اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش hmi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آموزش hmi

با سلام کسی مطلب فارسی درباره آموزش hmi به زبان فارسی داره؟

پاسخ : آموزش hmi

سلام زوار جان فکر نکنم جزوه فارسی خیلی خوبی بتوانی پیدا کنی یک pdf تو همین قسمت گزاشتم بگرد پیدا می کنی .
    اما پیشنهاد می کنم pdf اینگلیسی که من در باره hmi های پنل ویزا گزاشته ام را دانلود کنی انقدر با اینگلیسی ساده ایی(به همراه عکس) توضیح داده که به راحتی برات قابل فهمه :agree:

دیدگاه

سلام منظور از hmi کدومشه؟ scada or DCS؟یا بهتره بگم کدوم نرم افزارها؟
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

میشه فایلهایی که گفتید اینجا پلود کنید ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
          با سلام کسی مطلب فارسی درباره آموزش hmi به زبان فارسی داره؟
          سلام
          جناب آقای زوار 100 نوع hmi وجود دارد لطفا اگر می خواهید کسی بتونه کمک کنه نوع hmi که می خواهید استفاده کنید هم بیان کنید.
          موفق باشید

دیدگاه

من زیاد درباره hmi اطلاعات ندارم اما از hmi های زیمنس میخوام استفاده کنم ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
              سلام، زیمنس که یک brand هست!!!! HMI=HUMAN MACHIN INTEFACE یعنی واسط انسان و ماشین در اتوماسیون صنعتی.برای اتوماسیون بید از PLC استفاده کرد و نوعش هم اصلا مهم نیست.در HMI ما یک HARDWARE CONFIG داریم و یک SOFTWARE CONFIG که در سخت افزار میشه از هرنوع PLC استفاده کرد و ما بستر انتقال DATA صنعتی را فراهم می کنیم و در همه ادوات در پلان صنعتی کارگذاری و نصب میشن.و به اتاق کنترل توسط کابلها میروند
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                در پیکره بندی نرم افزاری هم باید یک سیستم مثلا DCS یا SCADA... را انتخاب کنیم و همه سنسورها و ترانسمیتر ها رو بر اساس یک پروتکل شبکه کنیم تا بستر شبکه صنعتی و انتقال دیتا شکل بگیره و همه کابل ها از تابلوهای JB به تابلوی PLC اصلی اتاق کنترل بیاد و از اونجا هم تحت یک پروتکل انتقال دیتای صنعتی به HMI یا همون IPC(کامپیوتر صنعتی) که در واقع نرم افزار مانیتورینگ در آن نصب هست منتقل می شن و اپراتور با اون کار می کنه
                جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

البته من در کار صنعتی کمی آشنا شدم وگرنه ما در کارشناسی کنترل این درسها رو پاس می کنیم دقیقا.پس اگر اشتباهی دارم دوستان اشاره کنند.به هرحال پاس کردن درس خیلی مهم تر هستش. :agree:
                  جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

با سلام....

راجع به سیستم مانیتورینگ زوار جان باید بگم شما که تازه وارد این پهنه شدی،بهتره از Wincc v6 or 6.2 شروع کنی.
                    این ورژن راحتر از بقیه هست.در ضمن کتابش هم توو بازار هستش.
                    HMI انقدر گسترده هست که نشه اینطوری معرفیش کرد. پس سراغ کتاب برو که خیلی کمکت میکنه.... :bye
                    ME Mohebbi

دیدگاه

و اما یه کوچولو هم جسارت کنمو بنویسم برای احمد اقا....!!!!!!

احمد جان،SCADA یه جزءی از سیستمهای DCS هست.یعنی درواقع توی سیستمهای DCS وظیفه ی مانیتورینگ به گردن SCADA هست. پس SCADA یه نرم افزار مستقل نیست و یه نرم افزار مانیتورینگ توو پکیجه DCSe . .
                      برای انجام مانیتورینگ سیستم های غیر DCS از نرم افزارایی مثل Wincc در ورژن های مختلف و Pro Tool استفاده میکنن.
                      همونطور که میدونی اینایی که گفتم محصولات زیمنسن،اما توو نسخه های جدید (Wincc Flexible)با برندهای معروف هم سازگاری پیدا کردن.

با تشکر و آرزوی موفقیت.... :bye
                      ME Mohebbi

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pixel
                        و اما یه کوچولو هم جسارت کنمو بنویسم برای احمد اقا....!!!!!!

احمد جان،SCADA یه جزءی از سیستمهای DCS هست.یعنی درواقع توی سیستمهای DCS وظیفه ی مانیتورینگ به گردن SCADA هست. پس SCADA یه نرم افزار مستقل نیست و یه نرم افزار مانیتورینگ توو پکیجه DCSe . .
                        برای انجام مانیتورینگ سیستم های غیر DCS از نرم افزارایی مثل Wincc در ورژن های مختلف و Pro Tool استفاده میکنن.
                        همونطور که میدونی اینایی که گفتم محصولات زیمنسن،اما توو نسخه های جدید (Wincc Flexible)با برندهای معروف هم سازگاری پیدا کردن.

با تشکر و آرزوی موفقیت.... :bye
                        سلام pixelجان ممنونم.شما گرایشتون الکترونیکه و 100%خودتون دنبال مطالب رفتین و اطلاعات بدست آوردین من گفتم درسشو نخوندم و در کارشناسی علمی کاربردی البته کنترلش این درسها به همراه بسیاری درس کاربردی دیکه ارایه میشه که ان شاءالله این ترم قبول میشم و میرم کارشناسی :wow:ولی اینم بگم که من در صنعت و عین کار بیرون اینهارو دیدم.پس اشتباه نیست: scada=supervisory control and data acquisitionهست یعنی سیستمهای کنترل نظارتی و انتقال داده و DCS=distribuited controll systemsهست به معنی سیستمهای کنترل گسترده.پس دو درس و مقوله جدا هستن.من نگفتم scada یک نرم افزار مستقله بلکه این یک سیستم هست و توسط نرم افزار HMI مثل Citect scada مانیتورینگ انجام میشه.مثلا در تصفیه خانه بابلسر از سیستم DCS و در نوشهر SCADA استفاده شده است و مجری مناقصه ابزار دقیقش هم شرکت فراموج پویا در بزرگراه محمدعلی جناح خ صالحی.. هست.اما در یکسال آینده من حتما درسهاش رو پاس کرده با تسلط قابل قبولی میتونم صحبت کنم :agree:بازم ممنونم که درباره WINCC و PROTOOL نکاتی یادم دادین.موفق باشید. :agree:

جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

بازهم سلام احمد جان.....

آفرین عزیزم به شما که معلومات کاملی داری. دوست عزیز مطالبی که منم گفتم جدا از و متناقض با معلومات شما نبود فقط من صحبت اصلیم این بود که سیستمهای مونیتورینگ صرفا به SCADA و... خلاصه نمیشه. هیچوقت برای شروع کار از چنین سیستم هایی شروع نمیکنن.
                          همیشه زمانی از SCADA استفاده میشه که شما Data Transfer در حد زیاد داشته باشی،مثل سیستم های DCS که تووی اون قراره اطلاعات یک Field بزرگ وارد یک سیستم HMI بشه....

بازهم از اطلاعاتی که دادید ممنونم خصوصا برگردان SCADA و DCS به زبان فارسی....!!!!!

موفق و پیروز باشید..... :bye
                          ME Mohebbi

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pixel
                            بازهم سلام احمد جان.....

آفرین عزیزم به شما که معلومات کاملی داری. دوست عزیز مطالبی که منم گفتم جدا از و متناقض با معلومات شما نبود فقط من صحبت اصلیم این بود که سیستمهای مونیتورینگ صرفا به SCADA و... خلاصه نمیشه. هیچوقت برای شروع کار از چنین سیستم هایی شروع نمیکنن.
                            همیشه زمانی از SCADA استفاده میشه که شما Data Transfer در حد زیاد داشته باشی،مثل سیستم های DCS که تووی اون قراره اطلاعات یک Field بزرگ وارد یک سیستم HMI بشه....

بازهم از اطلاعاتی که دادید ممنونم خصوصا برگردان SCADA و DCS به زبان فارسی....!!!!!

موفق و پیروز باشید..... :bye
                            سلام خواهش میکنم عزیزم من که چیزی نخوندم و فقط دیدم و کمی کار در حد اپراتوری کردم و فضولیم میکردم آخه حالیم بود دیگه :wow:ولی شما ظاهرا کار کردین یک مقدار.پس جسارت منو ببخشید مهندس در مورد نحوه تصمیم گیری برای پیاده سازی دقیقا درست گفتین و اینا مال پلانهای صنعتی بزرگن :agree:
                            جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

hmi
                              کسی در مورد hmi delta مطلب فارسی نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X