng_mrm
          ممنونم دوست عزیز از جوابتون. اسمش رو شنیده بودم ولی نمی دونستم که باهاش شبیه سازی هم میکنن، ببینم نرم افزاری هست که بشه 1 هفته ای یاد گرفت؟شبکه رو هم میتونه شبیه سازی کنه؟
          ( فقط تو رو خدا این دفعه ملایم تر جوابم رو بده :cry بازم منونم از توجهتون و جوابی که میدین
          PDF اموزشیش رو بچه های کویر تهیه کردن ورو سایتشون قرار دادن برو دانلود کن اگه نتونستی PMبده برات اپلود کنم
          موفق باشی
          دل مرده ام تو بیا زنده ام کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رجبی
            PDF اموزشیش رو بچه های کویر تهیه کردن ورو سایتشون قرار دادن برو دانلود کن اگه نتونستی PMبده برات اپلود کنم
            موفق باشی
            دوست عزیز ممکن آدرسش رو بهم بگین. ی لینک در مورد همین موضوع از این سایت پیدا کردم ولی متاسفانه مثل اینکه این سایت فعلا غیر فعال هستش! اگه پلود کنید که یه دنیا ممنونتون میشم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X