اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در PLC میتسوبیشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در PLC میتسوبیشی

سلام

ما دو مدل PLC داریم که چند وقت پیش باتری های اونا رو عوض کردیم و متاسفانه باتری ها رو مدت زیادی از دستگاه خارج کردیم. بعد از جایپذاری باتری ها در دستگاه, برنامه رابط CNC - چون PLC مربوط به یک دستگاه CNC هست - ارور خطای خواندن ورودی و خروجی ها رو میده.

حالا سوالم اینه که به نظر شما کل برنامه PLC پاک شده یا فقط بخش مربوط به معرفی ورودی و خروجی ها پاک شده؟

این توضیح رو هم بدم که من نرم افزار GX Developer - نرم افزار مخصوص مدل میتسوبیشی - رو نصب کردم و وقتی اطلاعات PLC رو روی سیتستم دانلود می کنم, برنامه اصلی خونده میشه ولی وقت خوندن پارامترها ارور میده.

اگر خطا از پارامترها باشه چجوری می تونم اونا رو در برنامه تعریف کنم؟

ممنون

پاسخ : کمک در PLC میتسوبیشی

سلام
    تا اونجایی که من می دونم این نوع پی ال سی حافظه اش از نوع رم هستش و رم هم بر خلاف ettpromبا قطع تغذیه کلیه برنامه هاش پاک می شه
    شما با تعویض باتری حدس می زنم کل برنامه رو از دست دادید :cry:
    پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atefe.fallah
      سلام
      تا اونجایی که من می دونم این نوع پی ال سی حافظه اش از نوع رم هستش و رم هم بر خلاف ettpromبا قطع تغذیه کلیه برنامه هاش پاک می شه
      شما با تعویض باتری حدس می زنم کل برنامه رو از دست دادید :cry:
      خودمم اولش همین فکر رو کردم...ولی بعد از دانلود کردن برنامه ها, دیدم که قسمت برنامه ی اصلی, برنامه ای هست که پاک نشده...اون چیه؟

دیدگاه

تو پی ال سی چندین حافظه داریم که فکر می کنم برنامه شما روی حافظهی retentiveذخیره شده به خاطر همین این قسمتش پاک نشده و مابقی پاک شده
        پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atefe.fallah
          تو پی ال سی چندین حافظه داریم که فکر می کنم برنامه شما روی حافظهی retentiveذخیره شده به خاطر همین این قسمتش پاک نشده و مابقی پاک شده
          منظورتون از مابقی پارامترهاست یا چیز دیگه ایه؟

دیدگاه

هر ذو رو دوباره برنامه نویسی کردیم...درست شد شکر خدا.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X