اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در خرید PLC logo

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در خرید PLC logo

باسلام به دوستان عزیز :nice:

من می خوام یه plc logo بخرم ولی مشکل اینکه نمی دونم کدوم مدل را برای شروع انتخاب کنم . از ذوستان تقاضای راهنمایی ذارم

پاسخ : راهنمایی در خرید PLC logo

سلام.شما بهتره از نمایندگی رسمی زیمنس در ایران که قشم ولتاژ هست بپرسید و بخرید و حضوری برید.اینم سایتش:
    www.qeshmvoltage.com
    موفق باشید
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

ایا در داخل این plc ها (logo) نرم افزار و کابل ارتباطی برای اتصال به کامپیوتر را دارند؟ یا باید جداگانه خریداری شوند ؟ اگر باید جداگانه خریداری شوند یه plc واسه شروع با نرم افزار و کابل رایگان در داخل خود plc معرفی کنید (البته کمی ارزون)////
      باتشکر

دیدگاه

مهم اینه که می خواهید باهاش چه کاری انجام دهید
        اگه فقط هدف آموزش باشد بهترین گزینه مدل های ولتاژ پایین است مثل Logo! 12/24 RC که با ولتاژ های 12 تا 24 ولت کار می کنند و در نتیجه خطر جانی ندارند چون مدل های دیگری هستند که با ولتاژ 220 ولت کار می کنند.
        برنامه لوگو رایگان است و حتی از اینترنت می توانید دانلود کنید(حدود 150 مگابایت). معمولا فروشنده ها بصورت رایگان در اختیار خریدار قرار می دهند ،ولی کابل ارتباطی آن باید خریداری شود که متاسفانه قیمت کابل ارتباطی نزدیک به قیمت خود لوگو است.برای کابل لوگو در اینترنت نقشه ساخت هم موجود است (یک TTL به RS232 ایزوله ساده است) ولی سوکت لوگو خیلی خاص است که اتصال به آن را مشکل می کند.
        در بازار مدلی به نام Smart Logo وجود دارد که فکر می کنم داخل ایران Clone شده است که نیازی به کابل مخصوص ندارد و با RS232 به PC کانکت می شود (با کابل نول مودم)ولی ولتاژ کاری و ورودی های آن 220 ولت است که برای شروع و آموزش پیشنهاد نمی شود.

دیدگاه

رابط پروگرامر plc های LS کابل RS232 معمولی هست که از طریق 3 رشته سیم صورت می گیرد، خودتان هم می توانید بسازید.
          برای شروع می تونید از PLC مدل GM7 استفاده کنید کتاب و کلاس آموزشی هم دارد.
          برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم
          زیرا درگیر دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند

دیدگاه

اگر می خواهید miniPLC با قیمت ارزون و مناسب استفاده کنید ، می تونید miniPLC های شرکت LOTEK که ساخت تایوان هست هم امتحان کنید.

کاتالوگشان هم از لینک زیر می توانید دانلود کنید.

http://eamentablo.org/home/main-lotek.aspx?lang=Fa
            برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم
            زیرا درگیر دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X