اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن دما و فشار در S200

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خواندن دما و فشار در S200

سلام. من تازه دارم plc رو یاد میگیرم. میخواستم بدونم که میشه با سری s7-200 دما رو از یک pt100 قرائت کرد و همچنین مقدار فشار رو از یک سنسور خوند؟
    حالا بعد از انجام اینکارا با چه وسیله ای میشه این مقادیر بدست آمده را نشان داد؟ آیا HMI میشه به سری 200 وصل کرد؟ یا راه ساده تری هست که اطلاعات رو نمایش داد؟

ممنون
    "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
    در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

پاسخ : خواندن دما و فشار در S200

سلام
    سوال اول بله
    دوم بله
    سوم بله

دیدگاه

ممنون از جواب . زحمت کشیدین. اگه زحمتی نیست یه کم در مورد هر کدومشون توضیح بیشتری بفرمایین.
      من هیچی از plc بلد نیستم. یعنی خب تازه شروع کردم.
      مممنون
      "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

کسی نیست جواب سوال من رو بده؟

دیدگاه

یه سوال

میشه سنسور LM35 به PLc مستقیما وصل کرد ؟؟؟؟؟ یا باید شر راهش مقاومت یا خازن گذاشت؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط davami
            یه سوال

میشه سنسور LM35 به PLc مستقیما وصل کرد ؟؟؟؟؟ یا باید شر راهش مقاومت یا خازن گذاشت؟؟؟؟
            نه نمیشه باید از کارت انالوگ و سنسورهای صنعتی استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط davami
              یه سوال

باید با یه مدار ولتاژ و جریانش رو تقویت کنی به میزانی ورودی های آنالوگ تعیین کرده اند

اگر محیط نویزی هست باید نویزش رو هم با فیلتر بگیرید

دیدگاه

میخواستم بدونم که میشه با سری s7-200 دما رو از یک pt100 قرائت کرد و همچنین مقدار فشار رو از یک سنسور خوند؟
                بله بوسیله Ai یعنی آنالوگ ورودی و مانیتور کردن برنامه در مورد فشار باید از scale استفاده کنی

حالا بعد از انجام اینکارا با چه وسیله ای میشه این مقادیر بدست آمده را نشان داد؟ آیا HMI میشه به سری 200 وصل کرد؟ یا راه ساده تری هست که اطلاعات رو نمایش داد؟
                با مانیتور کردن برنامه میتونی مقادیر را ببینی
                من رقص دختران هندی را بیش از نماز پدر و مادرم دوست دارم چون آنها از روی عشق و علاقه میرقصند و پدر و مادرم از روی عادت نماز میخوانند.
                دکتر شریعتی

دیدگاه

برای خوندن PT100 یا به طور کلی RTD ها سری 200 مازول مخصوص RTD دارد. مثلا توسط ماژول 4 کانال RTD شما به راحتی می توانید چهار سنسور PT100 را بخونید. این ماژول از انواع سنسور دو سیم، سه سیم و چهار سیم پشتیبانی میکنه و نیاز به هیچ کاری نداره. شما مقادیر AIW رو می خونید که دما رو با یک رقم اعشار نشون میده. مثلا اگه دما 25.5 درجه سانتی گراد هست متغیر AIW مورد نظر مقدارش میشه 255.
                  برای خوندن فشار باید از ماژول ورودی آنالوگ استفاده کنی.
                  برای نمایش هم ارزون ترین راه استفاده از نمایشگر های متنی TD200 هست. البته خود TD200 زیمنس گرون هست. می تونی از این مدلهای چینی تایوانی طرح TD200 استفاده کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pinkplus
                    برای نمایش هم ارزون ترین راه استفاده از نمایشگر های متنی TD200 هست. البته خود TD200 زیمنس گرون هست. می تونی از این مدلهای چینی تایوانی طرح TD200 استفاده کنی.
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=97911.0
                    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

سلام دوست عزیز شما میتونید با استفاده از ترنسمیتر های مخصوص RTD سیگنال استاندارد (20mA-4 ,...) برای PLC درست کنید و سپس اونرو به ورودی کارت آنالوگ PLC بدید. برای سنسورهای دیگه هم میتونید از ترنسمیتر مخصوص که در بازار موجود هست استفاده کنید. برای نمایش اطلاعات هم میتونید از انواع مختلف HMI های موجود در بازار استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager110
                        سلام دوست عزیز شما میتونید با استفاده از ترنسمیتر های مخصوص RTD سیگنال استاندارد (20mA-4 ,...) برای PLC درست کنید و سپس اونرو به ورودی کارت آنالوگ PLC بدید. برای سنسورهای دیگه هم میتونید از ترنسمیتر مخصوص که در بازار موجود هست استفاده کنید. برای نمایش اطلاعات هم میتونید از انواع مختلف HMI های موجود در بازار استفاده کنید.
                        منظور شما رله بریر آنالوگ هست؟

البته این رله بریر دیجیتال هست ولی شکل هر دو تقریبا همینه

دیدگاه

سلام حامد جان البته اطلاعات من زیاد نیست ولی فکر میکنم بریر برای انتقال مطمئن سیگنال برای فواصل دور استفاده میشه ، من منظورم ترنسمیتر دما بود که شما میتونید Pt100 رو مستقیم بهش وصل کنید و در خروجی به شما سیگنال استاندارد 4-20mA تحویل میده- این لینک رو یه نگاه بنداز
                          http://sensor.pcn.ir/Product/66874

دیدگاه

آمپلی فایر سیگنال منظورتون هست؟ بریر هم آمپلی فایر هست که در حد ولتاژ تاثیر گذاره و برای تبدیل هر نوع سیگنال آنالوگ به انواع سیگنال آنالوگ دیگر می باشد(باید پروگرم بشه حتما).
                            این مورد شما هم یک مورد بریر یا همون ترنسمیتر (تغییر دهنده سیگنال) است. با این تفاوت که مورد من ورودی و خروجی رو نسبت به هم ایزوله میکنه.

دیدگاه

شما چرا کار رو سخت می کنید. وقتی خود زیمنس ماژول RTD داره واسه چی مبدل و پروگرام کردن و ...
                              در ضمن کارت ورودی آنالوگ زیمنس 12 بیتی هست و دقتش برای خوندن LM35 کافیه. می تونید LM35 رو مستقیم بهش وصل کنید ولی نکته ای که هست اینکه LM35 نسبت به طول سیم حساس هست و اگه طول سیم ارتباطی بلند باشه مشکل ساز میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X