با سلام کسی مطلب فارسی درباره آموزش hmi به زبان فارسی داره؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
آموزش hmi
Collapse
X
-
پاسخ : آموزش hmi
نوشته اصلی توسط زوارمن زیاد درباره hmi اطلاعات ندارم اما از hmi های زیمنس میخوام استفاده کنم ممنونمجانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط زوارمن زیاد درباره hmi اطلاعات ندارم اما از hmi های زیمنس میخوام استفاده کنم ممنونمجانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
دیدگاه
-
البته من در کار صنعتی کمی آشنا شدم وگرنه ما در کارشناسی کنترل این درسها رو پاس می کنیم دقیقا.پس اگر اشتباهی دارم دوستان اشاره کنند.به هرحال پاس کردن درس خیلی مهم تر هستش. :agree:جانم به فدای ائمه اطهار
دیدگاه
-
با سلام....
راجع به سیستم مانیتورینگ زوار جان باید بگم شما که تازه وارد این پهنه شدی،بهتره از Wincc v6 or 6.2 شروع کنی.
این ورژن راحتر از بقیه هست.در ضمن کتابش هم توو بازار هستش.
HMI انقدر گسترده هست که نشه اینطوری معرفیش کرد. پس سراغ کتاب برو که خیلی کمکت میکنه....:bye
ME Mohebbi
دیدگاه
-
و اما یه کوچولو هم جسارت کنمو بنویسم برای احمد اقا....!!!!!!
احمد جان،SCADA یه جزءی از سیستمهای DCS هست.یعنی درواقع توی سیستمهای DCS وظیفه ی مانیتورینگ به گردن SCADA هست. پس SCADA یه نرم افزار مستقل نیست و یه نرم افزار مانیتورینگ توو پکیجه DCSe . .
برای انجام مانیتورینگ سیستم های غیر DCS از نرم افزارایی مثل Wincc در ورژن های مختلف و Pro Tool استفاده میکنن.
همونطور که میدونی اینایی که گفتم محصولات زیمنسن،اما توو نسخه های جدید (Wincc Flexible)با برندهای معروف هم سازگاری پیدا کردن.
با تشکر و آرزوی موفقیت.... :byeME Mohebbi
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط pixelو اما یه کوچولو هم جسارت کنمو بنویسم برای احمد اقا....!!!!!!
احمد جان،SCADA یه جزءی از سیستمهای DCS هست.یعنی درواقع توی سیستمهای DCS وظیفه ی مانیتورینگ به گردن SCADA هست. پس SCADA یه نرم افزار مستقل نیست و یه نرم افزار مانیتورینگ توو پکیجه DCSe . .
برای انجام مانیتورینگ سیستم های غیر DCS از نرم افزارایی مثل Wincc در ورژن های مختلف و Pro Tool استفاده میکنن.
همونطور که میدونی اینایی که گفتم محصولات زیمنسن،اما توو نسخه های جدید (Wincc Flexible)با برندهای معروف هم سازگاری پیدا کردن.
با تشکر و آرزوی موفقیت.... :bye
جانم به فدای ائمه اطهار
دیدگاه
-
بازهم سلام احمد جان.....
آفرین عزیزم به شما که معلومات کاملی داری. دوست عزیز مطالبی که منم گفتم جدا از و متناقض با معلومات شما نبود فقط من صحبت اصلیم این بود که سیستمهای مونیتورینگ صرفا به SCADA و... خلاصه نمیشه. هیچوقت برای شروع کار از چنین سیستم هایی شروع نمیکنن.
همیشه زمانی از SCADA استفاده میشه که شما Data Transfer در حد زیاد داشته باشی،مثل سیستم های DCS که تووی اون قراره اطلاعات یک Field بزرگ وارد یک سیستم HMI بشه....
بازهم از اطلاعاتی که دادید ممنونم خصوصا برگردان SCADA و DCS به زبان فارسی....!!!!!
موفق و پیروز باشید..... :byeME Mohebbi
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط pixelبازهم سلام احمد جان.....
آفرین عزیزم به شما که معلومات کاملی داری. دوست عزیز مطالبی که منم گفتم جدا از و متناقض با معلومات شما نبود فقط من صحبت اصلیم این بود که سیستمهای مونیتورینگ صرفا به SCADA و... خلاصه نمیشه. هیچوقت برای شروع کار از چنین سیستم هایی شروع نمیکنن.
همیشه زمانی از SCADA استفاده میشه که شما Data Transfer در حد زیاد داشته باشی،مثل سیستم های DCS که تووی اون قراره اطلاعات یک Field بزرگ وارد یک سیستم HMI بشه....
بازهم از اطلاعاتی که دادید ممنونم خصوصا برگردان SCADA و DCS به زبان فارسی....!!!!!
موفق و پیروز باشید..... :bye:wow:ولی شما ظاهرا کار کردین یک مقدار.پس جسارت منو ببخشید مهندس
در مورد نحوه تصمیم گیری برای پیاده سازی دقیقا درست گفتین و اینا مال پلانهای صنعتی بزرگن :agree:
جانم به فدای ائمه اطهار
دیدگاه
دیدگاه