سلام وقتتون بخیر
من در حال برنامه نویسی یه hmi تایوانی با pm designer هستم ، برنامه نویسی pm designer که آسونه و مشکلی نیست ولی هیچ ارتباطی با plc fatek برقرار نمیکنه ؟!!!
تمام تنظیمات ارتباطی رو چک کردم
کابل های رابط هم چک کردم
مدل hmi , plc رو هم توی pm designer درست انتخاب کردم ( مدل تاچ PT070 و مدل plc fatek FBs-32MCT )
برنامه ای که روی تاچ نوشتم رو نشون میده ولی کلید های که مربوط به متغییر های plc میشه کار نمیکنه و تاچ پانل هر 2 ثانیه این پیغام زیر رو تویه یه پنجره نشون میده :
Communication Error
link: 1 Port:com1 Node: 0 (مشخصات پورت ارتباطی)
Dev: FATEK FBs/FBe ( نام و مدل دستگاه مورد ارتباط)
OP: Read Bit (عملی که میخواد انجام بده )
Addr: Y0 (متغیر مورد نظری که میخواد از plc بخونه)
Size: 1 (اندازه متغییر)
Error: 8005 ( شماره خطا که منظور همون خطای ارتباط com هستش )
No response ( پاسخی نیست )
ضمنا تا اونجای که اطلاع دارم خود plc هیچ تابعی توی برنامه خودش برای این ارتباط نمی خواد ..!
حال باید چکار کنم چه طوری مشکلش رو حل کنم ؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنیین ...
من در حال برنامه نویسی یه hmi تایوانی با pm designer هستم ، برنامه نویسی pm designer که آسونه و مشکلی نیست ولی هیچ ارتباطی با plc fatek برقرار نمیکنه ؟!!!
تمام تنظیمات ارتباطی رو چک کردم
کابل های رابط هم چک کردم
مدل hmi , plc رو هم توی pm designer درست انتخاب کردم ( مدل تاچ PT070 و مدل plc fatek FBs-32MCT )
برنامه ای که روی تاچ نوشتم رو نشون میده ولی کلید های که مربوط به متغییر های plc میشه کار نمیکنه و تاچ پانل هر 2 ثانیه این پیغام زیر رو تویه یه پنجره نشون میده :
Communication Error
link: 1 Port:com1 Node: 0 (مشخصات پورت ارتباطی)
Dev: FATEK FBs/FBe ( نام و مدل دستگاه مورد ارتباط)
OP: Read Bit (عملی که میخواد انجام بده )
Addr: Y0 (متغیر مورد نظری که میخواد از plc بخونه)
Size: 1 (اندازه متغییر)
Error: 8005 ( شماره خطا که منظور همون خطای ارتباط com هستش )
No response ( پاسخی نیست )
ضمنا تا اونجای که اطلاع دارم خود plc هیچ تابعی توی برنامه خودش برای این ارتباط نمی خواد ..!
حال باید چکار کنم چه طوری مشکلش رو حل کنم ؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنیین ...
دیدگاه