اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

FATEK PLC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

FATEK PLC

دوستان یکی کمک کنه در خصوص وصل کردن انکودر به Fatak PLC بنحوی که از کانتر سرعت بالای نرم افزاری استفاده شده باشه و بالا شمار و پایین شمار باشه

پاسخ : FATEK PLC

با سلام
    خیلی سادست
    برو قسمت i/o config و ورودهای که به انکودر وصل کردی انتخاب کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iNano
      با سلام
      خیلی سادست
      برو قسمت i/o config و ورودهای که به انکودر وصل کردی انتخاب کن
      بعد توی برنامه نویسی باید چطور از کانتر سرعت بالا استفاده کرد ؟؟ از کدوم تابع ؟ میشه یه مثال بزنین ؟
      * *

دیدگاه

ماژل آنالوگ به PLC FATEK اتصال دادم . ممنون میشم نحوه پیکر بندی نرم افزاری و برنامه نویسی شو برام بگین؟
        * *

دیدگاه

از نمودار درختی سمت چپ i/o config کارتت اضافه کن و بسته به نوع کارت از آدرسش استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iNano
            از نمودار درختی سمت چپ i/o config کارتت اضافه کن و بسته به نوع کارت از آدرسش استفاده کن
            یعنی وارد قسمت temp. configuration بشم و آدرس دهی کنم ، 3تا آدرس میخواد که فکر کنم یکیش آدرس ورودی های ماژول باشه که احتمالا بای ادامه آدرس های ورودی خود plc رو اینجا بذارم و دوتای دیگه که حافظه plc هستند رو نمیدونم چی بزارم ، اصلا چرا دو تا آدرس حافظه plc خواسته ؟؟ از کدومش توی برنامه باید استفاده کرد ؟؟؟

ضمنا کانتر سرعت بالا که انکدر 2000 پالسی رو به x0 وx1 متصل کردم و در نمودار درختی سمت چپ i/o config در قسمت HSC0 پیکر بندی کردم ، حالا توی برنامه نویسی باید از تابع خاصی استفاده کنم یا از همون X0 X1 بزارم برا شمارش ؟؟؟

از اینکه وقت میزارین جواب میدین بسیار ممنونم ...
            * *

دیدگاه

دوست عزیز پیشنهاد میکنم یک دوره آموزشی طی کنید یا منوال هارو بخونید
              شما میخای hsc استفاده کنی ارتباطی به temp نداره!! اون پالس این دما
              از فانکشن 92 استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iNano
                دوست عزیز پیشنهاد میکنم یک دوره آموزشی طی کنید یا منوال هارو بخونید
                شما میخای hsc استفاده کنی ارتباطی به temp نداره!! اون پالس این دما
                از فانکشن 92 استفاده کنید
                میدونم عزیز
                با ماژول آنالوگ میخوام دمای 6 تا ترموکبل رو نمونه گیری کنم ، انکودر هم باهاش مقدار دور اندازه گیری میکنم و چند تا جک و موتور رو کنترل میکنم ، توضیحش مفصله ، منتها وقت ندارم ، باید سریع یادش بگیرم و اجراش کنم ، این کار رو روی plc زیمنس رو بلدم ولی توی fatek موندم ، ممنون میشم کمکم کنین ...
                * *

دیدگاه

واسه دما ماژول مخصوص داره این کارت راه نمیندازه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iNano
                    واسه دما ماژول مخصوص داره این کارت راه نمیندازه
                    بابا منظورم همون ماژول مخصوصیه که شما میگی ، میدونی این plc روی یه دستگاه قبلا با تمام این امکانات کار میکرده ، الان یه نفر برنامشو پاک کرده ، که من الان برا برنامه نویسیش این دو تا مشکلی رو که گفتم داره اگه میشه لطف کنین فقط جواب این دوتا سوال من بدین ممنون میشم :

برای ماژول باید وارد قسمت temp. configuration بشم و آدرس دهی کنم ، 3تا آدرس میخواد که فکر کنم یکیش آدرس ورودی های ماژول باشه که احتمالا بای ادامه آدرس های ورودی خود plc رو اینجا بذارم و دوتای دیگه که حافظه plc هستند رو نمیدونم چی بزارم ، اصلا چرا دو تا آدرس حافظه plc خواسته ؟؟ از کدومش توی برنامه باید استفاده کرد ؟؟؟

ضمنا کانتر سرعت بالا که انکدر 2000 پالسی رو به x0 وx1 متصل کردم و در نمودار درختی سمت چپ i/o config در قسمت HSC0 پیکر بندی کردم ، حالا توی برنامه نویسی باید از تابع خاصی استفاده کنم یا از همون X0 X1 بزارم برا شمارش ؟؟؟

بازم از اینکه وقت میزارین جواب میدین بسیار ممنونم ...
                    ضمنا پست های hmi هم که میزارم مربود به همین دستگاه میشه که به همین plc متصله .
                    * *

دیدگاه

temp قسمت اول و سوم برای کارکرد خود plc هستش شما مقادیر رو از دومی میخونی و باید هر سه آدرس دهی بشند هر آدرسی میخای بزار فقط یکی نباشند
                      انکودر جواب داده بودم از فانکشن 92 استفاده کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...