اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین کتاب فارسی برای یادگیری PLc ?

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین کتاب فارسی برای یادگیری PLc ?

به نظر من برای شروع کار با PLC ، رفتن به یک کلاس آموزشی می تونه خیلی مفیدتر از کلاس باشه، کلی دید عملی و مهندسی به شما می دهد که با خواندن کتاب حاصل نمی شود.
    مخصوصا کلاسی که استاد آن خودش پروژه های صنعتی زیادی اجرا کرده باشد.
    برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم
    زیرا درگیر دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sarahjsepehr
      به نظر من برای شروع کار با PLC ، رفتن به یک کلاس آموزشی می تونه خیلی مفیدتر از کلاس باشه، کلی دید عملی و مهندسی به شما می دهد که با خواندن کتاب حاصل نمی شود.
      مخصوصا کلاسی که استاد آن خودش پروژه های صنعتی زیادی اجرا کرده باشد.
      من 100 در صد با نظر خانم مهندس جعفری موافقم البته به شرط اینکه همونطور که ایشون فرمودن مدرس دوره سابقه کار معقولی در حد چند سال تو پروژه های صنعتی داشته باشه نه مثل بسیاری از مدرسای این دوره ها خودش از رو کتاب یاد گرفته باشه و حتی 1 پروژه هم تو صنعت انجام نداده باشه

در مورد دانلود کتابهای جناب آقای مهندس ماهر یادم هست 3 سال پیش که ایشون لطف کردن و لینک دانلود کتاب شبکه های صنعتیشون رو برای من فرستادن تاکید کردن که لینک رو به کسی ندم و یا فایلش رو Share نکنم ، البته در جواب سوالی که چند وقت پیش از ایشون شده بود پاسخ دادند که مشکلی با این مسئله ندارند ولی چون امتیاز چاپ کتاب هاشون رو به شرکت صابکو دادند رضایت این شرکت هم شرط هست

در هر حال با توجه به اینکه قیمت کتاب در ایران واقعا پایین هست فکر نمیکنم خرید کتاب های ارزشمندی مثل کتاب های ایشون با قیمت مجموع دوره 2 جلدی کمتر از 20 هزار تومان برای کسی غیر ممکن باشه. مسلما ارزش محتوی این کتاب ها خیلی بیشتر از قیمتشون هست هر چند اگر قیمت اون ها مثل کشورهای اروپایی بالای 150 یورو بود باز هم دلیل نمیشد که حق مولف و ناشر رو نادیده بگیریم و کتاب رو دانلود کنیم.
      تویی که مرا در سقوط میبینی،

آیا تاکنون اندیشیده ای شاید خود وارونه ایستاده ای!؟

دیدگاه

من تقریبا هر کتابی که در مورد پی ال سی زیمنس چاپ شده رو خوندم
        بهترین و جامع ترین از نظر من برای کسایی که می خوان زبان stlکار کنند کتاب مهندس ماهر و برای دوستانی که می خوان لدر کار کنند مثلث نارنجی خوبه
        برای s7200من خودم اول برنامه نویسی رو یاد گرفتم به کمک کتاب مهندس سبزپوشان ،این کتاب شما رو یه برنامه نویس ماهر می کنه اگه خوب کار کنید
        پیروز باشید
        التماس دعا
        پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadikazemi
          سلام
          با توجه به این که 99% لینک های بخش PLC خرابه ... مجبور شدم این تاپیک رو درست کنم !
          من تازه می خوام PLC باد بگیرم .. بهترین کتاب فارسی برای یادگیری PLC از صفر تا یه حد متوسط و خوب چیه ؟
          کتاب تو بازار زیاده بعضی هاشون خیلی ساده گفتن و ناقص .. بعضی هاشون هم اصلا توضیح درست ندارند..
          ممنون !
          لینک ها رو هم اگر می تونین درست کنید .. مخصوصا بخش فارسی !
          دوست عزیز با کتاب کی مهندس شده که شما دومیش باشی .من خودم کتاب زیاد خوندم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم .بهت یه پیشنهاد برادرانه میکنم :بجای اینکه دنبال کتاب بگردی وقتتو بذار دنبال یک کلاس خوب و عملی بعدشم دنبال یه شرکت واسه کارآموزی بگرد اینجوری موفق تری.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rabani
            دوست عزیز با کتاب کی مهندس شده که شما دومیش باشی .
            سلام دوست مهندس
            من شخصا با کتاب یاد گرفتم و موفق هو بدم تا اینجا
            هیچ انرژی از بین نمی ره (قانون پایسدگی انرژی) اگه وقت بزاری کتاب بخونی مطمئنا تو خیلی جاها از بقیه جلوتر هستی
            تو کلاسا هم نمی شه یاد گرفت چون کسی حاضر نیست تجربیات و اطلاعات مفیدش رو در اختیار بقیه بزاره

دیدگاه

من هم نظر خانم فلاح و هم نظر خانم sahar رو قبول دارم ولی بدون کتاب که نمیشه حرفه ای شد جدا.چون در کلاسهای بیرون که نهایت 24 ساعته( ) کی مهندسی میشه که نیاز بازار رو براورده کنه؟
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام
                به نظر من کتاب های صابکو عالی هستند و البته کلاسهای مجتمع فنی که من رفتم هم خیلی عالی بوده و استادش واقعا وقت می ذاره و اون چیزهایی رو میگه که مفیده و استفاده میشه تو صنعت
                یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من مخور که دوری برای من شده عادت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadeh86
                  سلام
                  به نظر من کتاب های صابکو عالی هستند و البته کلاسهای مجتمع فنی که من رفتم هم خیلی عالی بوده و استادش واقعا وقت می ذاره و اون چیزهایی رو میگه که مفیده و استفاده میشه تو صنعت
                  آزاده جون جاهای بی ادعاتر از مجتمع فنی با قیمتهای بسیار کمتر هستن که میشه با سماجت ازشون کلی چیز یاد گرفت نه اونجا که به قیمت .... آموزش میدن :angry:فقط حواستون باشه جایی یاد بگیرین که چندین پروژه انجام داده باشه خودش.باید تیز باشید تا بفهمید >
                  جانم به فدای ائمه اطهار
                  می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نمی خواستم ریا بشه :mrgreen:ولی من خودم مدرس هستم
                    و دانشجوهایی که قبل از ورود به کلاس مطالعه داشته باشن پوسته آدمو می کنن :mrgreen:
                    نمی شه خیلی سطحی باهاشون صحبت کنی ،پس پیشنهاد من اینه که هر جا که می خواهید برای یادگیری برید قبلش حتما حداقل یه نگاه به کتاب مهندس ماهر بندازید تو ای جور کلاس ها شما به راحتی می تونید تجربه ی چندین و چند ساله ی استاد رو تو 1 ساعت یاد بگیری

دیدگاه

کسی کلاس های قشم ولتاژ رو رفته؟
                      تو تبلیغاتش نوشته با پروژ عملی ولی قیمتش خیلی بالاست
                      به نظر من هم بهتره که یه کتاب رو کامل بخونید و برای رفع اشکال و گرفتن مدرک به کلاس برید
                      برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
                      یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی نژادجواد
                        کسی کلاس های قشم ولتاژ رو رفته؟
                        من حدود 4ماه قشم ولتاژ بودم و با سیستم آموزشی خدماتی و انجام پروژه کاملا آشنا هستم
                        استید خوبی داره تو بخش آموزش مخصوصا آقای مهندس نعمتی اما نحوه ی انجام پروژه اینطوریه که خودشون یک سری ست آموزشی همراه با یک پروسه ی شبیه سازی شده دارند مثلا یکیشون کنترل سطح مایع بود
                        در کل کلاساش مفیده اگر و تنهااگر شما پی ال سی رو در حد مقدماتی یعنی برنامه نویسی و سخت افزار رو خوب بلد باشد و برای یاد گرفتن ریزه کاری ها و استفاده از تجارب استاد ها به این کلاس ها برید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atefe.fallah
                          نمی خواستم ریا بشه :mrgreen:ولی من خودم مدرس هستم
                          و دانشجوهایی که قبل از ورود به کلاس مطالعه داشته باشن پوسته آدمو می کنن :mrgreen:
                          نمی شه خیلی سطحی باهاشون صحبت کنی ،پس پیشنهاد من اینه که هر جا که می خواهید برای یادگیری برید قبلش حتما حداقل یه نگاه به کتاب مهندس ماهر بندازید تو ای جور کلاس ها شما به راحتی می تونید تجربه ی چندین و چند ساله ی استاد رو تو 1 ساعت یاد بگیری
                          ااااا سلام خانم مهندس سلام استاد :icon_razz:میشه به من مجانی یاد بدین؟ ^^
                          جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                            ااااا سلام خانم مهندس سلام استاد :icon_razz:میشه به من مجانی یاد بدین؟ ^^
                            مجانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            اگه منم قبول کنم شما روتون می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :
                            تا جایی که بتونم کمکتون می کنم شما استارت بزن مابقی با من :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atefe.fallah
                              مجانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              اگه منم قبول کنم شما روتون می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :
                              تا جایی که بتونم کمکتون می کنم شما استارت بزن مابقی با من :mrgreen:
                              روم که والااااااا میشه :wow: =))
                              شوخی کردم،من وقت درس خوندن ندارم چه برسه به مهارت :angry:بهتره موقع درس پایه ام رو برای ارشد قوی کنم و انگلیسیم البته.ولی وقتم برای درس خوندن کمه برای مهارت آموزیم که خدایی عاشقشم هیچچچ :-((
                              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس :mrgreen:
                                انشا الله بعد از کنکور ارشد شروع کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X