دوستان یکی کمک کنه در خصوص وصل کردن انکودر به Fatak PLC بنحوی که از کانتر سرعت بالای نرم افزاری استفاده شده باشه و بالا شمار و پایین شمار باشه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
FATEK PLC
Collapse
X
-
پاسخ : FATEK PLC
نوشته اصلی توسط iNanoاز نمودار درختی سمت چپ i/o config کارتت اضافه کن و بسته به نوع کارت از آدرسش استفاده کن
ضمنا کانتر سرعت بالا که انکدر 2000 پالسی رو به x0 وx1 متصل کردم و در نمودار درختی سمت چپ i/o config در قسمت HSC0 پیکر بندی کردم ، حالا توی برنامه نویسی باید از تابع خاصی استفاده کنم یا از همون X0 X1 بزارم برا شمارش ؟؟؟
از اینکه وقت میزارین جواب میدین بسیار ممنونم ...
* *
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط iNanoدوست عزیز پیشنهاد میکنم یک دوره آموزشی طی کنید یا منوال هارو بخونید
شما میخای hsc استفاده کنی ارتباطی به temp نداره!! اون پالس این دما
از فانکشن 92 استفاده کنید
با ماژول آنالوگ میخوام دمای 6 تا ترموکبل رو نمونه گیری کنم ، انکودر هم باهاش مقدار دور اندازه گیری میکنم و چند تا جک و موتور رو کنترل میکنم ، توضیحش مفصله ، منتها وقت ندارم ، باید سریع یادش بگیرم و اجراش کنم ، این کار رو روی plc زیمنس رو بلدم ولی توی fatek موندم ، ممنون میشم کمکم کنین ...* *
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط iNanoواسه دما ماژول مخصوص داره این کارت راه نمیندازه
برای ماژول باید وارد قسمت temp. configuration بشم و آدرس دهی کنم ، 3تا آدرس میخواد که فکر کنم یکیش آدرس ورودی های ماژول باشه که احتمالا بای ادامه آدرس های ورودی خود plc رو اینجا بذارم و دوتای دیگه که حافظه plc هستند رو نمیدونم چی بزارم ، اصلا چرا دو تا آدرس حافظه plc خواسته ؟؟ از کدومش توی برنامه باید استفاده کرد ؟؟؟
ضمنا کانتر سرعت بالا که انکدر 2000 پالسی رو به x0 وx1 متصل کردم و در نمودار درختی سمت چپ i/o config در قسمت HSC0 پیکر بندی کردم ، حالا توی برنامه نویسی باید از تابع خاصی استفاده کنم یا از همون X0 X1 بزارم برا شمارش ؟؟؟
بازم از اینکه وقت میزارین جواب میدین بسیار ممنونم ...
ضمنا پست های hmi هم که میزارم مربود به همین دستگاه میشه که به همین plc متصله .* *
دیدگاه
دیدگاه