این زبانها چه فرقی میکنن؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کدام زبان FBD یا LAD ؟
Collapse
X
-
پاسخ : کدام زبان FBD یا LAD ؟
با سلام
برنامه نویسی PLC های زیمنس به سه شکل انجام میشه
1. STL ، یجورایی همون زبان اسمبلی PLC هست .
2. FBD ، برنامه نویسی با گیت های منطقی (مناسب برای اونایی که با گیت های منطقی بیشتر سر و کار داشتن(مهندسین الکترونیک))
3. LAD ، برنامه نویسی نردبانی (مناسب برای اونایی که قبلا با مدارت فرمان رله کنتاکتوری سر وکار داشتن (مهندسین برق)) این زبان به نسبت بقیه به خاطر سهولت در اجراش بیشتر استفاده میشه.
-
نوشته اصلی توسط arvinfxبا همشون میشه تمام قدرت سخت افزار رو بهکار گرفت؟ یا هر کدوم قدرت خودشون رو دارن؟
دیدگاه
-
سلام
به نظر بنده زبان FBD برای بچه های الکترونیک خیلی راحت تر و قابل فهم ترمی باشد چون از گیت های منطقی استفاده شده است و نسبت به زبان LAD قابلیت انعطاف پذیری بیشتری دارد زبان LAD برای بچه های رشته برق خیلی مناسب تر می باشد یکی از ویزگی های زبان LAD این هست که در خیلی از PLC ها این زبان به عنوان بیس می باشد و اصلا ممکن از از زبان FBD در آنها خبری نباشد . در کل شرکت زیمنس از 2 زبان به طور اصلی در LOGO و از 3 زبان به طور اصلی و 2 زبان به طور تخصصی در S7 استفاده میکند که LAD و FBD در هر دو مشترک و STL در S7 به عنوان زبان 3 مورد استفاده قرار میگرد که زبانهای LAD و FBD به STL تبدیل می شود ولی ممکن است در بعضی موارد زبان STL به LAD و FBD تبدیل نشود به نظر بنده زبان STL برای آنهایی که رشته غیر از برق و الکترونیک می باشد مثل کامپیوتر و سایر رشته ها مناسب است .امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rezahmabسلام
به نظر بنده زبان FBD برای بچه های الکترونیک خیلی راحت تر و قابل فهم ترمی باشد چون از گیت های منطقی استفاده شده است و نسبت به زبان LAD قابلیت انعطاف پذیری بیشتری دارد زبان LAD برای بچه های رشته برق خیلی مناسب تر می باشد یکی از ویزگی های زبان LAD این هست که در خیلی از PLC ها این زبان به عنوان بیس می باشد و اصلا ممکن از از زبان FBD در آنها خبری نباشد . در کل شرکت زیمنس از 2 زبان به طور اصلی در LOGO و از 3 زبان به طور اصلی و 2 زبان به طور تخصصی در S7 استفاده میکند که LAD و FBD در هر دو مشترک و STL در S7 به عنوان زبان 3 مورد استفاده قرار میگرد که زبانهای LAD و FBD به STL تبدیل می شود ولی ممکن است در بعضی موارد زبان STL به LAD و FBD تبدیل نشود به نظر بنده زبان STL برای آنهایی که رشته غیر از برق و الکترونیک می باشد مثل کامپیوتر و سایر رشته ها مناسب است .
تکلیف من چیه این وسط؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arvinfxحالا یه مشکلی هست. من هم الکترونیک بلدم . هم برنامه نویسی کامپیوتر ( حتی اسمبلی) هم برق قدرت!
تکلیف من چیه این وسط؟
من شخصا FBD رو ترجیح میدم چون قابلیت های بالاتری داره و با تکنولوژی های جدید تر مچ میشه.فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arvinfxمتقاضی براش چطوره؟ بازاریابیشو اینارو چطوری میشه انجام داد؟
اما بعضی کارخونه ها هم ازش استفاده میکنن.باید لینک به اونارو پیدا کنیدفقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط khodabandelo behnamمن خودم با FBD و LAD و STL کار کردم. هرکدوم مزیتهای خاص خودشون رو دارن . ولی STL جامع ترینشونه . چون بعضی اوقات برنامه ها با STL خیلی بهتر نوشته میشن و با FBD و LAD نوشته نمیشن. در واقع STL میتونه LAD و FBD رو پوشش بده.
چه پروژه هایی اجرا کردی؟ دستمزد چقدره؟ :redface:
دیدگاه
دیدگاه