اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین مرجع برای PLC s7-300

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین مرجع برای PLC s7-300

با سلام
    شما وقتی fb ایجاد میکنی نرم افزار بطور اتوماتیک یک حافظه از جنس db به اون اختصاص میده،که زمان کار با fb باید فراخوانی بشه.
    متغییرها در fb فقط محسور به همون fb هستند و نمیتونی جای دیگه استفاده کنی (که مانع هم پوشانی میشه همون تداخل)
    اگر میخای متغییرهات سراسری باشه از fc استفاده کن اما مقدار متغییر در قسمت های مختلف برنامه تغییر میکنه که شاید دور از خواسته شما باشه.
    بحث فصای اشغال شده در مورد تایمر/کانتر با مموری فرق داره و جدا از هم هستند و هیچ تداخلی پیش نمیاد.
    در مورد قسمت های دیگه سوالت من باید s7 نصب کنم تا بتونم راهنماییت کنم.
    در مورد hmi هم همینطور (گمان نکنم از Wincc بتونی استفاده کنی)
    پیغام خصوصی هم چک کنید

دیدگاه

سلام بر همه
      به کمک فوری نیاز دارم. من از ماژول آنالوگ 8Ix13 با شماره 6ES7 331-1KF02-0AB0 استفاده میکنم. همه چیز رو دقیقا مطایق دیتاشیت ها و داکیومنت هایی که زیمنس تو سایتش گذاشته تنظیم کردم، ماژول درست کار میکرد ولی یک دفعه چراغ SF روشن شد و چک که میکنم یا پیغام :
      I/O access error
      میده یا :
      Parameters assignment error

میده. هر کاری کردم برطرف نشد. به نظرتون مشکل از کجاست؟
      برای خواندن ورودی های انالوگ از دستور MOVE استفاده میکنم و مثلا متغیر PIW272 رو به یک متغیر دیگر انتقال میدم.
      خیلی خیلی فوریه. خواهش میکنم راهنماییم کنین.

دیدگاه

با سلام
        این خطا system fault هستش که میتونه تو برنامه نویسی شما باشه،وقتی move میکنی اندازه متغییر دوم دابل بگیر و ببین جای دیگه استفاده نکرده باشی

دیدگاه

سلام بر همه و به ویژه جناب iNano
          سوالی در مورد حافظه های PLC زیمنس دارم. اونطور که من متوجه شدم، با سه دسته حافظه سر و کار داریم:
          Load Memory, Work Memory و System Memory
          سوالی که دارم اینه: در Hardware Configuration ، در قسمت PLC Properties قسمتی از حافظه رو به عنوان حافظه Retentive تعریف میکنیم که تا جایی که من متوجه شدم این حافظه Retentive به بیتهای حافظه یعنی Mx یا MBx و ... مربوط میشود، درسته؟ آیا بلوک های داده هم Retentive هستند؟ و اگر آره، آیا به تعریف حافظه retentive که در PLC Properties انجام میشود وابسته است؟
          در پی ال سی که من استفاده میکنم، حافظه سیستمی کمی دارد (128 بایت) و از یک مموری کارت استفاده میکنم. حالا من میتونم حافظه Retentive رو مثلا تا 200 در نظر بگیرم؟
          ممنون میشم اگر راهنماییم کنین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X