اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری و کنترل دمای کوره با PLC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اندازه گیری و کنترل دمای کوره با PLC

نوشته اصلی توسط ma_bazrafshan
    سلام
    فقط یه سوال میمونه ایا اگر شیر های مثلا 3 اینچ بصورت ناگهانی باز شه چون مستقیما با اتش کوره در ارتباط هست خطرناک نیست؟
    با سلام
    شیر 3 اینچ در فشار 6 بار ، تا 30 لیتر گاز در ثانیه ، به خروجی منتقل می کند و طول شعله ای تا 5 متر ایجاد می کند .
    حتما یک مسیر شمعک قوی که با این هجوم خاموش نشود ، و دایم روشن است ، نیاز دارید ، تا گاز به محض عملکرد شیر برقی ، شعله ور شود و (جمع نشود).

لطفا نوع و مدل شیر انتخابی و فروشنده و قیمت آن را اعلام فرمایید.
    با سپاس
    گشتی در لاله زار
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

سلام
      لطفا مشخصاتی که گفتید رو برا من بفرستید
      من خیلی خوشحال میشم اگر شماها با PLCs7 کار کردید با هم یه همکای در زمینه راه اندازی این پروژه داشته باشیم

دیدگاه

سلام
        من خیلی خوشحال میشم اگر شماها با PLCs7 کار کردید با هم یه همکای در زمینه راه اندازی این پروژه داشته باشیم
        سلام

منظورت منم؟؟؟

دیدگاه

سلام به همه
          بحثتون خیلی جالبه اگه میشه ادامه بدید....منم همین مشکل رو دارم برای کنترل دمای کوره ها...اگه میشه بگید چطور میشه با ترکیب توابع pid و pwm ما رو کنترل کرد به وسیله plc ؟؟؟
          یه سوال دیگه چطور میشه اون عدد باینری رو که 6 بیت است و 64 حالت میده تو plc اخت و چطور به شیر ها داد که به طور خودکار اجرا بشه....؟ ایا مبدل انالوگ به باینری میخوایم ؟؟ یا عدد رو رو مدباس بیاریم یا یه همچین چیزی ؟؟؟؟
          ممنون

دیدگاه

با سلام من در کارخونه ی زغالشویی پروده طبس کار میکنم سیستم plc زیمنس سری400 هستش اطلاعاتی در مورد شیرهای آنالوگ و ماژولهای RTD دارم شاید برای دوستان مفید باشه هر کی خواست در خدمتم.

دیدگاه

سلام
              بفرمایید محصول داخل کوره چیست و مینیمم و ماکزیمم انحراف دما چند درجه است؟ فرض کنیم شما همه چیز و درست کردی شیر تدریجی هم گذاشتی بعد با مشکل تلفیق سوخت و هوا چکار میکنی ؟
              همینطور که سوخت و تدریجی کم میکنی باید هوای مشعل ها هم متناسب با سوخت کم بشه.و بلعکس که این کار و تو مشعل های صنعتی موتور دمپر انجام میده.
              من فکر میکنم شما برای اینکه دقت بالایی تو کنترل دما داشته باشید از شیر تدریجی میخواهید استفاده کنید .
              ولی چنین دقتی در مشعل های گازی و سوخت فسیلی وجود ندارد . برای همین در کاربرد های دقیق از المنت و کنترلر های دمای pid کنترلر که به ssrفرمان میده استفاده میکنن و میشه دما رو با دقت خیلی بالا کنترل کرد. نمونه بارز استفاده از این سیستم در ماشین الات تزریق پلاستیک ،کوره های ازمایشگاهی و.....میتوان یافت.

دیدگاه

سلام
                با سلام شرمنده دیر جواب دادم.
                من با سه نوع شیر کنترلی کار کردم و تعمیرشون هم میکنم:
                1.ولوهای کنترلی VALPES این ولوها از نوع موتوری هستند و کاملا با برق کار میکنن.تغذیه 220 ولت -ورودی و خروجی 4تا 20میلی امپر و همچنین 0تا10 ولت-گشتاور 60نیتون و100 نیوتون بر متر .از نظر پیچیدگی مدار الکترونیکی متوسط هستش.(فیدبک دارد)
                2.ولوهای کنترلی METSO تک اکتور.این ولوها با برق و هوای فشرده کار میکنه .با دو رشته سیم هم تغذیه میشه و هم به صورت 4 تا 20 میلی آمپر فرمان میگیره از لحاض الکترونیکی خیلی پیچیده و پیشرفتس.(فیدبک ندارد)
                3.ولوهای کنترلی SMC دابل اکتور.این ولوها با برق و هوای فشرده کار میکنه .با دو رشته سیم هم تغذیه میشه و هم به صورت 4 تا 20 میلی آمپر فرمان میگیره از لحاض الکترونیکی بسیسار سادس و تنها قطعه برقیش یه ترک موتوره که اون هم یه سیم پیچ سادس.(فیدبک ندارد)
                بهترین ولوی که هم نسبت به دو مورد دیگه ارزونه و هم کار شما رو راه میندازه گزینه ی اول هستش.
                درضمن من بلوکهای (FC) مربوط اسکیل کردن ولوهای کنترلی وسنسورهای pt100 الکتروموتورها رو هم دارم .(در S7 به زبان STL)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAJIDSABER نمایش پست ها
                  سلام
                  بفرمایید محصول داخل کوره چیست و مینیمم و ماکزیمم انحراف دما چند درجه است؟ فرض کنیم شما همه چیز و درست کردی شیر تدریجی هم گذاشتی بعد با مشکل تلفیق سوخت و هوا چکار میکنی ؟
                  همینطور که سوخت و تدریجی کم میکنی باید هوای مشعل ها هم متناسب با سوخت کم بشه.و بلعکس که این کار و تو مشعل های صنعتی موتور دمپر انجام میده.
                  من فکر میکنم شما برای اینکه دقت بالایی تو کنترل دما داشته باشید از شیر تدریجی میخواهید استفاده کنید .
                  ولی چنین دقتی در مشعل های گازی و سوخت فسیلی وجود ندارد . برای همین در کاربرد های دقیق از المنت و کنترلر های دمای pid کنترلر که به ssrفرمان میده استفاده میکنن و میشه دما رو با دقت خیلی بالا کنترل کرد. نمونه بارز استفاده از این سیستم در ماشین الات تزریق پلاستیک ،کوره های ازمایشگاهی و.....میتوان یافت.
                  برای چنین کوره هایی، استفاده از المنت برقی بسیار پر هزینه و حتی احتمالا نا ممکن هست و معمولا در این تیپ کوره ها به دقت های بالایی که در کوره های برقی میبینید نیاز نیست. به هر حال برای کوره های برقی صنعتی که با SSR یا SCR میخواهید کنترل کنید، سورس برنامه PLC رو نوشتم وبرای استفاده رایگان توی سایت گذاشتم که میتونید از لینک زیر دانلود کنید:
                  کنترل دمای دقیق با PLC
                  تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X