ABB offers a large scope of automation PLC products for small or large application with leading edge technology developed using the resources of one of the largest automation technology companies in the world.
PLC AC500
The new ABB PLC’s are based on a common platform with a large range of CPU's for various applications from simple logic functions to highly complex high speed motion control operations. All standard industrial communication protocols are catered for such as Profibus, Devicenet, Can open, Modbus RTU, CS31 bus.
Programming is a breeze with the powerful programming & engineering tools for this product range.
Small and Compact PLC AC31
PLC for compact machine with a lot of buit-in I/O combination and communication interfaces with distributed I/O.
Prewiring System INTERFAST
Large range on decoupling and connecting pre wiring interfaces for ABB PLC and all main PLC suppliers.
سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
{ خلاف قوانین - پاک شد }
یک فایل pdf
http://www.hightech.com.au/Circuit%20AC500%20Advertisement.pdf
{ خلاف قوانین - پاک شد }
والا یک کارخونه هست که این PLC ها توش استفاده شدن. اما می خوان عوضشون کنند.....
چرا می خوان عوضشون کنن مگه مشکلی دارن
{ خلاف قوانین - پاک شد }
سلام به همگی
یه چیزایی میدونم ولی متاسفانه حافظم خوب نیست
یه بار با نرم افزارش کار کردم هی تو 1 روز یاد گرفتم و 2 هفته برا راه اندازی یه کارخونه باهاش برنامه نوشتم
با plc های امروزی خیلی فرق داره اسمشونو خوب یادم نیست چون زیاد با این چیزا ورو کار دارم
من که خوشم نیومد یه جوری بود میشه گفت برا کارخونه ها ضعیفه
یه کم از اون چیزایی که یادمه بگم :
از نظر لاجیک ضعیفه و زیاد نمیشه مانور داد ویه سری فانکشن داره برا موتور ولو مشرمنتها که شبیه جدولای اکسله و باید اون ورودی خوروجیهاشو به اون نسبت بدی و یه کم هم میشه لاجیکو تعریف کرد
شاید من که با plc های روز دنیا کار کردم از اون خوشم نیومده ولی زیاد هم بد نیست
سعی میکنم اگه وقت کردم اطلاعاتی اینجا بزارم
{ خلاف قوانین - پاک شد }
شما اول در یک سایت اشتراک گذاری فایل مثل www.4shared.com عضو شید و فایل هاتون رو اونجا پلود کنید. بعد از کانل شدن پلود، روی اسم فایل کلیک کنید تا یک صفحه که شامل آدرس فایل شما هست باز شود. اون آدرس رو اینجا کپی کنید.
دیدگاه