با کدام PLC از نظر نرم افزاری و سخت افزاری راحت ترید؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
با کدام PLC راحت ترید؟
Collapse
X
-
با کدام PLC راحت ترید؟
1,242Siemens0%414Omron0%299Fatek0%166Delta0%143Mitsubishi0%123LG0%32Beckhoff0%28Allen-Bradley0%31کنترونيک0%6کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل
برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.برچسب ها: هیچ یک
-
پاسخ : با کدام PLC راحت ترید؟
سلام
من قبلا با زیمنس کار می کردم ولی الان یکسالی هست که با LS(LG) کار می کنم. نوشتن نرم افزارش خیلی راحتتر از زیمنسه.
به عنوان مثال در زیمنس نمی شود خطوط برنامه را کپی کرد ولی در نرم افزار LG به راحتی کپی می شود و نام اجزا و تایمرها زیاد می شود.
کاملا هم در دسترس است . تهیه اش خیلی راحته خدایی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mostafahkخیلی گرونه ولی Omron بهترین PLC هست که دیدم. الان داریم بالاجبار از Delta استفاده میکنیم که فکر کنم بین درپیتی ها از بقیه بهتره
شما منطورتون از OMRON ارزون MINI PLC هست؟همون ZEN؟!!!جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ahmadpashaeiLG یک PLC هست و بایدم گرون باشه و جلوی زیمنس خیلی ارزونه که!!!
شما منطورتون از OMRON ارزون MINI PLC هست؟همون ZEN؟!!!
Omron ارزون هم که نداریم گفتم به ناچار از Omron استفاده نمیکنیم و از Delta استفاده میکنیم.
اوکی؟بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mostafahkاخوی من Omron رو گفتم گرونه با LG کاری ندارم . اشتباهی خوندی از اون ور بخون :mrgreen:
Omron ارزون هم که نداریم گفتم به ناچار از Omron استفاده نمیکنیم و از Delta استفاده میکنیم.
اوکی؟
خوب omron ژاپونیهدیگهههه باید گرون باشه ولی فاتک چینیه مثل بقیه جنسهاشون
ارزون و آشغال
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
دیدگاه
-
منم با LG کار می کنم. نرم افزاراش رایگانه و آخرین ورژن آن همیشه روی سایت LS هست و قابل دانلود.
قیمتاش بستگی به تعداد ورودی / خروجی هاش داره از 200 تومان به بالا........ ولی حدودا نصف قیمت زیمنس
یادگیریش هم اگه قبلا با زیمنس کار کردین که در حدود 2 یا 3 ساعت
اگه کلا تا حالا کار نکردین دوره های آموزشی 3 روزه (24 ساعته) داره.برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم
زیرا درگیر دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sarahjsepehrمنم با LG کار می کنم. نرم افزاراش رایگانه و آخرین ورژن آن همیشه روی سایت LS هست و قابل دانلود.
قیمتاش بستگی به تعداد ورودی / خروجی هاش داره از 200 تومان به بالا........ ولی حدودا نصف قیمت زیمنس
یادگیریش هم اگه قبلا با زیمنس کار کردین که در حدود 2 یا 3 ساعت
اگه کلا تا حالا کار نکردین دوره های آموزشی 3 روزه (24 ساعته) داره.
من الان کلی در گیر یادگیری این plc ام شما میگی 1 روز
در حد خط تولید کارخانه و...اینا میشه 1 روزه یاد گرفت
کلاسی جزوه ای چیزی هست به ما هم معرفی کنید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط تیبانه جداً
من الان کلی در گیر یادگیری این plc ام شما میگی 1 روز
در حد خط تولید کارخانه و...اینا میشه 1 روزه یاد گرفت
کلاسی جزوه ای چیزی هست به ما هم معرفی کنید
شما چرا؟
PLC هم مثل میکرو و هر چیزی که به دنیای کزایی برنامه نویسی مربوطه یادگیریش پایان نداره. شما تو یه روز میتونی کامل محیط رو بشناسی و اگه تو برنامه نویسی استعداد داشته باشی میتونی هر پروژه ای رو با مطالعه انجام بدی
اینکه شما یه روز مطالعه کنی و بعد سرت رو بندازی بری کارخونه شروع به طراحی خط تولید کنی که اصلا منطقی نیست :mrgreen:بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mostafahkنه
شما چرا؟
PLC هم مثل میکرو و هر چیزی که به دنیای کزایی برنامه نویسی مربوطه یادگیریش پایان نداره. شما تو یه روز میتونی کامل محیط رو بشناسی و اگه تو برنامه نویسی استعداد داشته باشی میتونی هر پروژه ای رو با مطالعه انجام بدی
اینکه شما یه روز مطالعه کنی و بعد سرت رو بندازی بری کارخونه شروع به طراحی خط تولید کنی که اصلا منطقی نیست :mrgreen:
ولی همش به سلیقه و ابتکار برنامه نویسی مرتبط میشه
دیدگاه
دیدگاه